Scout, Rumer, és Tallulah, Demi Moore három gyermeke képtelen volt továbbra is elviselni anyjuk érzelmi kitöréseit, kontrollálhatatlan viselkedését. Hetek óta nem keresik a kapcsolatot a színésznővel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Moore-t elhagyták a gyermekei
2012. július 18. 16:55
2012. július 18. 17:10
eszterke126visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 455 Csatolások: 0 Azonosító: 168140 offline |
ne csodálkozzon örűlt ez a nő
2012. július 18. 17:20
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Most lenne rájuk a legnagyobb szükség erre lelépnek
Hát ezzel nem Demit, hanem magukat minősítik Ez egy nagyon aljas húzás volt, a legnagyobb bajban mutatkozik meg a szeretet és a törődés, látszik mennyire szeretik az anyjukat, nevetséges
Hát ezzel nem Demit, hanem magukat minősítik Ez egy nagyon aljas húzás volt, a legnagyobb bajban mutatkozik meg a szeretet és a törődés, látszik mennyire szeretik az anyjukat, nevetséges
1 felhasználónak tetszik:
Porcicca
2012. július 18. 17:21
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline |
Szegény.. ://
2012. július 18. 18:18
De hisz...de hisz.....most lenne rájuk a legnagyobb szükség!! És ilyenkor hagyják cserben az édesanyjukat? Na szép, mondhatom...Demi nehéz időszakon megy most keresztül, szeretetet és kellő figyelmet érdemelne. Ha az én hozzátartozóim közül egy valakinek is problémája lenne, kérdés nélkül segítenék neki. Pláne ha az az anyukám.
2012. július 18. 19:17
minamartinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.01. Hozzászólás: 483 Csatolások: 177 Azonosító: 113676 offline |
Egyetértek. Ilyenkor kellene segíteniük az anyjuknak, másrészről viszont Demi is hibás. Ha elfogadná hogy ő is öregszik és nem randizna Ashton Kutcherrel hasonló korú férfiakka, könnyebben mennének a dolgai, másrészt pedig neki is megkellene tennie azt amit a gyerekeinek érte. Ő is talpraállíthatná magát a gyerekei kedvéért.
2012. július 18. 19:27
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Én is egyetértek az előttem szólókkal.
2012. július 18. 19:30
Kikiihprimadonna girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 4 Azonosító: 166302 offline |
szegény Demi. Ha az én anyámról lenne szó, nem hagytam volna egyedül, inkább segítenék neki, egyetértek én is az előttem szólókkal.. -.-
ez hihetetlen! az anyjuknak köszönhetnek MINDENT, de MINDENT. ez mekkora ....már -.-
ez hihetetlen! az anyjuknak köszönhetnek MINDENT, de MINDENT. ez mekkora ....már -.-
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.