Pankráció II.
2012. augusztus 31. 08:23
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Na megint itt egy Lesnar videó!
2012. augusztus 31. 08:24
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
WHO WHO WHO jó reggelt kívánok mindenkinek!
2012. augusztus 31. 15:53
Idézet
Egyébként megnéztem egy ilyen WWE Diva pankrációt és nem tudom te nézed e de hát ez nagyon hülyeség. Én nem bírom végig nézni, ahogy két mű szőke, plasztikázott p*csa agyon veri egymást már bocsánat a kifejezésért.xd
Egy lány véleménye a díva pankrációról.. nem is mondok rá semmit. Oké, most lehet hogy az elfogultság szól belőlem, de Lita hol volt szőke, agyonplasztikázott picsa? Azért mert van egy-kettő még nem kell az összes női wrestlert annak elkönyvelni.. de tudnék még nagyon sok rendes dívát/KO-t felsorolni..
2012. augusztus 31. 16:28
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.08.31. 15:53)
Egy lány véleménye a díva pankrációról.. nem is mondok rá semmit. Oké, most lehet hogy az elfogultság szól belőlem, de Lita hol volt szőke, agyonplasztikázott picsa? Azért mert van egy-kettő még nem kell az összes női wrestlert annak elkönyvelni.. de tudnék még nagyon sok rendes dívát/KO-t felsorolni.. 
Én csak azt az egyet nem értem, hogy az ilyen minek ír véleményt? Én is annyi "sztárt" tudnék írni akit rühellek, hogy a topikot tele bírnám írni vele.
1 felhasználónak tetszik:
Kazuo
2012. augusztus 31. 19:15
Andy, Bia & Netti, ezt nektek ajánlom
2012. augusztus 31. 19:30
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (SasukeMilo @ 2012.08.30. 19:25)
Bocsi, most Lesnar mániám van, úgyhogy fogadjátok szeretettel
:
Ennyit Big Show-ról xDxDxD
Ennyit Big Show-ról xDxDxD
Legyen már egy DiBiase/LitaZita mániád.
1 felhasználónak tetszik:
SasukeMilo
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.