+ mióta megjelent a film:$195,300,000
Iron Man 3 / Vasember 3 (2013)
2013. április 30. 12:59
Már nem azért, de Cobie Smuldersnek köze nincs ehhez a filmhez
2013. május 13. 08:00
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
8 felhasználónak tetszik:
duracell,
Évike12,
Éowyn,
SmileyZ,
Katttah,
Adrianna,
standoffan,
Lindsay019
2013. május 16. 22:48
|
|
laszlobotivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 281 Csatolások: 578 Azonosító: 169680 offline
|
egyszeruen imadtam a filmet! remek alkotas es csak annyit tudnek irni a Marvelnek hogy ne szedjek le a programrol csak kicsit jegeljek es par ev mulva egy 4est dobjanak ki! Amugy Robert alakitasa nagy volt, persze a tobbiek is jol jatszottak a szerepuket de valahogy az o karaktere az ameik mindent meger! Az tuti hogy ha meglesz 1080p ben akkor megnezem vagy 10x de addig is lehet h nem birom ki mig megjelenik es meg 1x legalabb elmegyek megnezni a moziba! Remek, csodas es izgalmas volt minden penzt meger!!
2013. május 19. 06:39
Nagyon jó volt a film, bár nekem ez tetszett a három közül a legkevésbé. Főleg azok a lángoló ellenfelek idegesítettek, de a látvány és a főszereplők hozták, amit kellett. Örülök, hogy Tony a végén megszabadult a Vasembertől és rájött, hogy mi az igazán fontos az életben. Meg már nem kell az izé a szívébe sem.
10/8 de csak a rosszfiúk miatt
10/8 de csak a rosszfiúk miatt
2013. május 19. 19:29
Idézet (Bessie @ 2013.05.19. 11:39)
Ezek szerint csak én unatkoztam a film alatt?
Jó, Ben jelenete jó volt, és elmentek az akció jelenetek is, de ez nagyon nudli volt.
nem kell ezt szépíteni ez a film egy akkora átverés amekkora csak lehet.
de úgy látom iszonyat nagy siker a Vaesember 3 és még kiváló kritikákat is kap akkor lehet semmi baj nincs vele!
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2013. május 19. 20:30
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (saint7 @ 2013.05.19. 19:29)
nem kell ezt szépíteni ez a film egy akkora átverés amekkora csak lehet.
és ezt tökéletesen előkészítették a teljesen mesterkélten epikusra megvágott előzetesekkel. én még ennyire pénzt nem sajnáltam mozira mint ennél a filmnél!!
pedig öcsém megmondta: "figyeld meg hogy becsapnak a trailerekkel"!!! én pedig optimista voltam ahhjjss ne legyél már ennyire negatív erre neki lett igaza.
idén már nem is megyek Marvel filmre moziba az biztos!
nekem már a Thor trailere is gyanus!
a Wolverine pedig hááá az sem túl meggyöző!
de úgy látom iszonyat nagy siker a Vaesember 3 és még kiváló kritikákat is kap akkor lehet semmi baj nincs vele!
hááá erre van akkor igény úgy néz ki!
arról nem is beszélve hogy mindössze 109 perces a játékidő a filmnek de nekem több mint 2 órának tünt! 
Egyébként vicces, mert amikor a fenti hozzászólást írtam, gondolkoztam azon, hogy odaírom azt is, hogy ajánlom a Marvelnek, hogy a Thor: The Dark Worldöt el ne rontsák, mert akkor iszonyat nagy balhét csinálok.
2013. május 21. 00:36
Idézet (Bessie @ 2013.05.19. 20:30)
Egyébként vicces, mert amikor a fenti hozzászólást írtam, gondolkoztam azon, hogy odaírom azt is, hogy ajánlom a Marvelnek, hogy a Thor: The Dark Worldöt el ne rontsák, mert akkor iszonyat nagy balhét csinálok.
az a gond hogy nem vagyok színész orientált szóval nekem egy fecske nem csinál nyarat sőt még egy tucat sem.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
Kapcsolódó sztárok
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Újabb kalamajka az ügyben.
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Nem sokkal a sorozat premierje előtt mentek szét.