Niall Horan klausztrofóbiás
2012. július 20. 16:45
Kata Vargaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 180922 offline |
ugy sajnálom szegényke nagyon rossz ha így érzi magát :'(
2012. július 20. 17:18
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline |
Uuu szegény sajnálom
2012. július 20. 17:50
Nem csodálom a leírtak alapján. Elég sok az elmebeteg rajongó, akik tényleg nem tudják, hol a határ. Nem is értem, mi a francot képzelnek magukról az ilyenek. Most azért kicsit sajnálom őt
2012. július 20. 18:00
répácska999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.09. Hozzászólás: 330 Csatolások: 0 Azonosító: 175181 offline |
Hát ez elég rossz lehet..............
2012. július 20. 18:22
zizzencs24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 177161 offline |
szegény.de milyen helyes azon a képen
2012. július 20. 18:24
missprada01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.17. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 180670 offline |
j_mimi13
tényleg klausztrofóbiás ő is irta egyszer twitterre februárban a franciaországi eset után, mikor nagyon megijedt meg Louis is elorditotta magát h menjenek arrébb meg már nem is emlékszem mik történtek ott.
tényleg klausztrofóbiás ő is irta egyszer twitterre februárban a franciaországi eset után, mikor nagyon megijedt meg Louis is elorditotta magát h menjenek arrébb meg már nem is emlékszem mik történtek ott.
2012. július 20. 18:28
Szegény Sajnálom , de nincs vele egyedül,mondhatom
2012. július 20. 18:37
én am nem vagyok fan, van pár számuk amit szeretek, meg bírom őket, nincs velük baj, de azért elgondolkoztató hogy ezek az őrül vadállatok mit érezhetnek ezek után, mert én lesüllyednék szégyenemben ha a kedvencemnek kárt okoznék, vagy már totál kiakasztanám
de most komolyan, ez azért elég izé tud lenni, csak bele kell gondolni, igaz h a sztároknak ezzel is meg kell birkóznia, de ez nem jogosítja fel az embereket hogy vadállat módjára viselkedjenek,
meg a drága testőrök is dísznek vannak? (gondolom azzal járnak) amikor a hírességek még autogrammot akarnának adni a rajongóiknak normál körülmények között, akkor lökdösik őket a testőrök h menjen tovább, ilyenkor meg nincs semmi hasznuk, akkor legyenek dupla annyian ennyi erővel
de szerencsére nem mindenhol van ilyen, pl nálunk is legutóbb amikor Joseph Morgan volt itt, nem volt semmi gond, nyugodtan járkálhatott védő őrizet nélkül, remélem is h meglátogat minket még a közeljövőben, akár még egy film erejéig
de most komolyan, ez azért elég izé tud lenni, csak bele kell gondolni, igaz h a sztároknak ezzel is meg kell birkóznia, de ez nem jogosítja fel az embereket hogy vadállat módjára viselkedjenek,
meg a drága testőrök is dísznek vannak? (gondolom azzal járnak) amikor a hírességek még autogrammot akarnának adni a rajongóiknak normál körülmények között, akkor lökdösik őket a testőrök h menjen tovább, ilyenkor meg nincs semmi hasznuk, akkor legyenek dupla annyian ennyi erővel
de szerencsére nem mindenhol van ilyen, pl nálunk is legutóbb amikor Joseph Morgan volt itt, nem volt semmi gond, nyugodtan járkálhatott védő őrizet nélkül, remélem is h meglátogat minket még a közeljövőben, akár még egy film erejéig
2012. július 20. 18:47
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline |
Én meg idegbajos kezdek lenni a sok róluk szóló cikk miatt, na bumm... Egyébként meg hány ember küzd még klausztrofóbiával, mégse írnak cikket róla...
2012. július 20. 18:50
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline |
VampireDiares4ever
Mintha a számból vetted volna ki a szavakat... ugyanezt akartam én is írni
Mintha a számból vetted volna ki a szavakat... ugyanezt akartam én is írni
2012. július 20. 18:50
Néhányan tényleg túlzásokba esnek, szerintem ez nagyon gáz. Oké hogy valaki rajong valakiért, de tényleg több teret kéne neki engedni. Mondjuk az is igaz, hogy ez a hírnévvel jár, készülni lehetett vona rá....
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni