Pankráció II.
2012. november 30. 18:22
Idézet (riri17 @ 2012.11.30. 18:20)
Énis léptem, üziben elértek, meg Twitteren, máshol nem igazán... Sziasztok. 
Szia!
2012. november 30. 19:05
Én már jóideje érzem amit Kazuo is érez,ezért nem is jövök sűrűn.De ezt nem is fogom nagyon firtatni,nélkülem is elvan mindenki így nem hiszem hogy ennek jelentősége lenne.
Mike-nál egyébként cseréltem profilképet nemrégiben,remélem másnak is tetszik,én imádom ezt a fotóját.Ja meg Paige életrajza is kész van amiért mégegyszer köszönet Zitának és Kazuonak.
Mike-nál egyébként cseréltem profilképet nemrégiben,remélem másnak is tetszik,én imádom ezt a fotóját.Ja meg Paige életrajza is kész van amiért mégegyszer köszönet Zitának és Kazuonak.
2012. november 30. 19:07
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (WhiteAngel @ 2012.11.30. 19:05)
Én már jóideje érzem amit Kazuo is érez,ezért nem is jövök sűrűn.De ezt nem is fogom nagyon firtatni,nélkülem is elvan mindenki így nem hiszem hogy ennek jelentősége lenne.
Imádom Mike képét!
Na akkor én mentem, sziasztok!
1 felhasználónak tetszik:
Tündiii
2012. november 30. 20:36
Idézet (WhiteAngel @ 2012.11.30. 19:05)
Nagyon szívesen, szólj ha bármiben segíteni kell.
2012. november 30. 20:42
Idézet (Sunnygirl @ 2012.11.30. 20:41)
Nem akarok vitát, de a kilepesek sora csakis az [b[]Én[/b] hibám nem kellett volna visszajönnom. Sajnálom, nem akartam
Semmi köze hozzád, ha ennyire tudni akarod. Még a közelében sem vagy a valódi oknak. Úgyhogy megnyugodhatsz, NEM!! miattad.
2012. december 01. 12:53
Idézet (KisRigo @ 2012.11.30. 14:40)
Tünde (Mrs.RonCena) Küldtem neked valamit Twitter-en!
Majd szólj ha hívhatom neked a mentőket! 
Sziasztok!
Az előbb jöttem haza a suliból
Tegnap nem tudtam feljönni,mert nem ment a net.Azt hittem a hlye UPC-sek csináltak valamit,helyette a bátyám nem jó helyre dugott valamit
Kriszta!Mindjárt megnézem
1 felhasználónak tetszik:
Tündiii
Kapcsolódó sztárok
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.
Fenékfogdosás és nagy mosolyok: Ryan Reynolds és Blake Lively kamaszokként viselkedtek a randijukon
Fenékfogdosás és nagy mosolyok: Ryan Reynolds és Blake Lively kamaszokként viselkedtek a randijukon
Dúl köztük a szerelem.
Nem rejtegeti a terhességét - közszemlére tette a pocakját Palvin Barbara
Nem rejtegeti a terhességét - közszemlére tette a pocakját Palvin Barbara
Nagy pocakja van már.
Újabb szakítás az Off Campus háza táján?
Újabb szakítás az Off Campus háza táján?
Új szakítási pletyka kapott szárnyra.