Jessica Chastain napjain egyik legtehetségesebb színésznője, számára egy szerep előrébbvaló a külsejénél is. Ezt bizonyítja az is, hogy a minap rövid hajjal fotózták le.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jessica Chastain is szerepe miatt szabadult meg hosszú hajától
2012. július 26. 16:41
Nagyon jól áll neki ez a haj, de nekem a napszemüvege is nagyon tetszik!
2012. július 26. 16:45
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Körülbelül két hete kezdődött meg a forgatás és tegnap parókában látták őt, valószínűleg flashback jelenet lesz a filmben. Nagyon jól áll neki a rövid haj, McAvoynak is tetszett.
Két film lesz, mindkettő ugyanarról szól csak más-más szemszögből mutatja be a történteket. Amikor rövid haja van, sebek láthatóak a nyakán, mikor hosszú, akkor pedig napszemüveg van rajta. Egy James McAvoy fórumon olvastam egy szerencsés ember hozzászólását, aki azt mondta, hogy másfél óra alatt vágták le ilyenre a haját és tetszik a színésznőnek. Ez már csak mellékes, de van vele egy menhelyről hozott, 3 lábú aranyos fehér kutya, akit a kamerák előtt és mögött Charlie Chaplinnek hívtak.
Két film lesz, mindkettő ugyanarról szól csak más-más szemszögből mutatja be a történteket. Amikor rövid haja van, sebek láthatóak a nyakán, mikor hosszú, akkor pedig napszemüveg van rajta. Egy James McAvoy fórumon olvastam egy szerencsés ember hozzászólását, aki azt mondta, hogy másfél óra alatt vágták le ilyenre a haját és tetszik a színésznőnek. Ez már csak mellékes, de van vele egy menhelyről hozott, 3 lábú aranyos fehér kutya, akit a kamerák előtt és mögött Charlie Chaplinnek hívtak.
2012. július 26. 16:50
szintike 2002új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 181372 offline |
hat en nem vagatnam le a hajam egy film miatt
2012. július 26. 17:23
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 638 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline |
hosszú hajjal jobban nézett ki de nekem igy is tetsik jól áll neki
2012. július 26. 17:41
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1826 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline |
Jobban áll neki szerintem is!
2012. július 26. 17:44
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline |
am jól áll neki !!
2012. július 26. 18:01
Idézet (ophely88 @ 2012.07.26. 16:45)
Körülbelül két hete kezdődött meg a forgatás és tegnap parókában látták őt, valószínűleg flashback jelenet lesz a filmben. Nagyon jól áll neki a rövid haj, McAvoynak is tetszett.
Az a lényeg szerintem, hogy neki tetsszen Egyébként tényleg jól áll neki, remélem hamarosan valami rendezvényen is megcsodálhatjuk rendesen belőve (mármint haját ).
A filmekre kíváncsi vagyok, nem tudom hogy hogy kerül majd moziba, hogy külön vagy egyben, habár az se biztos, hogy itt bemutatják
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.