Nemrég még az volt a legfelkapottabb téma, hogy a kis Suri szcientológus nevelést kap-e, vagy sem. Nos, a válasz megérkezett: a kislány katolikus nevelésben fog részesülni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Katolikus lányiskolába megy Suri Cruise
2012. július 15. 13:16
2012. július 15. 13:20
|
|
Kiraacƒℓєυя яєвєℓℓє™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.12. Hozzászólás: 2355 Csatolások: 320 Azonosító: 126961 offline
|
Nekem ebből az ragadt meg leginkább, hogy Lady Gaga ilyen drága iskolába járt..? O.o Mert én meg úgy tudtam, hogy bárokban dolgozott, hogy fizethesse a taníttatását. Akkor most mi van?
2012. július 15. 13:24
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Pont vallásos nevelésben kéne részesülnie ennek a gyereknek
Kb. egy hét múlva meg mindenki azért fog imádkozni az iskolában,hogy a kicsi Surit áthelyeztessék,mert ahhoz,hogy valaki elviselje azt a hisztit amit a kislány szokott csapni,hát isteni türelem kell hozzá...
2012. július 15. 13:24
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
Szerintem ez feleslegesen drága... a kislány neveltetésén kéne változtatni, de sürgősen, mert egy elkényeztetett p*csa lesz nagy korában...
2012. július 15. 13:30
|
|
doci.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.15. Hozzászólás: 257 Csatolások: 8 Azonosító: 173538 offline
|
Idézet (ladygagafun @ 2012.07.15. 13:24)
Szerintem ez feleslegesen drága... a kislány neveltetésén kéne változtatni, de sürgősen, mert egy elkényeztetett p*csa lesz nagy korában...
lesz?már az..
2012. július 15. 13:33
|
|
Nikol12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.23. Hozzászólás: 315 Csatolások: 0 Azonosító: 129834 offline
|
én is katolikus oviba, általánosba jártam most meg olyan gimibe...és szerintem sokkal jobb mint egy normál iskola:D az egész családias és stb...
De az igaz, hogy Suri nagyon elvan kényeztetve szóval..na mind1 oO"
De az igaz, hogy Suri nagyon elvan kényeztetve szóval..na mind1 oO"
2012. július 15. 13:38
Szerintem pár hét után, úgy kicsapják onnan Surit, hogy az kész. Eleve a neveltetésével van a gond
2012. július 15. 14:37
|
|
pinkgirl96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 774 Csatolások: 0 Azonosító: 178604 offline
|
[size=1][/size]Suri nem érdemli meg ezt az iskolát!!!
2012. július 15. 15:05
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
az ilyen iskolák olyan sz*rok lehetnek.. nemirigylem
2012. július 15. 15:30
Lady Gaga és Paris Hilton is? Akkor sztem szegény kislány is meg fog kattanni x'DDD
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
Összeházasodott Taylor Swift és Travis Kelce! Ez a híres színész adta össze őket!
Összeházasodott Taylor Swift és Travis Kelce! Ez a híres színész adta össze őket!
Megvolt a nagy lagzi!
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: