Klippremier: Nicki Minaj - Pound The Alarm
2012. július 31. 20:00
nekem valahogy bejött nem olyan rossz amire számítottam . Nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem a klipp a Rió -i karneválra emlékeztet (/hasonlít)
2012. július 31. 20:18
Imádom! Fantasztikus! A szám, úúúú. A nyár egyik nagy slágere, és a klip is ütős.
2012. július 31. 20:54
vecaenikő_fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 175266 offline |
Én bírom Nickit.Szerintem tök jók a frizurái meg a ruhái.Nem mondom,hogy egy rapistennő és igaz,hogy nem tud énekelni.De nekem akkoris bejön a stílusa.
2012. július 31. 21:06
JuicyGirl02visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.16. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 177916 offline |
Rohadt jó ez a klip és a dal is nagyon tetszik jól visszaadja a nyár hangulatot.
2012. július 31. 21:09
Jééézusom, éppen készültem leszólni, de előtte elolvastam a hozzászólásokat, úgy látom mindenkinek bejön majdnem, no mindegy. Nekem a számai tipikusan olyanok, hogy ha a rádióban megy nem kapcsolom el, de magamtól soha nem hallgatnám egyiket sem. A lenyűgöző szó pedig, hát nem tudom hogy erre ráillik e. A tollak jók, mármint hogy színesek meg ilyesmi, de nekem akkor sem jön be se a szám se a klipp. Számomra nem nagy cucc.
2012. július 31. 21:10
Nicki tudja, hogy keltsen hangulatot. Igaz, hangja nem igazán van, egyre jobb számai vannak. Ez bejött!
2012. július 31. 21:11
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline |
nemrossz : DD ez olyan Nickis
és a ruháák.. hát érdekes akárcsak a többi
és a ruháák.. hát érdekes akárcsak a többi
2012. július 31. 21:29
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1299 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline |
Fura módon tetszik pedig a többi számát nem nagyon szeretem.
2012. július 31. 21:30
.. és vannak akik csodálkoznak azon, hogy haldoklik a könnyűzene.
2012. július 31. 21:35
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Megmondom nyíltan, semmi körítés nélkül.
Ki ez a büdös némber?!
Itt tángálja magát a kamerának vadgalamb meg egy felhergelt strucctól ellopott tollakkal teli jelmezben, énekel hozzá pár rikonyáló hangsort, majd ő rapper királynője.
Komolyan, ti észreveszitek, hogy ez a nőnek nevezhető gumidarab csak az öltözékével próbál kitűnni?
Semmi sajátosság nincs benne, s azt hiszi, azzal kitűnik a tömegből, hogy istentudjamilyen tollakat aggat magára.
Reménytelen eset.
Ki ez a büdös némber?!
Itt tángálja magát a kamerának vadgalamb meg egy felhergelt strucctól ellopott tollakkal teli jelmezben, énekel hozzá pár rikonyáló hangsort, majd ő rapper királynője.
Komolyan, ti észreveszitek, hogy ez a nőnek nevezhető gumidarab csak az öltözékével próbál kitűnni?
Semmi sajátosság nincs benne, s azt hiszi, azzal kitűnik a tömegből, hogy istentudjamilyen tollakat aggat magára.
Reménytelen eset.
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.