A plasztika árnyoldalai - sztárok előtte és utána
2012. július 09. 08:10
Nem tudom mi értelme volt ezeknek a plasztikai műtéteknek, hiszen mindegyik csak csúnyább lett tőle.
2012. július 09. 08:15
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline |
Az első nagyon brutális. Még hogy tigrisre akart hasonlítani? Szerintem a macskafélék a legszebb állatok, szóval ne tigrisezzük le. Én sem hiszem, hogy képes lennék egy ilyen mellett maradni.
Latoya...olyan, mint egy viaszbaba. Donatella, hát mit mondjak. Nem teszik a régi külsejével sem, de bármi jobb ennél a mostaninál. Tori bakker...nem lehet ezekkel a mellekkel csinálni már valamit? Amandán meg elég jól látszik, hogy férfi volt. Nem mintha bajom lenne ezzel, de túlzsokba sem kellett volna esni. Michael képeit gyakran látom, úgyhogy nem nagy meglepetés nekem. Tara meg...a második kép, ami róla készült olyan, mint egy éhező.
Latoya...olyan, mint egy viaszbaba. Donatella, hát mit mondjak. Nem teszik a régi külsejével sem, de bármi jobb ennél a mostaninál. Tori bakker...nem lehet ezekkel a mellekkel csinálni már valamit? Amandán meg elég jól látszik, hogy férfi volt. Nem mintha bajom lenne ezzel, de túlzsokba sem kellett volna esni. Michael képeit gyakran látom, úgyhogy nem nagy meglepetés nekem. Tara meg...a második kép, ami róla készült olyan, mint egy éhező.
2012. július 09. 09:02
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline |
Mindegyik csak rondább lett a műtét után.
2012. július 09. 09:03
psawyer3823új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 158380 offline |
1-2 kép horror filmbe illő..és hát bevallom ha a egy csinos nőt látok, megnézem mit fogadnék el róla magamon...hát Tara feneke és Tori melle biztos nem kéne...D
2012. július 09. 09:34
eszterke126visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 455 Csatolások: 0 Azonosító: 168140 offline |
ezek csak feltűnésre vágyó de közben nagyon ronda és sajnálni való emberek de elundorit a viselkedésük
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni