Az öt legismertebb sztár versus paparazzó eset
2012. július 07. 10:15
Justin Biber-en, Kanye West-en és Russel Brand-on már meg sem lepődtem az olvasottak alapján. Hát igen Britney-t itt ebben a korszakában gyűlöltem meg, de szerencsére már újra megszerettem. Sean Penn esete elég durva ...
2012. július 07. 10:36
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline |
Britney...Sean nem semmi..
2012. július 07. 10:53
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1513 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline |
Sean Penn nagyon durva
2012. július 07. 10:58
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Sean Penn ez azért kicsit durva.... de amúgy meg egy olyan ember csinálná meg aki nem sztár és bárkivel ezt megcsinálná akkor biztos,hogy nem ejtenék el elenne a vádakat!!!!
2012. július 07. 11:00
Olcsi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 897 Csatolások: 0 Azonosító: 160661 offline |
Sean Penn-t leszámítva a többiek csak hirtelen felindulásból csinálták, és tudjuk, hogy mennyire arcátlan és rámenős tud lenni egy paparzzi, szóval az ilyen Bieber-féle eseteket még megértem.
De Britnmey Speras Meg Sean... Na ők aztán teljesen pszichések.
De Britnmey Speras Meg Sean... Na ők aztán teljesen pszichések.
2012. július 07. 11:05
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline |
Valahogy ebből Sean Penn esete a legdurvább... Justinka csak egy idegbeteg, Britney épp rossz időszakát élte, Kanye annyira nem érdekel. Russelnek meg van annyi pénze, hogy csak úgy kidobáljon egy iPhone-t az ablakon...
2012. július 07. 11:28
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline |
Sean Penn mekora egy sziopata nagyon durva
hozzá képest a többiek nem követtek el nagy bűnt
hozzá képest a többiek nem követtek el nagy bűnt
2012. július 07. 11:29
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline |
nem nem nagyon értem,hogy ezekért miért kellett a sztárokat büntetni? mert az normális,hogy valaki még azt is fényképezi,ahogyan a vécén ülsz és kínlódsz? könyörgöm,egy sztár a rohadt paparazzók miatt kb. semmit sem csinálhat! ha elakar menni egy nyugodt sétára:nem tud,mert fényképezik. ha el megy a barátjával/barátnőjével egy romantikus vacsorára egy étterembe: nem tud,mert ott is ott vannak a lesifotósok. a családoddal,a barátaiddal,senkivel nem tudsz sehova elmenni anélkül,hogy a világ ne tudjon róla! el nem tudjuk képzelni,hogy ez milyen rossz lehet. én teljesen megértem a sztárokat,hanem engem is követnének lesifotósok,gépfegyverrel szétlőném az összes barom paparazzo fejét. úgy kell neki,ne zaklasson xD foglalkozzon a saját kis életével. ha pedig valaki annyira paparazzo akar lenni és ezt a mocskos állást akarja választani,akar fogadja el a tényt,hogy ha zaklat egy sztárt,meghal vagy sz@rrá verik. akkor nyilván nem lenne ennyi lesifotós -.-" nem értem,hogy van az,hogy még ezeknek a rohadékoknak áll feljebb. "Zaklattam valakit,aki erre megütött,és most feljelentem." WTF??? ez hogy megy? ha valamit csináltál,akkor annak viseld a következményeit. szánalmas paparazzok.
2012. július 07. 11:41
én csak Sean Penn-en lepődtem meg az elég dúrva volt..
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni