Pankráció II.
2012. december 12. 14:45
Idézet (KisRigo @ 2012.12.11. 19:08)
Mi történt a kezeddel?
Szerdán, pont egy hete volt az iskolánkban Mikulás-kupa, egy foci bajnokság minden korosztályban, és nemben.. nálunk én voltam a kapus, és Keveremssel játszottunk.. az egyik 11-nél a lány, aki lőtte, olyan erősen megrúgta a labdát, hogy bár kivédtem a gólt, de rosszul talált kézen, hátrahajlott a kézfejem, és eltört a csuklóm..! Rögtön összeestem a fájdalomtól, és persze sírtam, és a szerdai napom kórházból és orvosból, mellesleg gipszelésből állt.. ezért írtam pár napja, hogy egy ideig nem leszek, mert fájt a kezem, és gipszben nagyon béna voltam a gépnél..!
Amúgy sziasztok..!
2012. december 12. 15:08
|
|
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 offline
|
Sziasztok!
Tök jó napom volt, [nyertem egy SZJG-s I♥Ricsis karkötőt
] és elmaradtak a délutáni óráim.
Amúgy Kriszta tök jó lett a kép
Cody
Mikuláás
Tök jó napom volt, [nyertem egy SZJG-s I♥Ricsis karkötőt
Amúgy Kriszta tök jó lett a kép
Cody
Mikuláás
2012. december 12. 15:08
|
|
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 offline
|
Idézet (Maci HEEL @ 2012.12.12. 14:45)
Szerdán, pont egy hete volt az iskolánkban Mikulás-kupa, egy foci bajnokság minden korosztályban, és nemben.. nálunk én voltam a kapus, és Keveremssel játszottunk.. az egyik 11-nél a lány, aki lőtte, olyan erősen megrúgta a labdát, hogy bár kivédtem a gólt, de rosszul talált kézen, hátrahajlott a kézfejem, és eltört a csuklóm..! Rögtön összeestem a fájdalomtól, és persze sírtam, és a szerdai napom kórházból és orvosból, mellesleg gipszelésből állt.. ezért írtam pár napja, hogy egy ideig nem leszek, mert fájt a kezem, és gipszben nagyon béna voltam a gépnél..!
Amúgy sziasztok..!
Infóórán néztem, de Rey, nem írt vissza egy levelemre sem..! 
Amúgy sziasztok..!
Jajj, gyógyulj!
2012. december 12. 16:09
|
|
Lilimooorebelrockstar. |
|
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.12.12. 16:06)
Ez az ember...
Amúgy milyen Amy új profilképe? Az előző nagyon rossz volt, most újat raktam neki. Igen, tudom, friss kéne, de azon kívül nincs 2012-es stúdiófotózása.
Amúgy milyen Amy új profilképe? Az előző nagyon rossz volt, most újat raktam neki. Igen, tudom, friss kéne, de azon kívül nincs 2012-es stúdiófotózása.
Randy
Amúgy Amy csodálatosan gyönyörű azon a képen, mint mindegyiken.
2012. december 12. 16:33
Idézet (KisRigo @ 2012.12.12. 12:43)
Hát Tünde nem róla álmodtam. De álmomban volt Junior Dos Santos akinek SMS-t írtam mert gratuláltam valamilyen meccsét amit a szegedi rakparton volt, Hulk Hogan is volt az álmomban aki énekelt és táncolt a szegedi rakparton és közben Shawn Michaels várt valamit/valakit öltönyben többi öltönyös fazonnal.
Junior Dos Santos olvassa az üzenetemet
KÉP
Hulk Hogan ezt csinálta az álmomban
És Shawn Michaels pont ilyen öltönyben volt és a többiek is.

Junior Dos Santos olvassa az üzenetemet
KÉP
Hulk Hogan ezt csinálta az álmomban
És Shawn Michaels pont ilyen öltönyben volt és a többiek is.

Én José-ról meg Johnny-ról álmodtam
2012. december 12. 17:26
Idézet (Lilimooo @ 2012.12.12. 16:51)
Mostanában újra elkezdtem Team Xtreme-s meccseket nézni, és áááá. Hiányoznak

Istenem, imádtam őket. Annyira jók voltak együtt, szent ég... My favorite WWE team ever.
2012. december 12. 17:32
|
|
Lilimooorebelrockstar. |
|
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.12.12. 17:26)
Istenem, imádtam őket. Annyira jók voltak együtt, szent ég... My favorite WWE team ever. 
Nekem a Legacy után rögtön ők jönnek
2012. december 12. 17:36
|
|
Lilimooorebelrockstar. |
|
Idézet (Nessa123 @ 2012.12.12. 17:34)
Mi?!Visszajönnek? 
Hát én azt olvastam, hogy gondolkoznak rajta, mert Jeff szerződése januárban lejár a TNA-ban, és Matt azt mondta, hogyha Jeff benne van, akkor szívesen vissza jönne.
Bár lehet, hogy csak kamu az egész..:/
Kapcsolódó sztárok
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.

3 felhasználónak tetszik: