Nézétek mit csináltam! Ha csináltok ilyesmi videót és elkülditek Twitter-en Curt Hawkins-nak akkor lehet nyerni nála azt hogy követ majd téged és egy autógrammos valamit küld állítólag!
Ezt írta ki: I want YOU to design, create, & edit your very own Curt Hawkins return vignettes! This day & age all wrestling fans know what vignettes are. Please keep all videos within 30 seconds. Be creative & different, don't just make a generic music video. I will follow EVERYBODY that enters & send them an autographed Topps @WWE trading card. I'll pick a winner on November 1st... That person will get a follow as well as a huge care package of Hawkins & WWE merch and. A pair of signed ring worn kick pads! And please use #HawkinsReturns when submitting all videos to me, thanks.
Be creative, really no rules except the 30 second time limit. If you know me you'll know what kind of music I dig & etc. #HawkinsReturns
Pankráció II.
2012. október 14. 17:18
Idézet (KisRigo @ 2012.10.14. 17:16)
Nézétek mit csináltam! Ha csináltok ilyesmi videót és elkülditek Twitter-en Curt Hawkins-nak akkor lehet nyerni nála azt hogy követ majd téged és egy autógrammos valamit küld állítólag!
komolyan küld autogramos valamit?
2012. október 14. 17:26
Idézet (KisRigo @ 2012.10.14. 17:22)
Leírhatod! Majd elküldöm Johnny-nak 
AJ: - Afrikában több mint 1 millió éhező gyerek van
John: - Nem csak gyerekek éheznek, de még a felnőttek is.
José: - Adója 1%-ával támogassa az Afrikában éhező gyerekeket
Mindenki: - Adományozzon,hogy tovább élhessenek
John: - Nagyon éhes vagyok!
AJ: - Én is
José bejön a szobába egy chips-es zacskóval, a többiek csurgatják a nyálukat
- Lay's. Csakis nekem való!
2012. október 14. 17:29
Idézet (Nessa123 @ 2012.10.14. 17:26)
AJ: - Afrikában több mint 1 millió éhező gyerek van
Chips-et akarok!
2012. október 14. 17:37
Idézet (Maci HEEL @ 2012.10.14. 17:34)
Ha már a vidiknél tartunk, amúgy Kriszti nagyon jó lett..!
Nem tudjátok, hogy Youtube vidit nem lehet DVD-re írni, mert végölis a filmket is onnan töltik le..? 
Letöltöd a youtube-ról a videókat és utána átkonvertálod AVI módba! Én így csináltam pár filmnél!
2012. október 14. 17:38
Idézet (KisRigo @ 2012.10.14. 17:16)
Ezt írta ki: I want YOU to design, create, & edit your very own Curt Hawkins return vignettes! This day & age all wrestling fans know what vignettes are. Please keep all videos within 30 seconds. Be creative & different, don't just make a generic music video. I will follow EVERYBODY that enters & send them an autographed Topps @WWE trading card. I'll pick a winner on November 1st... That person will get a follow as well as a huge care package of Hawkins & WWE merch and. A pair of signed ring worn kick pads! And please use #HawkinsReturns when submitting all videos to me, thanks.
Be creative, really no rules except the 30 second time limit. If you know me you'll know what kind of music I dig & etc. #HawkinsReturns
Mivel csináltad ezt a videót Kriszta?
Kapcsolódó sztárok
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.

3 felhasználónak tetszik: