A Twilight sztárjai ott lesznek a Comic-Conon
2012. július 04. 18:15
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Mennék én is, ha fizetnék... meg adnának egy tolmácsot, aki meg is mer szólalni angolul, nem úgy, mint én...
2012. július 04. 18:22
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Chocolate Sunset @ 2012.07.04. 16:29)
Mert róluk nem találtam cikket. Ha találok, őket is szívesen megírom.
Hollywoodreporter.com.
1 felhasználónak tetszik:
Chocolate Sunset
2012. július 04. 18:44
Idézet (ophely88 @ 2012.07.04. 18:22)
Hollywoodreporter.com.
Amúgy szerintem bármelyik sorozatos hírekkel foglalkozó oldalon megtalálod a hírt, megint a Glee folyik a csapból is. Mintha akkora megtiszteltetés lenne nekik, hogy elmehetnek egy közönségtalálkozóra. Soha nem értettem, hogy miért kell a Comic Cont nagyobbnak gondolni mint a többi közönségtalálkozót, még kisebb angol és francia sorozatok tagjai is képviseltetik magukat tehát ez egy találkozó azoknak a sztároknak, akik amúgy is a csapból folynak és a fanjaiknak, mindenkinek jut 2 óra csak mondok egy példát, válaszolnak az újságírók és a rajongók hülye kérdéseire, csinálnak néhány képet azzal aki ki tudja köhögni egy közös fotó árát és kész. 
Régen csak a képregény rajongók jöttek össze egy ilyenen, most meg boldog-boldogtalan ott nyomul.
ophely88
2012. július 04. 19:00
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Chocolate Sunset @ 2012.07.04. 18:44)
Régen csak a képregény rajongók jöttek össze egy ilyenen, most meg boldog-boldogtalan ott nyomul.
Ennyi erővel a józsefvárosi kínai piacból is csinálhatnánk filmes mekkát. 
Régen még másabb volt a dolog -ahogy mondod-. Most már mindenki ott nyomul és egymást tapossák az emberek hogy lássák a kedvenceiket a vásznon. Nekem az tetszik a legjobban, hogy panelenként kell fizetni és egymást fedik a panelek, magyarul szívás van ha két színészt szeretnél látni és egyidőben van mindkettő panel. A másik nagy kedvencem a Comic Connal kapcsolatban hogy beállítanak a kis brokkolik, betotyognak magas sarkúban és ájuldoznak a bejáratnál hogy látják a kedvenceiket, miközben képregény vagy fantasy - sci fi fanoknak találták ki és egy részük azért is megy, hogy a többi fantasy fannal találkozzon. Nyomorognak mindenfelé és mikor bemondják hogy sci-fi találkozónak indult, felhívják a színpadra az embereket és kiderül hogy csak egy nem sci-fi sorozat szereplői, semmi relikvia, közük nincs a fantasy-hoz sem.
Chocolate Sunset
2012. július 04. 19:15
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Chelsy @ 2012.07.04. 18:49)
Egy hét múlva lesz csak a kapunyitás, és vannak, akik MÁR MOST ott vannak? Ezek betegek
Ráérős, gazdag emberek, akiknek nyilván nem kell menni dolgozni, kivehetnek egy hetet, vagy nem járnak be iskolába ha diákok. Ez szívás, gyorsan elfogynak a jegyek és a helyek, ha nem érsz oda időben .. lemaradsz erről a csudás élményről.
2012. július 04. 20:24
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Inkább ülnek 1 hétig egy nyomorult sátorban büdösen és inkább nem folytatom.. : D Hogy erről a rendkívül élménnyel teli csuda jó dologról le ne maradjanak?Húha.
ophely88
2012. július 04. 21:28
|
|
Patyó12Mrs. Lautner |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 1229 Csatolások: 10 Azonosító: 156581 offline
|
vampiregomez
Inkább ülnek 1 hétig egy nyomorult sátorban büdösen és inkább nem folytatom.. : D Hogy erről a rendkívül élménnyel teli csuda jó dologról le ne maradjanak?Húha.
Forrás: http://starity.hu/magazin/29118-a-twilight-sztarjai-ott-lesznek-a-comic-conon/#ixzz1zgS7qwfL
teljesen egyetértek! hiába vagyok én is fanatikus rajongója a Twilightnak, mégsem viselkedek elmebeteg módjára. Bocsi a kifejezésért! :$$
Forrás: http://starity.hu/magazin/29118-a-twilight-sztarjai-ott-lesznek-a-comic-conon/#ixzz1zgS7qwfL
teljesen egyetértek! hiába vagyok én is fanatikus rajongója a Twilightnak, mégsem viselkedek elmebeteg módjára. Bocsi a kifejezésért! :$$
2012. július 05. 11:30
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Úgy el mennék én is.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.