Turbófokozatra kapcsolt a bulvármédia Selena Gomezzel és Justin Bieberrel kapcsolatban, hiszen az elmúlt 24 órában terhességtől kezdve szakításon át mindenről esett szó velük kapcsolatban.
A teljes cikkhez kattints ide!
A sajtó tűz alá vette Selena Gomez és Justin Bieber kapcsolatát
2012. július 12. 10:34
2012. július 12. 10:38
regendovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 133352 offline |
Ennyi! együtt vannak és nem tudom, de csak nekem van elegem ebből? A másik, ne őket utáljátok AZÉRT mert az ő kapcsoltukkal van tele minden. Ők csak élik az életüket utáljátok a sok pletykásat meg unatkozókat akik miatt ez az egész kialakult!!
2012. július 12. 10:39
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline |
Kezdem én is unni, hogy csak Justinkával tud foglalkozni a média.... aki szereti őt az úgyis utána keres mindenhol, hogy mi van vele.. viszont aki utálja, annak miért kell mindenhol őt néznie? Meg róla hallania...
2012. július 12. 10:39
Lilla98♥Miley Ray Cyrus♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 1900 Csatolások: 88 Azonosító: 125752 offline |
És akkor most fogna jönni a hozzászólások hogy Selena meg Justin miért nem tudnak a fenekükön maradni?!...Egyébként meg nem értem mert egyikőjük sem nyilatkozott ilyeneket és megint mindent összekavarnak az újság írók. Ha valami lépés lesz a kapcsolatukban arról úgy is értesülni fogunk. Jó persze értem én hogy kellenek a hírek és az abból befolyó pénz de könyörgöm...Ez már túlzás hogy mindenféle szánalmas pletykát terjesztenek. Foglalkozzanak a valósággal. Az is tud érdekes lenni
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2012. július 12. 10:41
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline |
Ezen most jót röhögtem Ebből is látszik,mennyire megbízható a bulvármédia
2012. július 12. 10:42
jó lenne, ha a kedves média végre felfogná, hogy Justin és Selena még MINDIG járnak, még mindig boldogok együtt, és kész. a média pont ezekkel a hülyeségeivel generálja a feszültséget, ami minden Justin vagy Selena fanra kihat. nagyon szeretem a Jelena párost, de már nekem is elegem van az ilyen cikkekből. hagyjuk már őket az isten szerelmére. boldogok együtt, szerintem még egy jó ideig azok lesznek egymás mellett, oszt' csókolom.
2012. július 12. 10:44
Most nem azért, de ha ezek alaptalan hírek, minek kellett róla cikket írni? :/ Így is tele van velük az oldal, egy rakás kamucikk jelent már meg róluk, és ez már unalmas.
Az meg a másik része, h kevésbé ismert sztárokról valódi hírek ritkán jelennek meg, valamint az összegzős cikkek is igen kis arányban találhatóak az oldalon, pedig azoknak van is értelme, főleg, ha közérdekű témája van.
Azért ez lássuk be, nem igazán tisztességes.
Az meg a másik része, h kevésbé ismert sztárokról valódi hírek ritkán jelennek meg, valamint az összegzős cikkek is igen kis arányban találhatóak az oldalon, pedig azoknak van is értelme, főleg, ha közérdekű témája van.
Azért ez lássuk be, nem igazán tisztességes.
2012. július 12. 10:44
Hát ez olyan "se veled se nélküled" kapcsolat mostanában köztük. És igazad van regendo !
2012. július 12. 10:46
marika1997:$Selenator:$ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 2666 Csatolások: 36 Azonosító: 129254 offline |
Imádom mindkettőjüket és örülnék, ha nem szakítanának, de nem értem, mi a jó Istenért nem hagyják már őket békén. Ez az ő szemszögükből elég idegesítő lehet, hogy a média (szinte) állandóan az ő nyakukon lóg.
2012. július 12. 10:47
Ez annyira idegesítő. Már nekem is, hát még Sel-éknek. Ezek az emberek unatkoznak? Hogy ilyeneket találnak ki? Ójajj, kicsit Sel-ék elmehetnének nyaralni hogy kikapcsolódjanak Justinnal.
2012. július 12. 10:47
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline |
Már egy regény is írhatnának, Selena és Justin nevű szereplőkkel. >.< Szerintem sok valóság alapjuk nincs ezeknek a híreknek. Csak azért írják, hogy legyen valami "hírük".
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.