Quincy Jones elámult Radics Gigitől
2012. július 06. 22:14
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6256 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline |
Gigi nekem mindig is unszimpatikus volt. Kezdve a bárgyú, erőltetett mosolyával és az angol kiejtése sem a legjobb. Hangja van, azt elismerem... bár vannak nála tehetségesebbek is. Jó, sohasem tanult angolt, de akkor először ezt kellett volna fejleszteni. Egyébként én nem is értem, hogy miért kell ennyire agyonsztárolni. Csak 15 éves. A legtöbb sztár, aki fiatalon kezdte 'mind az elvonón végezte, mert nem bírták elviselni a nyomást.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. július 07. 01:32
Kriszti 1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.24. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 169980 offline |
Hát én eleinte szerettem Gigit,de a megasztár közben megváltozott a véleményem róla...Sokan mondják neki,hogy el ne szaladjon vele a ló...Hát szerintem ez már megtörtént.Túl nagyra teteti magát,pedig még csak 15éves.Egy 15évesnek még iskolába a helye,és ha majd elvégzi az iskolát,és van kébzetség a kezébe,utána lehet világsztár.Nagyon sok gyerekből lett világsztár kötött ki elvonón és különböző helyeken,de hát ő tudja,hogy mennyit bir ki.
2012. július 07. 08:52
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline |
nem csodálom mert király a hangja.!
2012. július 07. 09:42
Misiss_Candyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 178749 offline |
Ha Király Lindából nem lett világszár, akkor egy 15 éves kislányból hogy lehetne? Az USA minden sarkában lakik egy ilyen, sőt még tehetségesebb hangú ember, nem hinném, hogy azért, mert Quincy elájult tőle még garantáltan világsztár is lesz. Pedig Lindának is eszméletlen jó a hangja, angolul is tud.. Naivitás a köbön, Gigi. Magyaroknak odakinn nincs esélyük a világhírnévre, az amerikai akcentust meg nagyon nehéz felvenni.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. július 07. 11:25
Hát ha még ez a sztárproducer is elámult rajta.. akkor sok sikert Giginek a sztárság felé
2012. július 07. 12:02
Dorotthy98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 130158 offline |
az amerikai akcentussal még ninc is semmi baj.én angliában éltem kiskorom ota éveken keresztül.és amerikai akcentusom van.hibátlan.viszont gigi nem lesz semmilyen világsztár, mert aki 15 évesen kezd el nyelvet tanulni, annak olyan brutális akcentusa lesz, h az amcsik kiröhögik.
2012. július 07. 12:53
Miss Britneyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 170 Csatolások: 22 Azonosító: 155633 offline |
Na ez nem semmi.. sok sikert neki a "nagybetűs" sztársághoz!
2012. július 07. 13:32
xXpunkraveXxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.28. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 156775 offline |
vannak nála sokkal tehetségesebb emberek miért pont belőle lenne világsztár? így is annyi tehetségtelen világsztár van nem kell még egy
2012. július 07. 13:49
edundiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 178664 offline |
Csak az a baj hogy nem magyar xD XD
Meg nehogy már ez legyen az első magyar világsztár... Azért nem kell elájulni tőle, elismerem jó hangja van de van nála jobb is !!
Meg nehogy már ez legyen az első magyar világsztár... Azért nem kell elájulni tőle, elismerem jó hangja van de van nála jobb is !!
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.