Fhuu jó látni hogy ennyi mindenki odafigyel az egészségére, és sportol. Sajnos, én a térdem miatt nem végezhetek semmilyen sportot. (folyadék van benne, valamint a patellám (térdkalács) nincs jó helyen)
Btw régen kézilabdáztam, és röpiztem, valamint úsztam is.
Ki mit Sportol?
2016. november 03. 12:58
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline |
2012-ben kezdtem rögbizni, év elején hozzájött az MMA, de nem versenyszinten, inkább csak hobbi/szórakozás, mellette pedig futok és ithhon is edzem magam.
2016. november 11. 17:25
hát..van pár
kézi, foci, kosár, futás, torna..régebben atlétika (szóval abban minden benne van)
kézi, foci, kosár, futás, torna..régebben atlétika (szóval abban minden benne van)
2019. május 05. 15:23
Nia1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.25. Hozzászólás: 336 Csatolások: 12 Azonosító: 239462 offline |
Én a térdem miatt csak óvatosan.. de imádok súlyokkal edzeni, valamint röplabdázni, de bármilyen sportot szívesen űzök:))
Régen néptáncoltam, társastáncoltam, röplabdáztam, fociztam, balettoztam és eljártam futni. Persze nem egyszerre:D hanem úgy végig kiskoromtól hol ezt, hol azt...
Ugyanitt női Budapesti röplabda csapatot keresek!! (18 éves vagyok ha ez számít) D és a valószínűsége annak hogy ezt olvassa olyan aki tud is ilyet 0 százalék.
Régen néptáncoltam, társastáncoltam, röplabdáztam, fociztam, balettoztam és eljártam futni. Persze nem egyszerre:D hanem úgy végig kiskoromtól hol ezt, hol azt...
Ugyanitt női Budapesti röplabda csapatot keresek!! (18 éves vagyok ha ez számít) D és a valószínűsége annak hogy ezt olvassa olyan aki tud is ilyet 0 százalék.
2019. június 17. 21:02
Pheebsʕ ᵔᴥᵔ ʔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.16. Hozzászólás: 4630 Csatolások: 300 Azonosító: 233447 offline |
Lovaglás imádom és lassacskán már versenyre is járok majd, nagyon várom már! valamint még úszok is, ezt is szeretem, de közel sem annyira, mint a lovaglást.
1 felhasználónak tetszik:
littleleo77
2019. június 28. 13:38
helsinkimagyarimadovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.11.12. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 271117 offline |
Én a futás mellett döntöttem sok év passzivitás után, mert rájöttem, hogy az egészséges életmódhoz több mozgás kell. Inkább ne kövessétek ezt a lustaságot, amit elkövettem az utóbbi években... Manapság már 3-4 km-t futok, ugyan még többször bele kell sétálnom. Jó hogy említem, mert sétálni is szoktam! Az is örömet okoz!
2019. október 06. 13:20
Rêveurloml ౨ৎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.06. Hozzászólás: 36288 Csatolások: 20760 Azonosító: 252965 offline |
Elkezdtem kangoozni, és bár rohadt béna vagyok benne, azért még élvezem xdddd
1 felhasználónak tetszik:
bees knees
2020. január 26. 17:05
it_just_happenedúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.01.02. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 274422 offline |
Cross Trainingre járok minden héten egyszer, és zumbára is ugyanígy. Van itthon elliptikus tréner és azt is el szeretném kezdeni használni.
2023. október 11. 11:55
lagaosattaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 23.10.11. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 397265 offline |
TigerExch is the place to make a winning stake. Enjoy the finest odds on all of your favorite Sports and Games (if you’re over 18). You may place play virtually on cricket matches in addition to other popular sports like football, tennis, and horse racing at TigerExch online gaming platform.1XBET
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Ismét együtt pózoltak.
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
Egykor nagyon közel álltak egymáshoz.
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Kemény kritika érte a hírességet.
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Működött köztük a kémia.
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Szentül hiszik, hogy a kollégának benne volt a keze a dologban.
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Aggódik, hogy mi fog kiderülni róla.
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Együtt pózoltak egy eseményen.