Starity

Katolikus lányiskolába megy Suri Cruise

2012. július 15. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég még az volt a legfelkapottabb téma, hogy a kis Suri szcientológus nevelést kap-e, vagy sem. Nos, a válasz megérkezett: a kislány katolikus nevelésben fog részesülni.

hirdetés
Katolikus lányiskolába megy Suri Cruise

Katie Holmes titokban adta be a válópert Tom Cruise ellen, majd alig egy hét múlva ki is mondták azt New York Cityben. A válás hitelesítése mellett közös kislányuk, Suri felügyeleti jogát is megnyerte. A válás állítólagos oka Tom elvakult szcientológus hite volt, illetve hogy Surit egy kiképzőtáborra hajazó hajóra akarta küldeni iskolába.

Nem kellett sokat várni a hírekre, hogy a kislány hova jár majd iskolába. Mivel Katie New Yorkban adta be a válókeresetet, és itt is bérel lakást potom 12 millió forintért havonta, ezért Suri is a városban lesz beiskolázva, mégpedig a híres Convent of the Sacred Heart nevű lányiskolába.

Ebben az intézményben koptatta a padokat évekkel ezelőtt például Lady Gaga, Jordana Brewster, Paris Hilton, Caroline Kennedy, és Gloria Morgan Vanderbilt is. Surinak minden csütörtökön katolikus hittanórákon kell részt vennie, tehát a vallási kérdés ezzel úgy tűnik, eldőlni látszott. A különleges iskoláért Katie-nek évi 38 ezer dollárt, átszámolva körülbelül 7 és fél millió forintnyi összeget kell fizetnie.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek