A Rolling Stone magazinnak adott interjújában az immáron 18 éves tinisztár a szerelemről és a szexről is beszélt a riportereknek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber sosem szexelne szerelem nélkül
2012. július 20. 18:45
Az utolsó mondat mekkora XD Selenácskának nincs véletlenül tisztasággyűrűje? Vagy ez is csak amolyan "etessük meg a rajongókat" dolog volt?
Amúgy ő mindig is gyerek volt, még akkor is, ha ő ezt nem így látja. És nem lett férfias - még - , csak kezd felnőni.
Amúgy a kérdést szerintem minden ember máshogy kezeli. Nem tudom, miért ekkora téma az,h Jussy szűz-e, vagy sem. Ez egy olyan dolog, amit magánügyként kéne kezelni, nem megkérdezni tőle :/ De persze valamivel el kell adni a szennylapokat -.-"
Amúgy ő mindig is gyerek volt, még akkor is, ha ő ezt nem így látja. És nem lett férfias - még - , csak kezd felnőni.
Amúgy a kérdést szerintem minden ember máshogy kezeli. Nem tudom, miért ekkora téma az,h Jussy szűz-e, vagy sem. Ez egy olyan dolog, amit magánügyként kéne kezelni, nem megkérdezni tőle :/ De persze valamivel el kell adni a szennylapokat -.-"
2012. július 20. 18:47
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline |
Ránézek erre a képre és olyan mintha egy lány lenne rajta. nem tudom miért..
2012. július 20. 18:55
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
„Úgy érzem, férfiasabb lettem. Sosem tartottam magam igazán gyereknek”
Forrás: http://starity.hu/magazin/29753-justin-bieber-sosem-szexelne-szerelem-nelkul/#ixzz21BNiSCMQ
Na ez jó.Ha nem venné észre mindenki gyermeknek tartja őt,magán kívül..és,hogy férfiasabb?
Most sem közelíti meg a férfiak szintjét.
Forrás: http://starity.hu/magazin/29753-justin-bieber-sosem-szexelne-szerelem-nelkul/#ixzz21BNiSCMQ
Na ez jó.Ha nem venné észre mindenki gyermeknek tartja őt,magán kívül..és,hogy férfiasabb?
Most sem közelíti meg a férfiak szintjét.
2012. július 20. 18:59
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 638 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline |
én egyet értek Justinnal és aki cikizni tudja csak annak semmi köze nincs hozzá
2012. július 20. 19:00
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline |
Én egyetértek Justinnal, és nem értem, hogy most minek bántsátok őket. Már egyik sem kisgyerek, és el tudják dönteni, hogy mit csinálnak. Amúgymeg a mai világban náluk sokkal fiatalabban is elvesztik a szüzességüket, sajnos. Úgyhogy szerintem nem kéne annyira leszólni őket, hogy hogy merték megtenni.
amúgy Selenának volt tisztasággyűrűje is nem? Vagy az véletlen eltűnt, mint Mileynak... -.- istenem....
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline |
tény hogy változott az évek alatt, de a férfitől még nagyon de nagyon messze van... 1.: nagyon kölyökképű, 2.: néhány megnyilvánulása sem arról árulkodik, hogy érett lenne. és ezt úgy mondom, hogy nincs vele semmi bajom...
2012. július 20. 19:01
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Egyetértek az előző kommentelőkkel.
2012. július 20. 19:03
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12524 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online |
Forrónak forró, az már tuti Egy 10 éves kislány is férfiasabb nála
2 felhasználónak tetszik:
MadHatter,
Miley-fan09
2012. július 20. 19:05
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline |
Ez legalább érettebb gondolkodásra vall. Talán kezd benőni a feje lágya - nem, még mindig nem szeretem -. Amúgy meg ez a tisztasággyűrűs dolog kezd unalmassá válni. Igaz, hogy nem kellett volna reklámozniuk, hogy ők azt hordanak, de szerintem az ő szívük joga eldönteni, mikor fekszenek le valakivel. Akár túl vannak-e már az első alkalmon, akár nem, nekünk nincs jogunk ítélkezni felettük...
2 felhasználónak tetszik:
vasasreka8,
dóóra
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.