Újabb négy évet kell várniuk az olimpia kedvelőinek, ugyanis a XXX. nyári olimpia tegnap este hivatalosan is lezárult.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lezárult a 2012-es londoni Olimpia
2012. augusztus 13. 15:42
![]() |
vampiredadavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 155082 ![]() |
Nagyon jóó volt nekem még Jessie J is nagyon tetszett!
♥.♥ *___* ^^

2012. augusztus 13. 15:45
![]() |
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 ![]() |
Gratulálok mindenkinek.Nagyon büszkék lehetünk rájuk.
2012. augusztus 13. 15:46
![]() |
wildgirl26új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 183242 ![]() |
Nagyon ügyesek voltak gratula

2012. augusztus 13. 15:47
annnyira sajnálom h vége lett
szomorúv agyok h adam nem volt ott, de a take that nagyon jó volt
és hát kishazánk is remekül teljesített
szomorúv agyok h adam nem volt ott, de a take that nagyon jó volt
és hát kishazánk is remekül teljesített
2012. augusztus 13. 15:47
Nekem nagyon tetszett az egész. A nyitóünnepségtől a záróünnepségig minden jó volt! Gratulálok a sok sikeres sportolónak és sajnálom a bukottakat. De Aki ott volt, részt vett és segített (gondolok az önkéntesekre), ők elmondhatják magukról, hogy "megcsináltunk, része voltunk, győztünk". Ez az első olimpia, amit teljesen végig néztem... Nem bántam meg! Minden percét élveztem és még olyan pillanata is volt, amit megkönnyeztem. Remélem 2016-ban, Rio de Janeiro-ban is ilyen felejthetetlent alkotnak, mint Londonban.

2012. augusztus 13. 15:50
![]() |
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4157 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 ![]() |
Kár, hogy vége lett, komolyan hiányozni fog, mert ha nem tudtam mit nézni, akkor még mindig ott volt az Olimpia, de most már vége van.
Amúgy nagyon örülök a magyar sikereknek, büszkék lehetünk!!!
Amúgy nagyon örülök a magyar sikereknek, büszkék lehetünk!!!

2012. augusztus 13. 15:51
AMúgy még jó, hogy ott volt a One Direction, mikor brit-ír fiúbanda. Mert csak angolok léptek fel, ha esetleg egyesek nem vették volna észre.

2012. augusztus 13. 15:53
![]() |
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 ![]() |
Gratulálok mindenkinek !
))) fantasztikus olimpia volt.
A záróünnepség ennél szebb nem is lehetett volna!
Voltak meglepetések, meg olyan dolgok, hogy nyitva maradt az ember szája
D Fantasztikusak voltak a fellépők is.

A záróünnepség ennél szebb nem is lehetett volna!

2012. augusztus 13. 15:54
![]() |
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 ![]() |
Gratulálok minden sportolónknak, nagyon jók voltunk

2012. augusztus 13. 15:54
![]() |
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 ![]() |
Joó Abigél és Csernoviczki Éva voltak az olimpia hősei az én szememben.
De Risztov Évi teljesítménye is hatalmas, tudva, hogy jutott el idáig.
Természetesen a többieknek is gratulálok, már a kijutás is óriási eredmény, a pont vagy éremszerzés már csak hab a tortán.
Dani világcsúcs, a férfi kézisek Izland elleni kiélezett csatája, Szilágyi Áron aranya, meg a többiek... Nagyszerű olimpia volt ez, rengeteg jó élménnyel.
Usain Bolt meg nem is ember, elképesztő, amit művel.

Természetesen a többieknek is gratulálok, már a kijutás is óriási eredmény, a pont vagy éremszerzés már csak hab a tortán.

Usain Bolt meg nem is ember, elképesztő, amit művel.

2012. augusztus 13. 15:55
![]() |
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 ![]() |
Elmondhatatlanul büszke vagyok, hogy Magyarország ilyen szépen teljesített a katasztrófális Pekingi olimpia után (összesen 3 arany.) Emberfeletti volt az amit Ők véghezvittek, legyünk büszkék rájuk, mert megérdemlik. Elképesztően sok munkájuk volt benne, még azoknak is, akik nem szereztek egyáltalán érmet.
És kicsit elfacsarodott a szívem, amikor a nagy stadionban kialudt a fáklya tegnap este...
És kicsit elfacsarodott a szívem, amikor a nagy stadionban kialudt a fáklya tegnap este...

Kapcsolódó sztárok

Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Kénytelen volt reagálni a botrányra.

Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Interjút adott a színész.

Millie Bobby Brown nagyon nem örült neki, hogy kiderült, mennyit keresett az Enola Holmesszal
Millie Bobby Brown nagyon nem örült neki, hogy kiderült, mennyit keresett az Enola Holmesszal
Kiderült, csillagászati összeget kapott.

Justin Bieber kommentje láttán aggódni kezdtek a fanok: egy színésznővel flörtöl?
Justin Bieber kommentje láttán aggódni kezdtek a fanok: egy színésznővel flörtöl?
Fura dolgot vettek észre.

Újabb meglepő dolgok derültek ki Liam Payne magánéletéről
Újabb meglepő dolgok derültek ki Liam Payne magánéletéről
Úabb meglepő hírek a néhai sztárról.

Madonna reagált Sabrina Carpenter őt idéző képeire
Madonna reagált Sabrina Carpenter őt idéző képeire
Vogue fotózásán készültek a nagyon hasonló képek.

Santa Barbara filmfesztivál 2025 - így jelentek meg a sztárok
Santa Barbara filmfesztivál 2025 - így jelentek meg a sztárok
Újabb outfitek a vörös szőnyegről!