Starity

A filmek miatt kezdik el korán nemi életüket a fiatalok

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. július 26. 17:21 #81
- törölt felhasználó -    
Idézet (pseudovirus @ 2012.07.26. 17:16)
Szerintem inkább a társadalom hibáztatható mintsem a filmek, manapság elvárás, hogy 11 éves korodban csókolózz.Majd 12 évesen már ciki, ha nem volt legalább 5 pasid/csajod és a 13, és 14 évesek között felmerül az a kérdés,hogy: "Gáz szűzen középiskolába menni?" Igen, tényleg írtóra gáz. 
De a legjobban még is az a szülő okolható aki nem figyel eléggé a gyerekére, nem neveli bele azokat az fontos tudnivalókat amiknek a használatával a gyerekének tulajdonképpen nem eshet baja, nem befolyásolható. De manapság erre már senkinek sincs ideje. A fiatal kamaszokat általában a kíváncsiság hajtja, az hogy "X már lefeküdt valakivel akkor már nekem is meg kell tennem, különben mit fognak gondolni?" Szerintem igazából a belehajszolás és a kíváncsiság az ami elveszi a gyerekek szüzességét, és nem a filmek amiket leadnak a tvben illetve a moziban.


Szerintem azt, hogy társadalmi elvárás, nem lehet mondani. Ezt csak az agyilag zokni hülyék mondogatják, akik el is hiszik az ilyen marhaságot. Érdekes, engem is basztattak 15 évesen, mert még szűz voltam, de tettem rá. Nem éreztem magam késznek. Mellesleg, 11-12-13 éves korban egy gyerek még GYEREK! Sem érzelmileg, sem lelkileg nem érettek még az ilyen dolgokra, aki meg csinálja, az 18 éves korára egy kiélt ** lesz. Nem egy ilyet láttam már.

A szülőknek kéne felelősnek lenni, és nem 15-16 éves korban kell elkezdeni nevelni a gyereket, hanem amikor még picike. Nem lerakni kell a tévé elé, amiből ömlik a szenny, hanem mesélni kell neki, elvinni a játszótérre, foglalkozni vele, és beszélgetni! De aki nem tud gyereket nevelni, az ne is vállaljon gyereket!
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Sally Sparrow
2012. július 26. 17:21 #82
- törölt felhasználó -    
Andro és Sally Sparrow egyetértek veletek. Nekem is lenne véleményem de annyian leírtátok már ugyanazt, hogy inkább csak egyetértek. biggrin.gif
2012. július 26. 18:17 #83
Laura001
Laura001
 
Státuszhttp://en-es-azeletem.blogspot.hu/ ha van kedved, nézz be :))
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.05.19.
Hozzászólás: 579
Csatolások: 0
Azonosító: 176025
Offline offline
hápszicsajszi igazad van én is egyet értek velük
2012. július 26. 18:42 #84
doriella
doriella
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.08.09.
Hozzászólás: 1219
Csatolások: 1
Azonosító: 157843
Offline offline
Andro, valami ilyesmit akartam leírni én is.
2012. július 26. 19:39 #85
musicmurder95
musicmurder95
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.02.18.
Hozzászólás: 133
Csatolások: 0
Azonosító: 169543
Offline offline
Szerintem mindenre rá akarják már fogni,hogy miért "ilyenek a mai fiatalok" de szerintem azt már egy 12 éves gyerek is tudja hogy a film az film mi meg a valóságban élünk és nem Julia Roberts vagyunk!!!Egyetértek abban Androval hogy ezért a szülők a felelősek de szerintem egy idő után már a gyereknek kell hogy legyen esze hiszen neki kell majd azt mondani ha valaki cikizi amiatt hogy nem csókolózott nem volt barátja hogy :Lesz**om!!! nem pedig az anyukájának.És szerintem igenis hibáztatható a társadalom mert igen lehet hogy valakinek van elég bátorsága azt mondani hogy nem érdekel hogy cikizel!!!!De nagyon sok gyerek nem meri ezt mondani és inkább belemegy mindenféle hülyeségbe csak azért hogy békén hagyják és később ez az életformájává válik!!!Az csak egy dolog hogy az lenne a helyes hogy kiállj magadért sajnos sokan nem teszik meg ezt még a felnőttek közül sem!!!:/Ha csak egy kicsit elfogadóbbak lennénk akkor máris javulna a cikkben szereplő arány !!!Először magunkon változtassunk és csak aztán okoljuk a filmeket!!!!!De ez csak az én véleményem
2012. július 26. 20:18 #86
Rekahhh
Rekahhh
яεçкłεѕѕ™
 
StátuszI'm so happy, 'cuz today I found my friends, they're in my head.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.04.06.
Hozzászólás: 2997
Csatolások: 15
Azonosító: 124407
Offline offline
A szűlők felelőtlensége az elsőszámú probléma. Könyörgöm, ha valaki egy kicsit is törödik a gyerekével, akkor az tisztába van vele, hogy ami a filmekben van az csak egy kitalált történet. Mármint persze, minden tinilány szeretne egy romantikus filmbeli csókot, de Amerikai Pitéből és hasonéókból nem hiszem, hogy jó ellesni a trükköket.
Egyetértek musicmurder95-tel. Én még mindig úgy látom, hogy ha a szűlő neveli a gyereket, kevesebb lesz annak a száma aki elvárásból cselekszik rosszul. Mostanában az a menő körülöttem, hogy cigiznek és isznak. Kit érdekel? Ő dolguk, hogy hogyan teszik tönkre magukat. Anyukám cigizik, mégis van annyi eszem, hogy tudjam, hogy ez rossz. Fiatal vagyok, és nem mondom, hogy ártatlan, mert közel sem, de néha szánalmas, hogy mit csinálnak a gyerekek már 12-13 éves korban is. Velem is azt éreztették, hogy ciki, hogy 12 évesen még nem csókoloztam, eleve koránérő voltam, és kezdtem elhinni. Sajnálatos, hogy ebbe nő bele sok hiszékeny gyerek. Ma már nem a tévé és a net elől kell elzárni a gyereket, nem burokban kell tartani, csak megtanítani neki, hogy szűrje ki a rosszat a médiából.
2012. július 26. 23:05 #87
- törölt felhasználó -    
Plume igazad van abban h.ha megkérdeznek egy 12-13-14 éves gyereket h élnek-e nemi életet akkor kínosan érzik magukat de szerintem ez még nem ok arra h a nemi életet rögtön elkezdje mert még nem tette meg azt. Szerintem nem a sok neveletlen ,,én már mindent megtehetek mert nagy vagyok"-típusokhoz kellene felzárkózni hanem épp h nekik kellene
visszavenniük...nem tom h más szülei h vannak ezzel de az enyémek megmonták h ne azt csináld amit a tv-ben látsz hanem azt csináld amit mondok és ne èrdekeljen ha az egyik ismerősöddel engedékenyebbek mint mi veled és piál,cigizik ...de most komolyan már külön sorozat van arról h miért ne siesd el vagyis a Tini Mamik 14-16éves lányok éretségiük sincs se munkájuk és máris anyukák...nem is biztos szereti azt a pasit akivel lefeküdt lehet nem is ismerte de máris össze kell kötni az életüket vagy a gyerekre szintén ugyanez a jövő vár...na jó az nem itt van de már énis hallottam egyik ismerősömről h 13évesen már megkaparták vagyis megölték a magzatot...emiatt már nem biztos hogyha majd akar gyereket lehet-e neki ès én a helyébe nem örülnék azzal atudattal h gyakorlatilag megölnék egy emberi lényt...ha már valaki nemi életet akar élni mert már azt hiszi h ő már felnőtt akkor viselje a következményeket is...és igen csak egyszer kellene elbeszélgetnie a szülőknek a gyerekkel határozottan és elmondani a kemény igazságot hogy ez ezzel jár és h ezt nem szabad elsietni mert a károdra is válhat főleg ha nőnemű az illető ...nekem nem kellett ezt különesebben elmagyarázni még mert én tom h mèg csak 14 vok és nem maradok le semmiről csak hallani kell ilyen példákat és akinek kicsit is van esze az vár a dologgal és nem tudják a többiek belerángatni a többiek se és szerintem égőbb az ha a haveroktól kérdez ilyesmiről hiszen az a történeten is látszik h azok se tudnak semmit...és igen a filmek is nagyban hibásak főleg a mostaniak pl.az Amerikai Pite ami egyszerűen egy hányadék-fos amit nem is tom hogy adhatnak le a csatornákon...meg ezek a szappanoperák is : huàn migel, hozé migel meg még egy csomó túlviagrázott selyemfiú és még ezek génkezelt tyúkok akikkel összehozzák őket és ennek dőlnek be a fiatalok...Egy szappanoperát kellett néznem mert anyu nézte pontosan egy részt és már abban az egyben kiderült mint általában h mindenki mindenkinek arokona és később kiderült h minden részben lefekszik valaki valakivel de senki se feküdt le kétszer ugyanazzal az emberrel...ezek a sorozatok egyszerre szànalmasak és nevetségesek... szánalmas h csak ezzel rukkolnak elő semmi életszerű nincs benne már csak szereplők miatt
sem...röhejesen làtszik azokon a,,túlfűtött szerelmiszálakon" h kamu mert az emberek az életben nem ilyen nyálasak...szóval erről csak annyit h a kamu szebbnek tűnik de a film akkor is csak film marad és az nem fogja megmondani mi a helyes döntés igazàból és a haverok se fogják tudni de szülők tudják ezért kell ilyeneknél rájuk hallgatni ès nem a filmekre
2012. július 27. 00:42 #88
Caroline W.Lightning
Caroline W.Lightning
NotBad™
 
