Klippremier: Nicki Minaj - Pound The Alarm
2012. július 31. 20:00
nekem valahogy bejött nem olyan rossz amire számítottam . Nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem a klipp a Rió -i karneválra emlékeztet (/hasonlít)
2012. július 31. 20:18
Imádom! Fantasztikus! A szám, úúúú. A nyár egyik nagy slágere, és a klip is ütős.
2012. július 31. 20:54
|
|
vecaenikő_fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 175266 offline
|
Én bírom Nickit.Szerintem tök jók a frizurái meg a ruhái.Nem mondom,hogy egy rapistennő és igaz,hogy nem tud énekelni.De nekem akkoris bejön a stílusa.
2012. július 31. 21:06
|
|
JuicyGirl02visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.16. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 177916 offline
|
Rohadt jó ez a klip és a dal is nagyon tetszik jól visszaadja a nyár hangulatot.
2012. július 31. 21:09
Jééézusom, éppen készültem leszólni, de előtte elolvastam a hozzászólásokat, úgy látom mindenkinek bejön majdnem, no mindegy. Nekem a számai tipikusan olyanok, hogy ha a rádióban megy nem kapcsolom el, de magamtól soha nem hallgatnám egyiket sem. A lenyűgöző szó pedig, hát nem tudom hogy erre ráillik e. A tollak jók, mármint hogy színesek meg ilyesmi, de nekem akkor sem jön be se a szám se a klipp. Számomra nem nagy cucc.
2012. július 31. 21:10
Nicki tudja, hogy keltsen hangulatot. Igaz, hangja nem igazán van, egyre jobb számai vannak. Ez bejött!
2012. július 31. 21:11
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
nemrossz : DD ez olyan Nickis
és a ruháák..
hát érdekes akárcsak a többi
és a ruháák..
2012. július 31. 21:29
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
Fura módon tetszik pedig a többi számát nem nagyon szeretem.
2012. július 31. 21:30
.. és vannak akik csodálkoznak azon, hogy haldoklik a könnyűzene.
2012. július 31. 21:35
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Megmondom nyíltan, semmi körítés nélkül.
Ki ez a büdös némber?!
Itt tángálja magát a kamerának vadgalamb meg egy felhergelt strucctól ellopott tollakkal teli jelmezben, énekel hozzá pár rikonyáló hangsort, majd ő rapper királynője.
Komolyan, ti észreveszitek, hogy ez a nőnek nevezhető gumidarab csak az öltözékével próbál kitűnni?
Semmi sajátosság nincs benne, s azt hiszi, azzal kitűnik a tömegből, hogy istentudjamilyen tollakat aggat magára.
Reménytelen eset.
Ki ez a büdös némber?!
Itt tángálja magát a kamerának vadgalamb meg egy felhergelt strucctól ellopott tollakkal teli jelmezben, énekel hozzá pár rikonyáló hangsort, majd ő rapper királynője.
Komolyan, ti észreveszitek, hogy ez a nőnek nevezhető gumidarab csak az öltözékével próbál kitűnni?
Semmi sajátosság nincs benne, s azt hiszi, azzal kitűnik a tömegből, hogy istentudjamilyen tollakat aggat magára.
Reménytelen eset.
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Kiderült, mi lehetett a baj.