A Pretty Little Liars sztárja aláírta a szerződést a Hollywood Recordsszal, hogy elkezdhessen dolgozni első albumán.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lucy Hale country énekesnő lesz
2012. július 06. 14:49
|
|
Kelly_Clarksonfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.14. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 165270 offline
|
2012. július 06. 14:52
Lucy nagyon tehetséges az éneklésben is úgy látszik.
Nagyon jó szám lett, bejön, hogy zenei karrierbe kezd, sok sikert kívánok neki!
2012. július 06. 14:57
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Lucynak nagyon szép hangja van, én már hallottam tőle pár dalt, azok közül a Run This Town és Bless Myself c. dalai óriási kedvencemmé váltak. Ezért természetesen nagyon várom már az új albumát, aminek nem örülök, az viszont az, hogy country stílusú lesz... Én a country stílust csak nagyon kevés énekesnőnél szeretem, és inkább a pop a nagyobb kedvencem, jobban örültem volna neki, ha Lucy Hale is pop albummal jelentkezik. De azért remélem, jól fog állni neki a country is, és hallgatható dalok lesznek azon az albumon.
2012. július 06. 15:16
Nah , de jó
Hallottam már énekelni , és csodálatos hangja van , énekesnőnek is megállja majd a helyét. Annak külön örülök , hogy nem egy új pop énekes fog minket boldogítani egy újabb tucatzenével. Hanem végre mer valaki egy új irányzatra
Amúgy meg imádom a country zenét , ugyhogy még egy jó pont
2012. július 06. 15:31
|
|
Stephanniie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 736 Csatolások: 324 Azonosító: 172634 offline
|
nagyon szép hangja van
2012. július 06. 15:48
Úristen, ez a hír teljesen feldobta a napomat!
Hallottam már Lucy-t énekelni, és egyszerűen fantasztikus hangja van, imádom. Sok sikert neki!
2012. július 06. 15:52
Már hallottam korábban, hogy nagyon szeretne a zenével foglalkozni, szóval ennek nagyon örülök. Gyönyörű hangja van, bár én még csak a Pretty Little Liarsben hallottam énekelni. Tényleg van tehetséges ehhez is. Sok sikert Neki a továbbiakban!
2012. július 06. 16:06
Ahww.... dejóó.. alig várom.. nagyon szeretem Lucyt és gyönyörű hangja van, és a country-t is szeretem. úgyhogy, biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog nekem.
♥♥♥
2012. július 06. 16:24
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
De jó
Már hallottam a(z) A Cinderella Story: Once Upon A Song-ban énekelni és tök jó hangja van
2012. július 06. 16:43
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
Én mondjuk nem nagyon ismerem a kiscsajt, de nagyon jó hangja van, úgyhogy kívánom neki, hogy sikeresen befusson énekesnőként.
2012. július 06. 17:02
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Lucy Hale country énekesnő lesz
Szerencsére. Én személy szerint nagyon örülök neki, hogy ezt a stílust szeretné, de mondjuk, révén hogy Tennessee-ből származik így ez némileg érthető is. Sőt ez igazából külön tetszik, hogy nem éppen a legnépszerűbb stílust választotta, hanem megmaradt annál, amihez kötődik.
Ami pedig a hangját illeti, szerintem pont olyan, mint Ő. Nagyon szép.
Személyes kedvencem tőle pont ez a szám, amit a cikkhez linkeltek, szerintem jó dal, és biztos vagyok benne, hogy sikeres lesz, mint énekesnő, mindenesetre ez a párosítás, hogy Lucy+country már most nagyon tetszik, alig várom, hogy megjelenjen az albuma.
Szerencsére. Én személy szerint nagyon örülök neki, hogy ezt a stílust szeretné, de mondjuk, révén hogy Tennessee-ből származik így ez némileg érthető is. Sőt ez igazából külön tetszik, hogy nem éppen a legnépszerűbb stílust választotta, hanem megmaradt annál, amihez kötődik.
Ami pedig a hangját illeti, szerintem pont olyan, mint Ő. Nagyon szép.
2012. július 06. 17:14
Lucynek csodáltaos hangja, van örülök, hogy megint énekel
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne az első nyíltan leszbikus nő a Playboy nyomtatott címlapján.
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Harmadik gyermekét várja.
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
Évek óta nem vállalt színészi munkát.
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, hogy mi okozta a halálát.
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Szorongást okozott nála a teste változása.
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Már nem kell a régi barátainak.
Kiderült Dylan Sprouse és Palvin Barbara gyermekének neme
Kiderült Dylan Sprouse és Palvin Barbara gyermekének neme
A sztárpár elárulta, hogy kislány vagy kisfiú lesz-e.

2 felhasználónak tetszik: