Eckü: „Fluort könnyű leb*zizni”
2012. július 19. 14:12
Draweraptorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.21. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 165623 offline |
Ki az az Eckü egyáltalán? Különben is amit előad az nem zene, hanem valami leírhatatlan nyávogás ezerrel... Ebben az országban senki se fogja fel, hogy szemetet hallgat? De hát ő dolga választhat Fluor és a zene között...
2012. július 19. 14:13
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6279 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline |
Igaza van Eckünek. A monitor mögül mindenki könnyen pofázik! :-/
Vannak akik Fluorként imádják vannak akik b*zizzák.Csak azért,mert híres és gazdag lett.Még ha a mostani lemezei nem is a legértelmesebbek sőt...de könyörgöm híres és megvan mindene. A mai világban meg csak a pénz számít ezt jól tudjuk és ha ezért a sz*r számaiért mint a Mizu megkapja akkor miért ne?! Nekem Fluor Filigranként isten.
Vannak akik Fluorként imádják vannak akik b*zizzák.Csak azért,mert híres és gazdag lett.Még ha a mostani lemezei nem is a legértelmesebbek sőt...de könyörgöm híres és megvan mindene. A mai világban meg csak a pénz számít ezt jól tudjuk és ha ezért a sz*r számaiért mint a Mizu megkapja akkor miért ne?! Nekem Fluor Filigranként isten.
2012. július 19. 14:16
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline |
TheDanush egyetértek
2012. július 19. 14:32
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline |
Idézet (Draweraptor @ 2012.07.19. 14:12)
Ki az az Eckü egyáltalán? Különben is amit előad az nem zene, hanem valami leírhatatlan nyávogás ezerrel... Ebben az országban senki se fogja fel, hogy szemetet hallgat? De hát ő dolga választhat Fluor és a zene között...
Gratulálok eme értékes hozzászóláshoz!
1 felhasználónak tetszik:
Teora
2012. július 19. 14:55
Na ezért van hányingerem a Hősöktől... Mikor Joeker úgymond "kiszállt" a csapatból, vagyis már nem rappelt, akkor már nem volt igazi a Hősök. A Betűzdellel nálam már rögtön elvágták magukat. A Fluor Filigrant azt még nagyon csíptem, voltak azért ott jó számok. De végülis Fluor meg Sp, meg a sok mai tinisztárocska cseszte el az egész magyar színvonalat, és a vasalt hajú b.zik meg azt hiszik, hogy Fluor meg mostmár a Hősök képviselik a hip hop műfajt. Pedig nem...a viva nem a színvonalát akarja minősíteni, hogy játszik "hip hop" zenéket, hanem csak a nézettséget szeretné, ahogy minden más csatorna. Azt hiszi, hogy így többen kezdik majd el nézni a csatornát, szeretnék vonzani azt a közönséget, akik szeretik a hip hop-ot. S mivel a Hősök meg Fluor tökéletesen eladható, ezért tartunk ma itt. Nem a viva cseszte el a hip hop műfajt, erről szó sincs, hanem az már néhány évvel ezelőtt tényleg elveszítette az eredeti értékét.
gonzales7: először is
Funktasztikus tényleg egy zseniális rapper, de kezdem azt hinni, hogy nemsokára ő se lesz az a nyelvforgató zseni, mivel aki néha nézi a vivát (mint sajnos én) az tudja, hogy Funknak azért már két klipjét adja a viva, furcsa, de még AKPH-t is ad. Nekem ilyen volt a fejem, mikor megláttam: Már nem azért, de Funk még össze is állt Siskával, aki szerintem egy hányadék ember... s azt a klipet nyomatja a csatorna. Igaz, hogy Funktasztikusnak még mindig ugyanolyan a stílusa, de azért szerintem ezt már nem kéne. A viva nem érdemli meg, hogy ilyen előadók zenéjét játssza. Az AKPH viszont az már változott (szerintem), azért hasonlítsuk össze ezt meg ezt, nem mondom, hogy rossz szám lett, de azért van különbség a kettő között. Tudom, hogy változik a világ, az emberek is változnak, de a hip hop az nem egy műfaj, az egy életérzés, s aki nem tudja milyen az igazi hip hop, az már nem is fogja megtudni, ha csak vivát néz. Kíváncsi lennék hányan ismerik itt például Bankos, Phat, Cof vagy Tkyd nevét, és még tudnám sorolni...
Funktasztikus tényleg egy zseniális rapper, de kezdem azt hinni, hogy nemsokára ő se lesz az a nyelvforgató zseni, mivel aki néha nézi a vivát (mint sajnos én) az tudja, hogy Funknak azért már két klipjét adja a viva, furcsa, de még AKPH-t is ad. Nekem ilyen volt a fejem, mikor megláttam: Már nem azért, de Funk még össze is állt Siskával, aki szerintem egy hányadék ember... s azt a klipet nyomatja a csatorna. Igaz, hogy Funktasztikusnak még mindig ugyanolyan a stílusa, de azért szerintem ezt már nem kéne. A viva nem érdemli meg, hogy ilyen előadók zenéjét játssza. Az AKPH viszont az már változott (szerintem), azért hasonlítsuk össze ezt meg ezt, nem mondom, hogy rossz szám lett, de azért van különbség a kettő között. Tudom, hogy változik a világ, az emberek is változnak, de a hip hop az nem egy műfaj, az egy életérzés, s aki nem tudja milyen az igazi hip hop, az már nem is fogja megtudni, ha csak vivát néz. Kíváncsi lennék hányan ismerik itt például Bankos, Phat, Cof vagy Tkyd nevét, és még tudnám sorolni...
gonzales7
2012. július 19. 14:57
Nem igazán mondanám zenének amit Fluor csinál de mindegy
2012. július 19. 15:28
Ha szeretjük Fluort, ha nem, akkor is van igazság abban, amit ez a pali mondott.
2012. július 19. 15:39
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline |
Fluornak régebben, amikor még senki se tudta ki ő, igenis jó zenéi voltak. Fluor Filigran néven futott, és sokatmondó számai voltak. Értelmes szövegekkel. Ma meg már minden csak a divatról szól. Arra a 'korszakára' nem igazán voltak vevők az emberek, így jött ez. Katasztrófa.
dóóra
2012. július 19. 16:05
Képzelem milyen rengeteget dolgozik Fluor.. Fogggalma sincs arról, hogy mi az a munka -.-"
2012. július 19. 16:10
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline |
igen könnyü lebuzizni azért mert az
2012. július 19. 16:45
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9536 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline |
Idézet (gonzales7 @ 2012.07.19. 10:38)
nahhh háá kedves Eckü addig volt hallgatható a ti zenétek is amíg csak egy adott réteg hallgatta szóval az a kevés ember akik képesek voltak beutazni a Hősökért egész Magyarországot. én nem tartoztam akkor sem a Hősök fanok közé!szóval amíg nekik nyomattátok a cuccaitokat addig semmi baj nem volt.
amint elkezdtetek bohóckodni a vivatv-én és hallgathatóvá tettétek mindenki számára a zenéteket nahh az ment a minőség rovására!de hááá pénzt kell keresni gondolom a legfrissebb DC és Vans kollekciót nem könnyű mindig frissíteni! jó nem is! régebben még a Tesco is jó volt láttam jó párszor amikor koncertre érkeztek a Tesco gazdaságos szatyort a kezükben! bár amikor már ők következtek akkor én inkább léptem a buliból!
tegnap is láttam Mentha egyik számát véletlen próbálta nagyon előadni még mindig ezt a nagyon real vagyok dolgot!de szerintem ez már nem működik ugyanúgy!
de hogy ha nekik is már a 12-13 éves tini lányok a célközönség akkor nem szóltam.de ha a 80-an éves nagymamák háá az még kínosabb.
majd ha megint olyan zenét csinálnak mint a Nyelvtan albumon akkor lehet miről beszélni.
meg amúgy is négyőjük közül mindig is Joeker volt a legtehetségesebb megkérdezném már egyszer az ő véleményét is a dolgokról!
jahh hogy ő már csak tiszteletbeli tag és producerkedik inkább hááá érthető!
amint elkezdtetek bohóckodni a vivatv-én és hallgathatóvá tettétek mindenki számára a zenéteket nahh az ment a minőség rovására!de hááá pénzt kell keresni gondolom a legfrissebb DC és Vans kollekciót nem könnyű mindig frissíteni! jó nem is! régebben még a Tesco is jó volt láttam jó párszor amikor koncertre érkeztek a Tesco gazdaságos szatyort a kezükben! bár amikor már ők következtek akkor én inkább léptem a buliból!
tegnap is láttam Mentha egyik számát véletlen próbálta nagyon előadni még mindig ezt a nagyon real vagyok dolgot!de szerintem ez már nem működik ugyanúgy!
de hogy ha nekik is már a 12-13 éves tini lányok a célközönség akkor nem szóltam.de ha a 80-an éves nagymamák háá az még kínosabb.
majd ha megint olyan zenét csinálnak mint a Nyelvtan albumon akkor lehet miről beszélni.
meg amúgy is négyőjük közül mindig is Joeker volt a legtehetségesebb megkérdezném már egyszer az ő véleményét is a dolgokról!
jahh hogy ő már csak tiszteletbeli tag és producerkedik inkább hááá érthető!
A "beutazni Mo.-t a Hősökért" szekció jelen. Én még mindig kitartok mellettük, mert csak 8 éve hallgatom és szeretem őket, de sajnos minden soroddal egyet kell értenem. Ők is rengeteget változtak és nem a pozitív irányban. Nem tudok náluk nagyobb tehetséget az országban és a magyar rap amúgy is háttérbe szorul, mert elenyésző a jó előadó, de ők zseniálisak, már-már legendásak (voltak). Amikor megláttam, hogy jelölve lettek a Cometre és még kérik is a szavazatokat az viszont olyan volt, mintha gyomron vágtak volna. Sose fogom tudni szidni őket, mert ahhoz elfogult vagyok (bár leginkább a régi zenéik miatt), de azért én is csalódott vagyok. Eddig minden zenekarban csalódnom kellett, akiket a Viva felkarolt, reméltem, hogy ők lesznek a kivételek, de azért már egy ideje temetem őket. Halvány reménysugár még megvan, hogy észhez térnek, de a tapasztalat az, hogy mindenki elveszett, aki megízlelte a sikert és a népszerűséget.
Egyébként meglepett, hogy Joekert emelted ki. Régen ő volt a kedvencem. Mikor háttérbe vonult egy ideig nem is jártam a koncertjeikre azután sem, hogy a szünetről visszatértek. Mindig úgy éreztem, hogy Joeker háttérbe vonulásával kiveszett a csapat lelke, akkor indult el a változás.
Idézet (selena_taylor_fan @ 2012.07.19. 11:39)
A mostani stílusával igenis az.De azért azt lássuk be,hogy amíg Fluor Filigrán volt és nem volt ennyire a köztudatban,addig egész jó rapszámai voltak.De eladta magát a médiának,és mostani zenéi (márha annak lehet nevezeni őket) csak divatsz*ok.Ha Eckü nem ismerné évek óta,ő is ugyanezt mondaná rá.
Szerintem már Fluor Filigránként is egy kalap sz@r volt. Fluoridként még ért valamit, sőt van olyan száma, amit kifejezetten szerettem.
Idézet (gonzales7 @ 2012.07.19. 11:52)
van néhány ellen példa is mondjuk a Punnany Massif de ők már egy afféle "értelmiségi"hip hop zenét játszanak semmi köze már a zenéjüknek az "utcai filozófiához"!
Azért én ebben az ellenpéldában sem annyira bízok. Nagyon szeretem őket, hihetetlen egyedi és fantasztikus, amit csinálnak, de mint mondtam én eddig minden előadóban rövid időn belül csalódtam, akiket a Viva felkapott és mostanság őket is eléggé sztárolják...
Idézet (Teora @ 2012.07.19. 14:55)
Siskától én is rosszul vagyok, de akárkivel beszéltem eddig, aki hallgat rapet mindenki istenítette. Még a csajok is, ami azért elég fura, mivel Siska szövegeinek min. a fele nőalázó szemét... Gondolom meghallani a szöveget már túl bonyolult...
Bankos egy legenda, aki valaha hallgatott rapet tuti ismeri. Tkyd is remek és Phat szintén, de bevallom Cof nekem se mond sokat. Mindjárt utána is nézek, mert ismerős, de nem tudom mihez kötni.
2012. július 19. 17:24
Idézet (Rap4ever8 @ 2012.07.19. 16:45)
Amikor megláttam, hogy jelölve lettek a Cometre és még kérik is a szavazatokat az viszont olyan volt, mintha gyomron vágtak volna. Sose fogom tudni szidni őket, mert ahhoz elfogult vagyok (bár leginkább a régi zenéik miatt), de azért én is csalódott vagyok.
Igaz, hogy én még csak 3 éve hallgatok Hősöket, de egyetértek veled. Én sem tudnám soha megutálni őket, mert ők voltak a kedvenc rapbandám, de most már Eckü megnyilvánulásaitól kiakadok. Egyedül tényleg a régi zenéik az, amiért még szeretni lehet őket, na meg, hogy milyen hangulatot tudtak csinálni a koncerteken. Olyat, mint például a Honfoglalók vagy a Nyugat nem enged, olyanhoz hasonlót se fognak már csinálni. Ezt nagyon sajnálom, mert egyre több rappert vesz el tőlünk a viva. Ott a PM, a DSP, az AKPH...
Idézet
Bankos egy legenda, aki valaha hallgatott rapet tuti ismeri. Tkyd is remek és Phat szintén, de bevallom Cof nekem se mond sokat. Mindjárt utána is nézek, mert ismerős, de nem tudom mihez kötni.
Cof a Connections nevű rapbanda egyik tagja, azért emeltem őt ki, mert szerintem ő az egyik legjobb a csapatból, külön nem hiszem, hogy rátalálsz.
Rap4ever8
2012. július 19. 17:35
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9536 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline |
Idézet (Teora @ 2012.07.19. 17:24)
Igaz, hogy én még csak 3 éve hallgatok Hősöket, de egyetértek veled. Én sem tudnám soha megutálni őket, mert ők voltak a kedvenc rapbandám, de most már Eckü megnyilvánulásaitól kiakadok. Egyedül tényleg a régi zenéik az, amiért még szeretni lehet őket, na meg, hogy milyen hangulatot tudtak csinálni a koncerteken. Olyat, mint például a Honfoglalók vagy a Nyugat nem enged, olyanhoz hasonlót se fognak már csinálni. Ezt nagyon sajnálom, mert egyre több rappert vesz el tőlünk a viva. Ott a PM, a DSP, az AKPH...
Cof a Connections nevű rapbanda egyik tagja, azért emeltem őt ki, mert szerintem ő az egyik legjobb a csapatból, külön nem hiszem, hogy rátalálsz.
Na, a Connections már tiszta. Imádom! Amúgy a kedvenc Hősök számom a Honfoglalók. Tény, hogy olyan már nem lesz, de én nem engedem el olyan könnyen. Szülinapomon minden évben azt kérem tőlük extra számnak. Tudják, hogy a kedvencem, így mikor szerepel a repertoárban és látták, hogy ott vagyok ajánlották már nekem.
Teora
2012. július 19. 18:14
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline |
Nem tudom, bárki akármennyire szereti (amit nem tudom hogy miért(de lehet jobb is így) én nem csipázom. Goldenretriver.goldival pedig egyet értek
2012. július 19. 19:01
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline |
Idézet (Teora @ 2012.07.19. 14:55)
Na ezért van hányingerem a Hősöktől... Mikor Joeker úgymond "kiszállt" a csapatból, vagyis már nem rappelt, akkor már nem volt igazi a Hősök. A Betűzdellel nálam már rögtön elvágták magukat. A Fluor Filigrant azt még nagyon csíptem, voltak azért ott jó számok. De végülis Fluor meg Sp, meg a sok mai tinisztárocska cseszte el az egész magyar színvonalat, és a vasalt hajú b.zik meg azt hiszik, hogy Fluor meg mostmár a Hősök képviselik a hip hop műfajt. Pedig nem...a viva nem a színvonalát akarja minősíteni, hogy játszik "hip hop" zenéket, hanem csak a nézettséget szeretné, ahogy minden más csatorna. Azt hiszi, hogy így többen kezdik majd el nézni a csatornát, szeretnék vonzani azt a közönséget, akik szeretik a hip hop-ot. S mivel a Hősök meg Fluor tökéletesen eladható, ezért tartunk ma itt. Nem a viva cseszte el a hip hop műfajt, erről szó sincs, hanem az már néhány évvel ezelőtt tényleg elveszítette az eredeti értékét.
Azt sem tudom hol kezdjem.. Mondjuk ott, hogy szerintem akiket felsoroltál (Phat, Tkdy..stb) , azokat itt nem hiszem hogy túl sokan ismerik, sőt. Esetleg Tkyd derenghet az "egy számot ismerek tőle mekkora rap arc vagyok" típusú egyedeknek és tőle is esetleg a Silent Hill. A Hősökről még annyit.. én régen szerettem őket, voltam is koncerteken, aztán ahogy Te is írtad a Betűzdel-nél elkezdtek hanyatlani, itt meg is szakadt a kapcsolatom a Hősökkel. Aztán volt lehetőségem rá hogy Veszprém utcazenén megnézzem őket, de meg is bántam. A közönség fele azt sem tudja milyen rendezvényen van, csak oda megy csápol párat, beordítja hogy Hősök és ennyi. Arról meg ne is beszéljünk hogy megint több volt az Eckü-től nedvesedő bugyik száma, mint az értelmiségi a közönségben. Plusz ahogy kommunikálnak a közönséggel..nagyon sajnálom hogy erre az útra tévedtek. A Viva pedig egyáltalán nem azért kapaszkodik most ennyire a "Hip-Hop"-ba mert lenne valami közük hozzá, hanem egyszerűen látják hogy az utóbbi 1-2 évben felkapottabbak lettek az underground csapatok is, ezáltal szélesebb kőrben ismertebbek, az pedig pénzt hoz.
A Punnany Massif-nak az a szerencséje, hogy nem ragadt bele az egyszerű Hip-Hop kategóriába, hanem egyedi hangzást dobnak a nép elé. Ettől függetlenül őket is sokan savazzák azért, mert bekerültek a mainstream krémjébe, de ahogy Máté mondta: ebben van a pénz, és ez nagy igazság. Ahhoz hogy ki tudjon adni egy albumot, tágítania kell a közönség határait, csak ezáltal a régi rajongók szépen lemorzsolódnak..
Egyébként sokan mondják hogy Tkyd nagyon alul értékelt.. én valahol még örülök is ennek, mert addig jó amíg nem ismeri ez a sok kretén, aki Majkát hallgat és csak azért jön el a koncertre mert épp az a divat/menő, holott semmit sem tud az egészről.. Én akit még említenék, az Steve, nekem ő mindig adni fogja.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.