Státusz"Te vagy a pengém, és egyben az artériám"
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.08.15.
Hozzászólás: 1067
Csatolások: 22
Azonosító: 158384
Offline offline
Szerintem az a probléma a filmekkel, hogy senki nem érteti meg a gyerekkel, hogy az nem valóságos. Úgy értem, velem sem értették meg, de én rájöttem magamtól. Sajnos erre sokan nem képesek, és ezért követik a filmek példáját.
2012. július 27. 08:29 #89
gmk123456
gmk123456
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.07.01.
Hozzászólás: 58
Csatolások: 0
Azonosító: 179111
Offline offline
Az ilyenek 20 éves korukra kiégett ...-ok lesznek ohmy.gif
2012. július 27. 11:23 #90
- törölt felhasználó -    
Hát sajnos ezt teszi a kicsikkel a mai film világ!
Meg az engedékeny szülők,akik megengedik a gyerekeiknek,hogy fent maradjanak sokáig és ilyen filmeket nézzenek!
2012. július 27. 11:45 #91
- törölt felhasználó -    
szandy3212: Tökéletesen igazad van. Húgom most 18 éves, és tök normális lány, nem az a felfuvalkodott kis béka. Talán mert anyum mindannyiunkat - öcsémet is - következetesen nevelt, és megtanította, hogy mit lehet, mit nem. A szülők szerepe igen nagyot nyom a latba, de sokan nem tudnak, vagy nem akarnak gyereket nevelni. Istenem, akkor nem kell teherbe esni, nem kell gyereket vállalni! Ennyi.
2012. július 27. 12:40 #92
IamPrincess
IamPrincess
Beautiful rose in the dark.
 
Státusz夢 ☂
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.05.26.
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 0
Azonosító: 176523
Offline offline
kit érdekelnek a filmek ?? akkor csinálnak azt amit akarnak amikor akarják könyörgöööm !! ő élete azt csinál amit akar ..
2012. július 27. 13:09 #93
- törölt felhasználó -    
szerintem meg ez főleg a neveléstől függ, mint minden! nembaj az, ha valaki kacér vagy flörtöl, stb. de a normális családokban megvan tanítva arra minden lány, hogy NE legyen k*rva, és ennek kéne a normálisnak lennie, csak sajnos manapság már a szülők is egyre rosszabbak és sokan lesz*rják, hogy mivan gyerekükkel, csak megszülik a nagy világba aztán lesz belőle ami lesz. szerény véleményem szerint, egy fiú nyugodtan elkezdheti a szexuális életét amikor akarja, ha tényleg elég érett és okos ahhoz, hogy senkit ne ejtsen teherbe stb. jobb ha egy fiú már korán kiéli magát, mintha később majd a házasságában lépne félre azért mert fiatal korában nem döntött meg elég csajt (már bocs). a lányok meg (aki normális és normálisan van nevelve) úgyis tudják, hogy a ribanckodásnak semmi értelme nincs, aki pedig annyira buta (vagy sajálatos módon nincs neki elmagyarázva otthon hogy hogyan mennek ezek a dolgok) az meg is érdemli, ha úgy akar "felnőni" hogy egy filmből sajátítja el a dolgokat, vagy követi a többiek hülyeségeit
2012. július 27. 13:17 #94
- törölt felhasználó -    
Victoria Justice Fan
 
,,Hát sajnos ezt teszi a kicsikkel a mai film világ!
Meg az engedékeny szülők,akik megengedik a gyerekeiknek,hogy fent maradjanak sokáig és ilyen filmeket nézzenek!"

Igazad van...az ilyen filmek és a felelőtlen szülők oka az egész ezek a szülők nem értik hogy a tvben késő éjszaka már nem estimese megy vagy ezek a szülők is azt csinálják csak amit a tvben látnak és ha gyerek egyszer is tanàcsot kérne nem tudnak segíteni neki...furcsa h anyunak szinte se anyja se apja nem volt és még csak nem is a legjobb környéken élt ugyanis a szülei elváltak az apja nem látogatta az anyjának folyton korházban kellett lennie és ekkor anyum még 10 éves sem volt mégsem csinált magából átmenti szállást az ágyàból a fiúknak mert ő már akkor megtudta különböztetni a rosszat a jótól és nem 15 évesen szült gyereket hanem amikor már hozzáment apumhoz...úgyhogy ha anyu egyedül normálisan tudott élni mint egy gyerek mintha a szülők mindig még ott lennének mellette hiszen nem piál és nem 10 évesen és nem is ok mélkül kezdett el cigizni mint most a legtöbb gyerek akkor nem hiszem h olyan nehéz lenne jó döntést hozni...rajtam se kellett agymosást végezni hogy tudjam hol a határ egyszerűen tudtam szinte magamtól
2012. július 27. 13:58 #95
Kiaraa
Kiaraa
game over™
 
Státusz"A bűneimet nem akarom jóvá tenni,inkább gyere kicsi velem rózsát szedni."
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.02.11.
Hozzászólás: 1042
Csatolások: 2
Azonosító: 145209
Offline offline
Én úgy gondolom,hogyha valaki nagyon szeretne nemi életet élni megfogja tenni és nem azért,mert a filmekben az van hanem,mert azt akarja.Jó szerintem se oké,,hogy 13 évesen már sokan nem szüzek de ez ellen nincs mit tenni. :/
2012. július 27. 19:25 #96
hörike
hörike
Winter *--*
 
StátuszI <3 Adam Lambert, Matisyahu, Jedward, Taylor Lautner, Seth MacFarlane
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.03.07.
Hozzászólás: 3581
Csatolások: 30
Azonosító: 146816
Offline offline
Az ilyen emberek már 18 éves korukra kiverik a biztosítékot.
2012. július 27. 19:34 #97
franzzz13
franzzz13
visszatérő vendég
 
StátuszYou better stay strong when love's gone at the heartbreak hotel ♥
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.12.01.
Hozzászólás: 268
Csatolások: 1
Azonosító: 139918
Offline offline
Ez jó cikk lett thumbsup.gif A legszomorúbb az egészben, hogy a szülők ilyet megengednek nekik... Mernék én ilyet csinálni (na nem mintha kedvem lenne hozzá) mellow.gif
2012. július 27. 20:18 #98
DoooDuu
DoooDuu
Doreen Tomlinson ^^
 
StátuszNever give up, the beginning is always the hardest!!!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.03.14.
Hozzászólás: 3227
Csatolások: 547
Azonosító: 171198
Offline offline
nagyon jó cikk lett! smileeee.gif
2012. július 27. 21:56 #99
- törölt felhasználó -    
nagyon jó cikk!!!
2012. július 27. 22:25 #100
MadHatter
MadHatter
funkycrime
 
Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.02.26.
Hozzászólás: 7353
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Offline offline
Sally Sparrow, egyetértek.
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!