Ne parázz a suli miatt!
2012. augusztus 27. 16:52
Nagyon jó tippek! Nekem sikerül a korán fekvés, anyám miatt. Fél 10-kor lefekvés, és háromnegyed 7-kor kelés. Bevallom nagyon nehezen kelek. Sport a könyökömön jönki, mindenki csak ezzel van. nem szeretek sportolni. A 3-ast csak néha tartottam be tavaly, idén befogom. A 4-est megfogadom! Jól jönnek a tanuláshoz az ilyen idézetek:. Ami nem öl meg,csak erősebbé tesz, Tudom,hogy lehetetlen de tudom hogy meg tudom csinálni! A félretett pénzemből veszek majd szövegkiemelőt. Tavaly a bnőmtől csórtam órán xd Anya nem engedi h vigyem a telót a suliba szóval..
otthon nem sokat kell tanulnom,mert órán általában megjegyzem. a 6-ost megpróbálom véghezvinni!
egyébként a idén 3 négyesem lett, a többiből ötös voltam. nem akarok majd rontani
2012. augusztus 27. 17:06
Még vmi:. szerintem sokkal kellemesebben telik el a tanulás, ha nem csak sima füzetet van, hanem a borítóján mondjuk van egy kiscica, vagy valami. Nekem mindig mintás a füzetem! a füzettartó és a tolltartó is lehet állatos, vagy sztáros. nekem a tolltartóm most lovas, a füzettartóm pedig h2o-s!
meg szerintem az illatos tollak is jók! meg a lányoknak a rózsaszín toll!
2012. augusztus 27. 17:41
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
jó kis cikk lett
2012. augusztus 27. 17:54
|
|
selfansikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.17. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 180598 offline
|
Megpróbálom, bár éccaka nehezen alszok el ://
2012. augusztus 27. 18:14
|
|
Nelli001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 182034 offline
|
háát, nekem a korán fekvés nem mindig megy, így nem mindig tudok felkelni a pontos időben (6-kor) hogy elkészüljek időben... remélem idén már meg tudom tartani 3-as helyett minimum a 4-es átlagor...
2012. augusztus 27. 18:23
|
|
Ketherina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.27. Hozzászólás: 501 Csatolások: 13 Azonosító: 162756 offline
|
Janet7 teljes mértékben egyetértek! Komolyan, ha hazajövök és estig tanulok egész éven a félévzáróra aztán másik évben a vizsgára, akkor se sporotolni, se semmire nincs időm
2012. augusztus 27. 20:34
CsekeKlau én is! meg a sok dolgozattól majd! de am már egy kicsit várom : )
2012. augusztus 27. 20:35
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Jó cikk lett de ezeket eddig is tudtam ás nem várom a sulit. ><"
2012. augusztus 28. 00:21
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Komolyan nem akarom megbántani a cikkírót,de régen olvastam már ekkora marhaságot. Színezgesd a füzetedet,meg 'vicces' idézetekkel díszítsd és a tanulás is mókásabb lesz?
Kár,hogy az anyag nem tanulja meg magát. Meg tesi mellé pluszba sportolj,hogy még fáradtabb legyél? Ezek a tippek max. egy 2. osztályosnak hasznosak.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.

0 felhasználónak tetszik: