Pankráció II.
2013. január 01. 01:04
Találtam egyet..
És egy másik..
http://wwewrestling-news.blogspot.hu
Idézet
A WWE azt tervezi, hogy Rey Mysterio lesz a Heel karakter a Mysterio - Sin Cara feud-ban, ami majd a WrestleMania 29-en ér a csúcspontjára. Habár a vezetésben sokan vannak, akik az ötlet ellen szavaznak, de úgy gondolják, hogy a Mysterio ajándéktárgyak eladási száma ennek ellenére nem fog visszaesni. Viszont Sin Cara-nak nagyobb esélye, és jobb kilátásai vannak, ha ebben a feud-ban ő játssza el a babyface karaktert.
És egy másik..
Idézet
- Pletykák szerint a WWE azt tervezi, hogy Rey Mysterio és Sin Cara egy csapat lesznek a jövőben, ám a WrestleMania 29-re összehoznának kettejük között egy mérkőzést, melynek előzményeiben Rey Mysterio elárulná Sin Cara-t, így érthetően ő lenne a heel ebben a feudban. Sokak szerint ezen a gálán fog Rey Mysterio visszavonulni.
http://wwewrestling-news.blogspot.hu
2013. január 01. 01:06
Idézet (Maci HEEL @ 2013.01.01. 01:04)
HAZUDIIK!!
2013. január 01. 01:09
Idézet (Maci HEEL @ 2013.01.01. 01:04)
Ők honnan tudják.Mi van ha hazugság?
2013. január 01. 01:10
Idézet (Sunnygirl @ 2013.01.01. 01:06)
HAZUDIIK!! 
Én is bzok benne, de ennyi forrás akármennyire is bánt, de nem hazudhat, ha még a WWE is, és Rey is szóba hozta..de nem baj, ezen még ráérek gondolkodni eleget, most itt vagyunk, és éppen Január 1 van, úgyhogy bulii..már ahogy itt lehet..!
2013. január 01. 01:14
Idézet (Maci HEEL @ 2013.01.01. 01:10)
Én is bzok benne, de ennyi forrás akármennyire is bánt, de nem hazudhat, ha még a WWE is, és Rey is szóba hozta..de nem baj, ezen még ráérek gondolkodni eleget, most itt vagyunk, és éppen Január 1 van, úgyhogy bulii..már ahogy itt lehet..! 
PAR-TY, PAR-TY!!
2013. január 01. 01:14
Idézet (Nessa123 @ 2013.01.01. 01:09)
Ők honnan tudják.Mi van ha hazugság?
Ebben lehetne valami, de Rey nem hozta volna "csak úgy" fel..hisz, ha logikusan gondolkodsz..miért rakják már csak ilyen Prime Time Players-höz, meg Cara-hoz, mert a nagyobbakat már nem bírná..10 éve van ott, és minden pankrátornak nehéz, de majdnem feleakkora mint a többiek..és biztos nem hozná szóba a Hall Of Fame-et a karrierje közepén, és már 38, már nem fiatal..de még csak találgatni tudunk, ezt sajna már nem mi döntjük el hanem ő, és talán a cég.!
2013. január 01. 01:25
Hey, most így újév alakalmáből kéne egy versikét írni, a mi legfelsőbb Big Johnny-nkről..! Domcsi bevállalod, vagy megcsináljam én..?
Idézet
Oh, te felséges Big-Johnny atyánk
Ki mindig olyan kegyes vagy hozzánk..!
Ki mindig olyan kegyes vagy hozzánk..!
2013. január 01. 01:26
Idézet (Maci HEEL @ 2013.01.01. 01:25)
Hey, most így újév alakalmáből kéne egy versikét írni, a mi legfelsőbb Big Johnny-nkről..! Domcsi bevállalod, vagy megcsináljam én..?

ma délutánra kész!
2013. január 01. 01:27
Idézet (Nessa123 @ 2013.01.01. 01:24)
Én úgy 1:55-kor megyek.Megnézem a RAW-öt ameddig csak tudom 
Majd lehetne egy nagy kérésem: el tudod priviben küldeni az eredményeket..csak hogy xy játszott és ő nyert..?
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

3 felhasználónak tetszik: