A Rolling Stone magazinnak adott interjújában az immáron 18 éves tinisztár a szerelemről és a szexről is beszélt a riportereknek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber sosem szexelne szerelem nélkül
2012. július 20. 18:45
Az utolsó mondat mekkora XD Selenácskának nincs véletlenül tisztasággyűrűje? Vagy ez is csak amolyan "etessük meg a rajongókat" dolog volt?
Amúgy ő mindig is gyerek volt, még akkor is, ha ő ezt nem így látja. És nem lett férfias - még - , csak kezd felnőni.
Amúgy a kérdést szerintem minden ember máshogy kezeli. Nem tudom, miért ekkora téma az,h Jussy szűz-e, vagy sem. Ez egy olyan dolog, amit magánügyként kéne kezelni, nem megkérdezni tőle :/ De persze valamivel el kell adni a szennylapokat -.-"
Amúgy ő mindig is gyerek volt, még akkor is, ha ő ezt nem így látja. És nem lett férfias - még - , csak kezd felnőni.
Amúgy a kérdést szerintem minden ember máshogy kezeli. Nem tudom, miért ekkora téma az,h Jussy szűz-e, vagy sem. Ez egy olyan dolog, amit magánügyként kéne kezelni, nem megkérdezni tőle :/ De persze valamivel el kell adni a szennylapokat -.-"
2012. július 20. 18:47
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
Ránézek erre a képre és olyan mintha egy lány lenne rajta. nem tudom miért..
2012. július 20. 18:55
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
„Úgy érzem, férfiasabb lettem. Sosem tartottam magam igazán gyereknek”
Forrás: http://starity.hu/magazin/29753-justin-bieber-sosem-szexelne-szerelem-nelkul/#ixzz21BNiSCMQ
Na ez jó.Ha nem venné észre mindenki gyermeknek tartja őt,magán kívül..és,hogy férfiasabb?
Most sem közelíti meg a férfiak szintjét.
Forrás: http://starity.hu/magazin/29753-justin-bieber-sosem-szexelne-szerelem-nelkul/#ixzz21BNiSCMQ
Na ez jó.Ha nem venné észre mindenki gyermeknek tartja őt,magán kívül..és,hogy férfiasabb?
Most sem közelíti meg a férfiak szintjét.
2012. július 20. 18:59
|
|
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 636 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline
|
én egyet értek Justinnal és aki cikizni tudja csak annak semmi köze nincs hozzá
2012. július 20. 19:00
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
Én egyetértek Justinnal, és nem értem, hogy most minek bántsátok őket.
Már egyik sem kisgyerek, és el tudják dönteni, hogy mit csinálnak.
Amúgymeg a mai világban náluk sokkal fiatalabban is elvesztik a szüzességüket, sajnos. Úgyhogy szerintem nem kéne annyira leszólni őket, hogy hogy merték megtenni.
amúgy Selenának volt tisztasággyűrűje is nem? Vagy az véletlen eltűnt, mint Mileynak... -.- istenem....
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
tény hogy változott az évek alatt, de a férfitől még nagyon de nagyon messze van... 1.: nagyon kölyökképű, 2.: néhány megnyilvánulása sem arról árulkodik, hogy érett lenne. és ezt úgy mondom, hogy nincs vele semmi bajom...
2012. július 20. 19:01
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Egyetértek az előző kommentelőkkel.
2012. július 20. 19:05
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
Ez legalább érettebb gondolkodásra vall. Talán kezd benőni a feje lágya - nem, még mindig nem szeretem -. Amúgy meg ez a tisztasággyűrűs dolog kezd unalmassá válni. Igaz, hogy nem kellett volna reklámozniuk, hogy ők azt hordanak, de szerintem az ő szívük joga eldönteni, mikor fekszenek le valakivel. Akár túl vannak-e már az első alkalmon, akár nem, nekünk nincs jogunk ítélkezni felettük...
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: