Ki mit Sportol?
2015. szeptember 04. 20:49
6 éve táncolok,plusz néha-néha biciklizek és futok
2015. szeptember 05. 12:02
én másfél évig kosaraztam.
Már ez a negyedik év hogy rockyzom.
most kezdtem röplabdázni.
Már ez a negyedik év hogy rockyzom.
most kezdtem röplabdázni.
2016. április 11. 11:59
Dóri1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 475 Csatolások: 68 Azonosító: 189093 offline |
Régebben Táncoltam elég keményen Latin versenytáncos voltam, csak sajnos a térdem nem bírta.
Jelenleg 1 éve Agility-zek (kutyás sport) Nagyon jól haladok de elég kemény... remélem azért a térdem kibírja... ezt nem akarok otthagyni soha...
http://www.zara-bc.blogspot.hu/
Jelenleg 1 éve Agility-zek (kutyás sport) Nagyon jól haladok de elég kemény... remélem azért a térdem kibírja... ezt nem akarok otthagyni soha...
http://www.zara-bc.blogspot.hu/
2016. április 11. 17:17
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline |
http://starity.hu/sztarok/janurik-kinga/
ha szereted a kézit jelöld kedvencednek kérlek!
ha szereted a kézit jelöld kedvencednek kérlek!
2016. április 18. 07:13
Régebben lovagoltam, mostmár nincs nagy lovam, így hobbi szinten focizok, röplabdázok, illetve rendszeresen (heti 2x minimum) futok. És amíg volt íj a háznál szívesen íjászkodtam, jóllehet nem igazán tudtam/tudok.
2016. április 18. 07:20
Jelenleg semmit..
De négy évig versenyszerűen úsztam és vívtam is..
De négy évig versenyszerűen úsztam és vívtam is..
2016. április 18. 16:38
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 770 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline |
Focizok és kidobósozok
2016. október 16. 19:38
FeketeHollóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.14. Hozzászólás: 164 Csatolások: 29 Azonosító: 259737 offline |
Régebben asztaliteniszeztem, nagyon-nagyon szerettem, bár soha nem jutottam el a versenyszintre. Mostanában kosarazok, az egyedüli amit sajnálok, hogy Magyarországon ez a sport nem igazán népszerű.
Sokat gondolkoztam rajta, hogy milyen sport állna még jól nekem, de nem igazán kenyerem a kézi vagy a foci, pedig ez már szinte tényleg minden faluban is van, a teniszt pedig soha nem kedveltem, ezért aztán nem meglepő, hogy nem iratkoztam be ide sem. A kosarazást viszont nagyon szeretem, és valljuk be, ehhez a sporthoz van csak tehetségem.
Sokat gondolkoztam rajta, hogy milyen sport állna még jól nekem, de nem igazán kenyerem a kézi vagy a foci, pedig ez már szinte tényleg minden faluban is van, a teniszt pedig soha nem kedveltem, ezért aztán nem meglepő, hogy nem iratkoztam be ide sem. A kosarazást viszont nagyon szeretem, és valljuk be, ehhez a sporthoz van csak tehetségem.
2016. október 25. 16:52
Idézet (Veraaa @ 2016.10.17. 20:21)
Röplabdázom ☺
Régen táncoltam - Kungfuztam. Most Lovagolok. A kungfu csak a hétvégi programjaim közé tartozik.
2016. október 30. 16:04
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline |
Nagyon sokáig (9 évig) lovagoltam verseny szinten, heti több edzéssel de abbahagytam 1 éve és újra belekezdtem a balettba.
2016. október 31. 13:21
DiabloHorseriderúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.26. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 259274 offline |
Kiskoromban úsztam és táncoltam, most lovagolok és sosem akarok abbahagyni<3
2016. október 31. 20:20
De sok mindenki lovagol Én már évek óta úszok,táncolok illetve kangooztam,de az utóbbit abbahagytam,mert nincs rá időm. Az úszást is abbahagytam még a nyáron,de újra el akarom kezdeni majd érettségi után, mert az az életem és már sokat értem el vele. c: Jártam egy kis ideig boxra is,de rájöttem,hogy nem nekem való. Zumbára is jártam rövid ideig,de ahhoz se volt kedvem. Szóval a hiphop táncra járok jelenleg.
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
A színésznő nem hagyta veszni kedvencét.
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
Van egy elméletük a fanoknak.
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
A rendező is hozzászólt.
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Újabb vádak érkeztek Justintól.
Várandós a Little Mix egykori énekese
Várandós a Little Mix egykori énekese
Ikrekkel várandós Jesy Nelson.
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Teljesen tönkretette az erős smink.
A tűzvészben elpusztult háziállatait gyászolja a Jurassic World sztárja
A tűzvészben elpusztult háziállatait gyászolja a Jurassic World sztárja
A színésznő nem tudta kimenekíteni őket.