Lily Collins és Jamie C. Bower együtt?
2012. július 10. 15:54
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Meg kell mondanom, szegény Lily kétszer esik bele ugyanabba a hibába: Zac-kel is azért járt, hogy ne legyen egyedül, most meg ez a pasas is csak azért szedte fel, hogy legyen valakijük- neki Bonnie után. Fix, hogy nem lesz hosszú életű, de egye fene, sok sikert...
2012. július 10. 16:10
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
nekem gyanús, hogy a kapcsolatuk egy PR fogás a közelgő filmhez..
1 felhasználónak tetszik:
Ninaa.
2012. július 10. 16:10
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
kis féreg..-.- azért Booneivel jobban összeilletek..
2012. július 10. 16:25
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
Szerintem csak barátok de ha mégis együtt vannak akkor szerintem nem fog sokáig tartani
és attól hogy hosszú a haja Jamie egyáltalán nem néz ki lánynak
2012. július 10. 16:34
OFF: Tudom, hogy nem ide tartozik, de ha már szóba került a Csontváros, Jamie annyira nem való Jace-nek!! Borzasztóan néz ki így, hogy befestette a haját. Inkább egy igazi szőke srácot kellett volna választani, aki legalább egy kicsit hasonlít Jace-re. 
ON: Szerintem aranyosak lennének, bár én is úgy hiszem, hogy csak a film miatt mászkálnak kézen fogva.
ON: Szerintem aranyosak lennének, bár én is úgy hiszem, hogy csak a film miatt mászkálnak kézen fogva.
2012. július 10. 17:03
|
|
sharkey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 797 Csatolások: 0 Azonosító: 131792 offline
|
Hát nem tudom. A filmet már rohadtul várom, mivel ez a kedvenc könyvsorozatom, de Jamie szerintem sem való Jace-nek... Lily se való Clarynek... gondolom akkor összeillenek...
2012. július 10. 17:07
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
Idézet (sophiej @ 2012.07.10. 16:34)
OFF: Tudom, hogy nem ide tartozik, de ha már szóba került a Csontváros, Jamie annyira nem való Jace-nek!! Borzasztóan néz ki így, hogy befestette a haját. Inkább egy igazi szőke srácot kellett volna választani, aki legalább egy kicsit hasonlít Jace-re.
mi hogy Jamie borzasztóan néz ki?? szerintem meg pont hogy ő az egyik legszebb arcú színész attól hogy nem megszokott az arca az még nem jelenti azt hogy csúnya és én is olvastam a könyvet és szerintem ő tökéletes Jace én Lilyvel nem értek egyett mert egyáltalán nem hasonlít a könyvben leírt Claryre
2012. július 10. 18:15
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
szerintem aranyosak egyutt..
)
2012. július 10. 19:04
Le vagyok maradva, én még Jamie és Bonnie szakításáról se hallottam... sajnálom, szerettem őket együtt. Nem hinném, hogy ez a dolog Lilyvel komoly lenne, de azért minden jót nekik.
Amúgy...mi ez a gatya Jamie-n???
Amúgy...mi ez a gatya Jamie-n???
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.