Majka megvédte Seherezádét
2012. augusztus 13. 10:47
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Én 1:37-nél kikapcsoltam a videót. Mi ez a borzalom? Mi ez, könyörgöm, MI EZ?!
2012. augusztus 13. 10:59
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Csak azért hívják fellépni mert bent volt a VV-be meg,hogy hogyan néz ki...!
2012. augusztus 13. 11:06
Most nem azért,de szerintem rohadt tehetségtelen ez a csaj..><"
2012. augusztus 13. 11:11
|
|
Cooki.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 176112 offline
|
Mi a fen e ez?? Ez valami borzalmas!! Igazat adok az összes DJ-nek aki kiakadt! Semmit nem tud ez a nő! Csak azért mert valakinek (elvileg) csinos a pofija, attól még nem lesz DJ közel sem!
Ennyit még én is meg tudok tenni, amit ő ott csinált!
Ennyit még én is meg tudok tenni, amit ő ott csinált!
2012. augusztus 13. 11:17
Ez a csaj minden csak nem DJ. Szenvedés volt végignézni az előadását.
2012. augusztus 13. 11:19
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Ő Dj? ez nagyon vicces
csak rázza mágát
2012. augusztus 13. 11:19
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
istenem azon a videón úgy táncol mint aki bevan szívva XDDDDD lehet azóta már jobban belejött :'DDD majka meg azt véd meg akit akar xd
2012. augusztus 13. 11:32
Seherezádé egy nagy senki, semmi tehetsége sincs a DJ szakmához, csak el van szállva magától mert szerepelt a való világban és azt hiszi hogy ezzel már valaki. Őszintén én az összes való világost egy senkinek tartok, mert nem érnek semmit és azt nem értem h őket miért pénzelik, én tom azt amit ők és nekem egy fillért sem fizetnek, ez a nőszemély meg dj-skedik közben nem is ért hozzá és gondolom nem minimálbért kap.
2012. augusztus 13. 11:39
|
|
linna♥ Brian&Justin ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 4901 Csatolások: 0 Azonosító: 164721 offline
|
Idézet (Kiim @ 2012.08.13. 10:47)
Majkával nem lenne bajom, ha ő olyan "szakmát" választott volna anno, ami mellől most beszélhetne így a egy másik ágról. DE! pont ő, aki kiesett egy VV-ből, semmi köze nem volt a raphez, Dopeman felkarolta, ő meg szembeköpte, és most ő próbál bevédeni ilyen Seherezádé féléket ?
Hagyjuk már, könyörgöm tisztelettel!
Az ózdi rapper...
Seherezádén egyértelműen látszik, hogy szegény pára azt sem tudja milyen rendezvényen van.
Csak csápol ott a pult mögött, a közönség meg tipikus halfejjel pislog ő meg kedvesen néha elsuhan a kezével a pult felett, mintha csinálna is valamit. Hatalmas buli lehetett. 
Seherezádén egyértelműen látszik, hogy szegény pára azt sem tudja milyen rendezvényen van.
Ennyi!
2012. augusztus 13. 11:46
majka csak azért védi őt mert ő is a vv-nek köszönheti hogy most "valaki"
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Itt a bizonyíték a románcra.

0 felhasználónak tetszik: