Klippremier: Nicki Minaj - Pound The Alarm
2012. augusztus 01. 09:29
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1852 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline |
öhh.. mintha egy őrült "nő" énekelne/reppelne struccfarokkal egy remixes zenére.. hát ez most nem jött be.. :'D (N)
2012. augusztus 01. 09:45
cusika55új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.20. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 178198 offline |
én nem szeretem a viselkedését,de annyira üti a színvonalat,hogy már majdnem megkedveltem XDD -- akinek nem tetszik kezdje el hallgatni 3x egymás után,többször kell,hogy tetszen!!
2012. augusztus 01. 10:21
nekem nagyon tetszik mostanában nagyon tetszenek Nicki számai :$$
2012. augusztus 01. 10:36
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Hozta a formáját... Ismét siralmasat alkotott... Nem hiszem el, hogy erre van kereslet. Nah mind1 is. Akinek ez jelenti a zenét, az nem is érdemel jobbat.
2012. augusztus 01. 10:46
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline |
nekem nem tetszik ! Nem szeretem Niki Minaj-t !
2012. augusztus 01. 11:04
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline |
Ejj, nem tudom hogy a szemem folyik -e a ki a látottaktól, vagy a fülem robban szét a hallottaktól.. Ez már az a Kill it with Fire! kategória.
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2012. augusztus 01. 11:30
peabodyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.12. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 155166 offline |
pff a Stupid Hoe klip miatt utálják ennyire és nem tudják elfogadni hogy k*rva jó zenéket alkot akinek nem tetszik azt nagyon sajnálom mert nem tudja hogy mi a jó zene... aki meg kritizálja az hallgasson inkább bíbert és legyen vele boldog ennyi ha neki az jelenti a zenét hát tessék az is való nake
2012. augusztus 01. 11:48
peabodyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.12. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 155166 offline |
na akk még egy hozzászólás mert végigolvastam a hozzászólásokat és
1. a többségben lányok írtak h jajj milyen k*urv - ha ennyire irigyek vagytok rá akk azért miért kell kritizálni??? inkább kezdjetek valamit az életetekkel ennyi
2. Nicki próbál másolni másokat... hát kvára nem ő egy külön stílus és ne keressétek benne a többi sztárt mert úgy sem találjátok de amúgy meg miért nem alkothat olyat amit más is? mást nem szidtok ezért csak őt?? hogy is van ez? o.O
3.magamutogató... - mint már lejjebb írták Rihannának jobban kint van a p*icsája főleg a koncerteken, de arra különös módon nem szóltok semmit... hát nekem meg rihannából van elegem hogy milyen jól néz ki meg minden és sztem NEM!!! Nicki 1000x jobban néz ki mint ő akárki akármit is mond most azért h egy csontkollekció (rihanna) végigvonszorogjon a színpadon az olyan csodás látvány hát gratulálok 10000x nézem inkább Nickit mint őt
4. haldoklik a zeneipar... úúúú na ennél besírtam NEM Nicki miatt haldoklik hanem a sok szar miatt, ő legalább tud énekelni nem úgy mint a többiek és a koncerteken sem szokott playbackelni... legalább vállalja a hangját nem úgy mint a többi "sztár"
na ennyit akartam ^^ sziasztok ja és POUND THE ALARM!!!*-*
1. a többségben lányok írtak h jajj milyen k*urv - ha ennyire irigyek vagytok rá akk azért miért kell kritizálni??? inkább kezdjetek valamit az életetekkel ennyi
2. Nicki próbál másolni másokat... hát kvára nem ő egy külön stílus és ne keressétek benne a többi sztárt mert úgy sem találjátok de amúgy meg miért nem alkothat olyat amit más is? mást nem szidtok ezért csak őt?? hogy is van ez? o.O
3.magamutogató... - mint már lejjebb írták Rihannának jobban kint van a p*icsája főleg a koncerteken, de arra különös módon nem szóltok semmit... hát nekem meg rihannából van elegem hogy milyen jól néz ki meg minden és sztem NEM!!! Nicki 1000x jobban néz ki mint ő akárki akármit is mond most azért h egy csontkollekció (rihanna) végigvonszorogjon a színpadon az olyan csodás látvány hát gratulálok 10000x nézem inkább Nickit mint őt
4. haldoklik a zeneipar... úúúú na ennél besírtam NEM Nicki miatt haldoklik hanem a sok szar miatt, ő legalább tud énekelni nem úgy mint a többiek és a koncerteken sem szokott playbackelni... legalább vállalja a hangját nem úgy mint a többi "sztár"
na ennyit akartam ^^ sziasztok ja és POUND THE ALARM!!!*-*
2012. augusztus 01. 12:35
Draweraptorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.21. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 165623 offline |
Úgy érzem rosszul leszek.... Nem értem hogy tetszhet ez másnak. A zene sz*r a klip egy f*s meg az egész csaj, (ha ez csaj) egy sétáló r*b*nc. Ha ennyi zenének csúfolt guánóval etetik a népeket nem csoda, hogy egyre rosszabbak a zenék -.-"
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.