Szecsődi Karcsi a magyar Nicki Minaj akar lenni
2012. augusztus 06. 00:54
EinsteinKe nnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.28. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 156782 offline |
O.M.G!! Nicki Minaj-t így megszégyeníteni!!D Nem érdemli meg!
2012. augusztus 06. 04:55
IAmTheCheeseMaestrovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.06. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 172801 offline |
Váljék nyugodalmára, én irtózom Minajtól
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2012. augusztus 06. 08:27
andicska98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 421 Csatolások: 3 Azonosító: 153596 offline |
Hú,hát elég durva lesz.
2012. augusztus 06. 08:56
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4446 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline |
jaj
jaj
jaj jaj jaj
jajajajajajajajaj
jaj
jaj
jaj jaj jaj
jajajajajajajajaj
jaj
2012. augusztus 06. 09:11
Borcyhúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 171302 offline |
Egyetértek satyika ! Ha egyszer férfinak született, vállalja fel. Így sokkal undorítóbb, és sokkal többen röhögik ki. Minaj-t pedig nem lehet utánozni, hiába próbálkozik.
2012. augusztus 06. 11:00
rokonai, barátai közül valki már igazán felvilágosíthatná h. gáz amit mível. eddig úgy voltam vele h. az ő baja, szerencsétlen pára, de ez a töménytelen mennyiségű cikk ami mostanság megjelenik róla na meg a hülebbnél hülébb interjúk heh lassan már én szégyellem magam helyette..
2012. augusztus 06. 12:06
én nem szeretem Karcsit, már a megasztárban se szerettem, és így még jobban utálom, hogy nő lesz belőle!!!! attól lehet jó hangja vagy ilyesmi, de már szerintem nem nagyon tudja, hogy mit csinál magával sajnos
2012. augusztus 06. 12:32
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Idézet (Jacob @ 2012.08.06. 00:55)
janet7 ezt a kozmondast magadnak szantad ? mert ez az ember telleg nem normalis...undorito.Szanalmas amit csinal mar
Nem, ezt köbö annak szántam, aki nem tudja megkülönböztetni a homoszexualitást a transzszexualitástól. Gyengébbek kedvéért: nem azért akar nővé válni, hogy utána pasikkal legyen együtt, hanem azért, mert férfi létére azt érzi, hogy női lélek lakozik benne, és hogy ő valójában nő, aki rossz testbe született.
Jajjajj, legközelebb a frappáns hülyeségek helyett akár csöndben is lehetne maradni, vagy értelmeset írni, mert nekem nem a nulla toleranciátokkal van bajom, azt már rég megszoktam, csak azzal, ha valaki orbitális hülyeséget ír.
num1Kolosszus
2012. augusztus 06. 12:33
nem tudom miért kellett idáig lesüllyednie.. oké, h transzi, de ne szégyenítse már meg magát azzal amivel a többi celeb is.. basszus ilyenekkel van tele Mo. és csodálkozunk hogy itt tartunk? azért többet vártam a Karcsitól amikor még csak a Megában volt, de hát alapból aki máár ilyen műsorba jelentkezik, annak nem sok jövőt jósolok:S
2012. augusztus 06. 12:38
Már elnézést, de 1 hapsi akar lenni a magyar Nicki Minaj?! Nicki lány, ez meg fiú.
2012. augusztus 06. 13:04
Nicki lány, Ő férfi.. Jézusom! Én nem ítéltem el őt soha, mert olyan amilyen, de ez már undorító, és sok!!
2012. augusztus 06. 13:35
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline |
Nem igazán foglalkoztat hogy Nőként vagy Férfiként kíván élni, sokkal inkább az foglalkoztat hogy ebbe miért kell a médiát is bele vinnie ? Így sokkal több támadás fogja érni.. Sőt, azt sem értem hogy a transzexuálisoknak miért ilyen borzasztó az elképzelésük a női öltözetről, stílusról. Az meg hogy Nicki Minaj vonalát fogja követni.. ajj, mit mondjak erre? Inkább keressen más példaképet magának..
ui.: ennek a gyereknek nincs is olyan rossz hangja
ui.: ennek a gyereknek nincs is olyan rossz hangja
janet7
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.