Idézet (rockgirlfriend @ 2012.07.30. 12:06)
azért használok rá ilyen jelzőket, mert azok után, hogy beszólt egy csomó, nála kismilliószor tehetségesebb, idősebb és elismertebb zenésznek, egyszerűen tőlem már azt sem érdemli meg, hogy egy elvárható szinten tiszteljem (mint kb. mindenki olyan énekest, aki nem érdekel, de azért elismerem a tehetségét). nem beszélve az interjúkról. erről a gyerekről lerí a butaság, a jólneveltség abszolút hiánya, helyette kitölt az űrt a mérhetetlen egója.
pedig semmi maradandóbb, figyelemre méltóbb dalt nem csinált, a hangja sem egy nagy cucc, így nem értem, mire fel ez az óriási nagyképűség?
mindegy, az elvakult rajongóknak hiába beszélnek, és ezt most általánosságban értem...
pedig semmi maradandóbb, figyelemre méltóbb dalt nem csinált, a hangja sem egy nagy cucc, így nem értem, mire fel ez az óriási nagyképűség?
mindegy, az elvakult rajongóknak hiába beszélnek, és ezt most általánosságban értem...
nem tudom,nem tisztelni valakit..erről nem kezdek el inkább vitatkozni,tök fölösleges.nem akarok semmiféle nagy veszekedést.tudom,h a jelzők valószínűleg már csakazért is megmaradnak rá,de ez már kikívánkozott belőlem egy ideje.
abba soha nem szándékoztam belekötni,h aki nem szereti,az most hirtelen imádja meg.ilyet senkitől se kérnék.az zavart leginkább,h minden rajongóját általánosítják.én például nem tartom magam sikítozó kiscsajnak,aki elájul,ha meglát róla egy fotót vagy egy videót.nem tartom tökéletesnek,attól eléggé messze van.ráadásul senki nem az.az igaz,régóta és nagyon kedvelem,de ha hibázik,ugyanúgy elismerem,ezért a dolgáért,ami most a cikkben van,nem kezdtem el más bűnbakot keresni.mert itt most ő is hibázott.
igazából az eddigi összes létező interjúját és fellépését láttam,nekem azok alapján szimpatikus.én soha nem 1-2 infóból indulok ki,márcsak azért is,mert itt az oldalon a legtöbb cikk nem valami pozitív róla,nem abból indulok ki inkább.de mindegy,nem ez a lényeg.
annyi a lényeg,h többet nem szándékozom erről írni,szerintem így még teljesen normális hangnemben megmaradt a véleménynyilvánítás.elfogadom a véleményedet,nem is akartam rajta soha változtatni.