Ashley Greene ledobta a ruháit
2012. július 06. 14:33
Gyönyörű ez a lány, és a képek is nagyin jók lettek! Végre nem egy olyan híresség akinek rögtön kin van mindene!
2012. július 06. 14:39
El kell ismernem Ashley gyönyörű szép a fotókon. A külseje pedig nőies is neki, nem lehet benne hibát találni.
2012. július 06. 14:48
eszterke126visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 455 Csatolások: 0 Azonosító: 168140 offline |
örülök hogy nem mesztelenre vetközött
2012. július 06. 15:28
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Gyönyörű, mint mindig. Nesze neked Bosco. Ash már megint vetkőzik, de nem úgy, mint 2 éve, a SoBe üdítőnél.
1 felhasználónak tetszik:
Boscorelli
2012. július 06. 15:32
Stephanniie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 736 Csatolások: 324 Azonosító: 172634 offline |
nagyon széép és a képek is jók lettek
2012. július 06. 16:05
Nagyon jó fotók lettek! Az első képen nekem hasonlít egy kicsit Victoria Beckamhez!
2012. július 06. 17:02
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5974 Csatolások: 135801 Azonosító: 67913 offline |
"A legújabb, augusztusi számban nem vetkőzött le, de a fehérneműs sorozat így is biztosan a pasik kedvence lehet."
Jöttem megerősíteni ezt a mondatot, az biztos, hogy a kedvencünk.
Ne is mondd, engem a SoBe meggyőzött, két éve csak az ő terméküket veszem.
Hú azok nagyon durván jó képek lettek, meg is vannak a gyűjteményemben, a festőt azóta is irigylem. Áh, de biztos nő lehetett, azért azt nehezen hiszem, hogy hetero ffi teljes nyugalomban így ki tudta volna festeni, azokon a helyeken, legalábbis, nekem biztos nem ment volna, kezeim/gondolataim elkalandoztak volna. De már be is fogom, mielőtt ki leszek penderítve.
Ezek a képek is nagyon ízlésesek lettek róla, kicsit emlékeztet a 2008-as és 2009-es Maxim fotózásra, azok is nagyon jó képek lettek.
De mondjuk, hogy őszinte legyek, róla csak jó képek vannak, nekem egy egyszerű paparazzi képen, smink nélkül és fáradtan is tetszik.
Jöttem megerősíteni ezt a mondatot, az biztos, hogy a kedvencünk.
Idézet (Bessie @ 2012.07.06. 15:28)
Gyönyörű, mint mindig. Nesze neked Bosco. Ash már megint vetkőzik, de nem úgy, mint 2 éve, a SoBe üdítőnél.
Ne is mondd, engem a SoBe meggyőzött, két éve csak az ő terméküket veszem.
Hú azok nagyon durván jó képek lettek, meg is vannak a gyűjteményemben, a festőt azóta is irigylem. Áh, de biztos nő lehetett, azért azt nehezen hiszem, hogy hetero ffi teljes nyugalomban így ki tudta volna festeni, azokon a helyeken, legalábbis, nekem biztos nem ment volna, kezeim/gondolataim elkalandoztak volna. De már be is fogom, mielőtt ki leszek penderítve.
Ezek a képek is nagyon ízlésesek lettek róla, kicsit emlékeztet a 2008-as és 2009-es Maxim fotózásra, azok is nagyon jó képek lettek.
De mondjuk, hogy őszinte legyek, róla csak jó képek vannak, nekem egy egyszerű paparazzi képen, smink nélkül és fáradtan is tetszik.
2012. július 06. 17:13
Jó képek lettek, Ashley - mint mindig - most is gyönyörű
2012. július 06. 18:08
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline |
Jól néz ki, ízléses képek lettek. Nekem az elsőn mondjuk Alizée-re hasonlít
2012. július 06. 18:15
Jenny LawlietShadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3502 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Nagyon szép, mint mindig.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.