Duncan James a Blue énekeseként került be a zeneiparba, nevét azóta már rengetegen ismerik. Most főszerepet játszik a Chicago című musicalban és hamarosan megjelenik az együttese visszatérő lemeze is. Szerencsésnek érzi magát, de már megtanulta, a hírnévnek árnyoldalai is vannak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Blue: „Most már mi irányítjuk a sorsunkat!”
2012. augusztus 22. 09:51
![]() |
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 ![]() |

2012. augusztus 22. 10:05
![]() |
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 ![]() |
Annyira imádom a srácokat! És nem izgat egy cseppet sem, hogy biszexuális az egyik. Így vannak jól, ahogy vannak. A szünet tényleg jót tett nekik egy kicsit, mindenki kikapcsolódott és most újult erővel vághatnak neki a biznisznek.
Hajrá Blue!

2012. augusztus 22. 10:18
![]() |
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 ![]() |
Hát ez jó!!!!!!!!!!!!!!
2012. augusztus 22. 11:23
![]() |
sofie_par_amorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 128961 ![]() |
Nagyon jó cikk! Rettentően becsülöm ezt a srácot.
2012. augusztus 22. 11:34
Awww gyerekkorom kedvenc bandája és még a mai napig szívesen hallgatom a dalaikat.

2012. augusztus 22. 12:43
Jaj de szerettem őket
A 'Sorry seems to be the hardest word' amit Elton John-nal énekelnek,az a mai napig kedvenc számom. Várom a visszatérést

2012. augusztus 22. 14:14
Köszi a cikket!
Jó hosszúra sikerült
Már nagyon várom, hogy a srácok visszatérjenek, remélem, jobbak lesznek, mint valaha!
Duncan apja meg baromi szemét :@ Nem csoda, h nem akart vele találkozni. Meg is érdemli a fazon.
Abban biztos vagyok, hogy Duncan viszont remek apa, mindig hatalmas szeretettel beszél a kislányáról

Már nagyon várom, hogy a srácok visszatérjenek, remélem, jobbak lesznek, mint valaha!

Duncan apja meg baromi szemét :@ Nem csoda, h nem akart vele találkozni. Meg is érdemli a fazon.
Abban biztos vagyok, hogy Duncan viszont remek apa, mindig hatalmas szeretettel beszél a kislányáról

2012. augusztus 22. 17:07
![]() |
Loulouvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.21. Hozzászólás: 283 Csatolások: 0 Azonosító: 127774 ![]() |
Jajj Blue, hogy én mennyire oda voltam értük
2 hónapja Manchesterben voltam és mikor kijöttem a Harrods-ból találkoztam Duncan-nel, de annyira lefagytam,hogy megszólalni nem tudtam... nagyon vicces volt

2012. augusztus 22. 17:07
![]() |
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 ![]() |
Idézet (Chelsy @ 2012.08.22. 14:14)
Köszi a cikket!
Jó hosszúra sikerült

Örülök, hogy tetszik nektek a cikk

2012. augusztus 22. 21:29
![]() |
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 ![]() |
jól beszél :'DDD (y)
2012. augusztus 23. 09:29
![]() |
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 ![]() |
bubblegum.. egyetértek veled!
Kapcsolódó sztárok

18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
20 millió dollárnak kell búcsút intenie.

EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
Először adott interjút Kate Cassidy.

Taylor Swift úgy érzi, Blake Lively kihasználta őt
Taylor Swift úgy érzi, Blake Lively kihasználta őt
Ha lehetne, kimaradna a botrányából.

Elutasította a bíró Ryan Reynolds és Blake Lively kérését arról, hogy legyen hírzárlat az ügyükben
Elutasította a bíró Ryan Reynolds és Blake Lively kérését arról, hogy legyen hírzárlat az ügyükben
Tegnap volt az első meghallgatás.

Blake Lively helyett Taylor Swift most inkább Selena Gomezzel bulizott
Blake Lively helyett Taylor Swift most inkább Selena Gomezzel bulizott
Egy időre jegeli a barátságot.

Egyszerűen lélegzetelállító volt! Blue Ivy Carter túlragyogta édesanyját, Beyoncét a Grammy-gálán
Egyszerűen lélegzetelállító volt! Blue Ivy Carter túlragyogta édesanyját, Beyoncét a Grammy-gálán
Még csak 13 éves, de valóságos díva!

Kiderült, hogy becézi Zendaya családja Tom Hollandet
Kiderült, hogy becézi Zendaya családja Tom Hollandet
Persze, hogy van beceneve!

A szex az oka mindennek! Khloe Kardashian azért akar csinos lenni, hogy megfektessék
A szex az oka mindennek! Khloe Kardashian azért akar csinos lenni, hogy megfektessék
A férfiaknak akar tetszeni és folyamatos megfelelési kényszer dolgozik benne.