Klippremier: Pitbull ft. Shakira - Get it Started
2012. szeptember 03. 10:10
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Tegnap egy zenecsatornán futottam bele véletlenül (nem olvastam még ezt a cikket, elkerülte a figyelmemet). Pislogok, pislogok, hogy ez mi... Mert még se nem láttam, se nem hallottam.
Végignéztem, aztán megállapítottam, hogy ritka nagy szemét a klip és a dal is, és már-már szinte szégyen, hogy Shakira ilyen borzalmakhoz adja egyáltalán a nevét. Shakirát amennyire szerettem egykor, annyira kezdek kiábrándulni belőle. Szemetet szemétre halmoz. Ez neki zene?! Én szégyellném magamat a helyében, hogy honnan hová sikerült eljutnom...
Végignéztem, aztán megállapítottam, hogy ritka nagy szemét a klip és a dal is, és már-már szinte szégyen, hogy Shakira ilyen borzalmakhoz adja egyáltalán a nevét. Shakirát amennyire szerettem egykor, annyira kezdek kiábrándulni belőle. Szemetet szemétre halmoz. Ez neki zene?! Én szégyellném magamat a helyében, hogy honnan hová sikerült eljutnom...
2013. július 08. 14:24
|
|
Selena Bestvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.02. Hozzászólás: 496 Csatolások: 16 Azonosító: 195223 offline
|
Shakinak van hangja.de pitbul kutya akárki nincs.szinte az egeszbe shaki enekel.piti csak hanvokat ad.nem ertem minek lett duet
2014. június 27. 12:06
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Imádom mindkettőjüket! :3
2014. június 27. 12:09
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Tökéletes együttmükődés. Nagyon tetszik ez a videó! Csak így tovább!
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.

0 felhasználónak tetszik: