Klippremier: Nicki Minaj - Pound The Alarm
2012. augusztus 01. 09:29
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
öhh.. mintha egy őrült "nő" énekelne/reppelne struccfarokkal egy remixes zenére.. hát ez most nem jött be.. :'D (N)
2012. augusztus 01. 09:45
|
|
cusika55új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.20. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 178198 offline
|
én nem szeretem a viselkedését,de annyira üti a színvonalat,hogy már majdnem megkedveltem XDD -- akinek nem tetszik kezdje el hallgatni 3x egymás után,többször kell,hogy tetszen!!
2012. augusztus 01. 10:21
nekem nagyon tetszik
mostanában nagyon tetszenek Nicki számai :$$
2012. augusztus 01. 10:36
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Hozta a formáját... Ismét siralmasat alkotott... Nem hiszem el, hogy erre van kereslet. Nah mind1 is. Akinek ez jelenti a zenét, az nem is érdemel jobbat.
2012. augusztus 01. 10:46
|
|
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline
|
nekem nem tetszik ! Nem szeretem Niki Minaj-t !
2012. augusztus 01. 11:04
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Ejj, nem tudom hogy a szemem folyik -e a ki a látottaktól, vagy a fülem robban szét a hallottaktól.. Ez már az a Kill it with Fire! kategória.
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2012. augusztus 01. 11:30
|
|
peabodyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.12. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 155166 offline
|
pff
a Stupid Hoe klip miatt utálják ennyire és nem tudják elfogadni hogy k*rva jó zenéket alkot
akinek nem tetszik azt nagyon sajnálom mert nem tudja hogy mi a jó zene... aki meg kritizálja az hallgasson inkább bíbert és legyen vele boldog ennyi
ha neki az jelenti a zenét hát tessék
az is való nake
2012. augusztus 01. 11:48
|
|
peabodyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.12. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 155166 offline
|
na akk még egy hozzászólás mert végigolvastam a hozzászólásokat és
1. a többségben lányok írtak h jajj milyen k*urv - ha ennyire irigyek vagytok rá akk azért miért kell kritizálni??? inkább kezdjetek valamit az életetekkel ennyi
2. Nicki próbál másolni másokat... hát kvára nem
ő egy külön stílus és ne keressétek benne a többi sztárt mert úgy sem találjátok
de amúgy meg miért nem alkothat olyat amit más is? mást nem szidtok ezért csak őt?? hogy is van ez? o.O
3.magamutogató... - mint már lejjebb írták Rihannának jobban kint van a p*icsája főleg a koncerteken, de arra különös módon nem szóltok semmit... hát nekem meg rihannából van elegem hogy milyen jól néz ki meg minden és sztem NEM!!! Nicki 1000x jobban néz ki mint ő akárki akármit is mond
most azért h egy csontkollekció (rihanna) végigvonszorogjon a színpadon az olyan csodás látvány hát gratulálok
10000x nézem inkább Nickit mint őt
4. haldoklik a zeneipar... úúúú na ennél besírtam
NEM Nicki miatt haldoklik hanem a sok szar miatt, ő legalább tud énekelni nem úgy mint a többiek és a koncerteken sem szokott playbackelni... legalább vállalja a hangját nem úgy mint a többi "sztár"
na ennyit akartam ^^ sziasztok ja és POUND THE ALARM!!!*-*
1. a többségben lányok írtak h jajj milyen k*urv - ha ennyire irigyek vagytok rá akk azért miért kell kritizálni??? inkább kezdjetek valamit az életetekkel ennyi
2. Nicki próbál másolni másokat... hát kvára nem
3.magamutogató... - mint már lejjebb írták Rihannának jobban kint van a p*icsája főleg a koncerteken, de arra különös módon nem szóltok semmit... hát nekem meg rihannából van elegem hogy milyen jól néz ki meg minden és sztem NEM!!! Nicki 1000x jobban néz ki mint ő akárki akármit is mond
4. haldoklik a zeneipar... úúúú na ennél besírtam
na ennyit akartam ^^ sziasztok ja és POUND THE ALARM!!!*-*
2012. augusztus 01. 12:35
|
|
Draweraptorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.21. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 165623 offline
|
Úgy érzem rosszul leszek.... Nem értem hogy tetszhet ez másnak. A zene sz*r a klip egy f*s meg az egész csaj, (ha ez csaj) egy sétáló r*b*nc. Ha ennyi zenének csúfolt guánóval etetik a népeket nem csoda, hogy egyre rosszabbak a zenék -.-"
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?