Rihanna nemrég könnyek között nyilatkozott Oprah Winfreynek Chris Brownról, arról a férfiról aki korábban megverte őt. A bántalmazás azonban nem változtatott semmit az akkori érzésein.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rihanna élete szerelme az őt megverő férfi
2012. augusztus 21. 15:17
2012. augusztus 21. 15:33
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2940 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline |
Furcsa ez az egész, mert Chris már egyszer elmondta, hogy többé még csak beszélni sem akar már RiRi-vel és hogy kettejük között most már ne legyen semmi, pedig hát egy ilyen hiba alol nem lehet csak ilyen könnyen kibújni, most már vállalja a felelősséget és hallgassa csak élete végéig hogy mit tett. RiRi meg közben mégis így érez, de hát mi ezt nem érthetjük, és sajnálom is szegényt emiatt, hogy egy ilyen patthelyzetben van, viszont már tényleg mindenkinek az lenne a legjobb ha ő is továbblépne és elfelejtenék egymást
2012. augusztus 21. 15:36
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1265 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline |
Hát ez eléggé szar lehet most neki :/
2012. augusztus 21. 15:36
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Nagyon nehéz erről az egész világ (ugyan kérlek) előtt beszélni, de azért még mindig beszél róla, pedig nem lenne kötelező. És nem is volt soha. Nem mutathatja ki mit érez... miért is? Talán amikor ezt nyíltan közli, akkor nem azt csinálja? Ez az egész "én csak őt sajnáltam" dolog pedig baromira hiteltelen azok után, hogy még mindig nyilatkozgat róla, tudva, hogy az emberek így még annyira sem fogják elfelejteni, amennyire enélkül tennék. Fesztivál az egész.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2012. augusztus 21. 15:43
Andy1996♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 1931 Csatolások: 436 Azonosító: 160928 offline |
Remélem Rihanna és Chris egyszer csak az életben megint összefutnak egymással és minden rendben lesz köztük. Rihannét most nagyon sajnálom, hiszen tudom hogy milyen érzés amikor meglátod életed nagy szerelmét. Remélem Chris meg megbocsát neki hogy megint felhozta Riri ezt a témát a világ előtt.
2012. augusztus 21. 15:51
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8037 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline |
Idézet (corny4 @ 2012.08.21. 15:46)
Rihanna se tud már mit kezdeni magával.
Itt a pont. Chris már teljesen túltette magát a történteken, Rihanna meg nem. Annyira szánalmas csaj, hogy most az egész világ előtt sajnáltatja magát.
2012. augusztus 21. 15:52
Beliyah ott a pont.. ezek ilyenkor nem segítenek csak még jobban magad alá tesz főleg a drog.
2012. augusztus 21. 15:56
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2165 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline |
most jöhetnek az érzéketlen kommentek hogy csak sajnáltatja magát...nem vagyok rajongója, de nem kéne ennyire leírni a csajt, mert úgy érzi, hogy Chris az igazi neki...nekem nem úgy tűnik hogy csak megjátssza magát, és sajnálom hogy boldogtalan emellett nem saját maga, hanem Chris miatt aggódik..még mindig kételkedtek benne?:/
2012. augusztus 21. 15:56
Hát ez érdekes, kíváncsi leszek arra, hogy ebből mi lesz.
2012. augusztus 21. 16:06
Azért sajnálom. Szerintem ez nem csak mű hiszti ha nem igen is igaz érzéseit osztotta meg. Na mindegy is. Szerintem Chris-nek kéne rosszul érezni magát és nem kívánok neki rosszat, mert nem vagyok az a stílusú ember, de Rihanna nem érdemli meg azt az alakot :/ és ha már mindenképpen valakiben rossz érzés kell, hogy legyen akkor én azt mondom, hogy az Chris legyen..., de az optimális az lenne ha mindketten boldogak lennének. Egymás nélkül.
2012. augusztus 21. 16:09
Ez a nő egy barom, még azok után hogy jól összeverte, ő az igaz szerelem számára. Könnyek között mesél róla..jajj ne már hogy még ezek után tudja szeretni. Egy értelmes nő, ezek után semmibe nem nézné, nem hogy még barátságot ápol vele.. Eltelt 3 év és nem lépett túl...akkor minek jött össze mindenkivel? Ha ennyire szereti menjen vissza hozzá és viselje el hogy megveri erre csak ezt tudom mondani.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.