Ki mit Sportol?
2014. április 05. 20:39
mindenem a sport
kisebb koromban fociztam (kb. 1 évig) de abba hagytam, mert a lányok csúfoltak miatta és a foci miatt a fiúkkal nagyon jól kijöttem ezért van az, hogy a mai napig több fiú haverom van, mint lány
utána viszont 5 évig kosaraztam, amit a mindkét térdemben tapasztalt porclágyulás miatt abba kellett hagynom (orvosi javaslat)
másfél éve viszont átkerültem egy másik suliba (gimibe) és ott a tesi tanárok az alkatom miatt cseszegettek, hogy atlétikázzak... nagy nehezen fél év alatt sikerült rábeszélniük így már egy éve atlétának mondhatom magamat és nagyon nagyon szeretem! (bár azért egy kicsit sajnálom, hogy a kosarat abba kellett hagynom)
kisebb koromban fociztam (kb. 1 évig) de abba hagytam, mert a lányok csúfoltak miatta és a foci miatt a fiúkkal nagyon jól kijöttem ezért van az, hogy a mai napig több fiú haverom van, mint lány
utána viszont 5 évig kosaraztam, amit a mindkét térdemben tapasztalt porclágyulás miatt abba kellett hagynom (orvosi javaslat)
másfél éve viszont átkerültem egy másik suliba (gimibe) és ott a tesi tanárok az alkatom miatt cseszegettek, hogy atlétikázzak... nagy nehezen fél év alatt sikerült rábeszélniük így már egy éve atlétának mondhatom magamat és nagyon nagyon szeretem! (bár azért egy kicsit sajnálom, hogy a kosarat abba kellett hagynom)
2014. április 05. 20:45
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5540 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline |
Kisebb koromban elég sok sportot kipróbáltam, de egyik sem fogott meg igazán. Néptánctól, egészen az atlétikáig. Azonban 2010-ben megtaláltam a számomra legmegfelelőbb sportot. Ami nem más mint a Hip Hop tánc. Soha nem éreztem ahhoz hasonlót eddig, mint miközben táncolok. Elhagy minden kétség, szomorúság. Úgy gondolom a tánc nélkül nem lennék az az ember, aki most vagyok. Ez a legfontosabb dolog az életemben, és mindörökké az is fog maradni.
2014. április 19. 18:35
JustinBieber13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 252 Csatolások: 12 Azonosító: 183351 offline |
Én is szoktam sportolni kézizek,uszok,atlétikázok,karatézok, mindegyiket imádom.Aszem mindegyik böl van érmem.Több mint 1000 érmem van.kiskoromban baletoztam de most is fojtatom.
2014. április 19. 22:50
hát amikor kicsi voltam balettoztam, de már abbahagytam.
Jelenleg eg úszószakosztálynak vagyok a tagja, akikkel elég sok versenyre megyek és gyakran éremmel a nyakamban jövök.
Nagyon szeretek úszni!
Jelenleg eg úszószakosztálynak vagyok a tagja, akikkel elég sok versenyre megyek és gyakran éremmel a nyakamban jövök.
Nagyon szeretek úszni!
2014. április 25. 19:24
MiliDirectionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 272 Csatolások: 1 Azonosító: 212312 offline |
Szinkronúszok 11 éve.
2014. május 03. 10:28
Én nagyon szeretek focizni, kézilabdázni, kosarazni, futni és mindennap edzek itthon. A legnagyobb kedvencem a lovaglás
2014. május 03. 14:26
hát én úszó vagyok, de keddenként szoktam járni zumbára is.
2014. május 04. 19:00
Vívok 2 éve. Igaz, inkább csak vívogatok. Az edzésünk a sok kicsi miatt inkább tesiórába megy át, mintsem vívásba. Na de kötelező tesi, ez van. Régebben még voltak olyan ambícióim, hogy vívó leszek, de idén feladtam ezt. Meg amúgy is borzasztó a mozgás koordinációm.
2014. május 15. 17:39
Óra18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.25. Hozzászólás: 128 Csatolások: 5 Azonosító: 188335 offline |
Én ovis koromban ritmikus gimnaztikáztam 3 évig és 1 évig úsztam. Utána sulis koromban versenyszerűen párbajtőröztem, kéziztem most meg triatlonozok és igaz nem járok edzésekre mégus csapatban indulok sportlövész diákolimpián
2014. május 15. 17:40
Óra18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.25. Hozzászólás: 128 Csatolások: 5 Azonosító: 188335 offline |
Idézet (Ettie @ 2014.05.04. 19:00)
Vívok 2 éve. Igaz, inkább csak vívogatok. Az edzésünk a sok kicsi miatt inkább tesiórába megy át, mintsem vívásba. Na de kötelező tesi, ez van. Régebben még voltak olyan ambícióim, hogy vívó leszek, de idén feladtam ezt. Meg amúgy is borzasztó a mozgás koordinációm.
Milyen vívásnemben vívsz?
2014. május 18. 16:10
TiniStoessel0új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.10. Hozzászólás: 73 Csatolások: 3 Azonosító: 225846 offline |
Atlétika, kézilabda, úszás, tenis, és testnevelés óra
2014. június 02. 21:55
hát nem tudom mennyire számít sportnak, de minden reggel elmegyek futni, egy 20 percet, durván, és olyan jól esik :c meg néha néha spinning-re járok, de azt tényleg ritkán.. az a baj hogy elég drága..://
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.