Majka nekitámadt azoknak a magyar dj-knek, akiket zavar Seherezádé munkássága.
A teljes cikkhez kattints ide!
Majka megvédte Seherezádét
2012. augusztus 13. 09:30
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Összevissza a gombokat én is tudom nyomogatni...
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
2012. augusztus 13. 09:42
|
|
Selli gomez fanvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.03.11. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 171043 offline
|
Ebbe a csajba ztán semmi tehetség nm szorult .
2012. augusztus 13. 09:48
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Hát hát..............
2012. augusztus 13. 09:52
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
De az eddigi DJ-sek legalább 'alkottak' valamit, és megdolgoztak a pénzükért. Seherezádé meg a nagy semmiért kapjon milliókat? Menjenek már... még így is megfizetik.
2012. augusztus 13. 09:55
|
|
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 772 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline
|
szerintem seherezádé maradj a röhögéseknél mert hát............................
2012. augusztus 13. 10:04
Szerintem Sherezádé már nem tudja mit kezdjen magával. Unalmas a csaj, és ez nem DJ ez egy .. na inkább hagyjuk is hogy mi.-.-"
2012. augusztus 13. 10:10
Majkának nincs igaza, ráadásul a helyében nekem égne a képemről a bőr hogy loptam és még én magyarázok.
Seherezádéról meg annyit, hogy szegény csak nem állhat ki a sarokra árulni magát, kell valami alibi munka hozzá
Lehet most gyűjt a dubaji repjegyre
Seherezádéról meg annyit, hogy szegény csak nem állhat ki a sarokra árulni magát, kell valami alibi munka hozzá
2012. augusztus 13. 10:19
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12648 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online
|
Majka milyen szakmát is választott, hogy itt kritizálja azokat akik 20 éve a pályán vannak és nemzetközileg is elismert djk?
Seherezádé egy vicc, mint dj. Majdka meg mondjon le végre, a kutya nem kiváncsi rá.
Seherezádé egy vicc, mint dj. Majdka meg mondjon le végre, a kutya nem kiváncsi rá.
2012. augusztus 13. 10:30
|
|
Mekii.8Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.05. Hozzászólás: 272 Csatolások: 0 Azonosító: 172760 offline
|
_ToTo_ Majkát sokan hívják még most is haknizni, mert elég sokan szeretik. Úgyhogy ezt b*sztad... hogyha meg valaki nemzetközileg is elismert Dj akkor nem hiszem el hogy Serit többen hívnák el dj-skedni.. a videóhoz nem szólok semmit láttam már rosszabbat is-.-"
2012. augusztus 13. 10:31
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Azt se tudja hogy mit csinál!
Nem tudom minek kell ezt erőltetni!
Csak vonaklodik a Dj pult mögött! Nem tudom minek kell őt megvédeni -_-Hogyha el vállalta akkor védje meg magát! Ás Seherezádi csak magára akarta vonni a figyelmet! De értse meg. Senki se kíváncsi rá!
2012. augusztus 13. 10:47
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Majkával nem lenne bajom, ha ő olyan "szakmát" választott volna anno, ami mellől most beszélhetne így a egy másik ágról. DE! pont ő, aki kiesett egy VV-ből, semmi köze nem volt a raphez, Dopeman felkarolta, ő meg szembeköpte, és most ő próbál bevédeni ilyen Seherezádé féléket ?
Hagyjuk már, könyörgöm tisztelettel!
Az ózdi rapper...
Seherezádén egyértelműen látszik, hogy szegény pára azt sem tudja milyen rendezvényen van.
Csak csápol ott a pult mögött, a közönség meg tipikus halfejjel pislog ő meg kedvesen néha elsuhan a kezével a pult felett, mintha csinálna is valamit. Hatalmas buli lehetett.
Seherezádén egyértelműen látszik, hogy szegény pára azt sem tudja milyen rendezvényen van.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.