Ne parázz a suli miatt!
2012. augusztus 28. 16:57
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Nekem se :S
De már nem sok van hátra szerencsére.
2012. augusztus 28. 18:13
Hogy Én mennyire nem parázok miatta. :DDD Egy életre befejeztem a sulit és nem kell SOHA többé iskolába járnom.
Azért sajnálom azokat, akiknek még van x évük. De tartsatok ki fiúk lányok, egyszer véget ér a suli.
2012. augusztus 28. 21:41
Én szeretek tanulni, és sosem voltak ilyen problémáim. Figyelek a tanárra, sosem mobilozok, és megpróbálok jó időbeosztással lenni a mindennapokban. Kíváncsi leszek a gimire, biztos más lesz mint az általános, de majd meglátjuk. Egyébként teszik a cikk, jó ötletek vannak benne.
2012. augusztus 29. 11:37
|
|
titanium_girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 184743 offline
|
meg fogom fogadni őket!
2012. augusztus 29. 11:43
Ha egy bizonyos oldalon írják akkor megfogadjátok, viszont ha a szüleitek mondják akkor hülyeség?
2012. augusztus 29. 12:00
Jó cikk lett!Ezeket a tanácsokat megfogadom habbár eddig is betartottam őket.Nekem még tavaly voltak gondjaim a matekkal sőt,kettesre álltam de nem azért,mert nem figyeltem oda hanem mert egyszerűen nem értettem a matekot akkor.Félév után nem tudom mi történt de szerintem vagy könnyebb anyagokat tanultunk,vagy igazán sokat tanulhattam mert 3 ötöst kaptam és egy négyest,és kettesről négyesre felvittem a matekomat.Annyira örültem ennek.Ez is bizonyítja,hogy semmi sem lehetetlen és hogy ha elhiszed hogy menni fog akkor biztosan sikerül is.
2012. augusztus 29. 12:08
Én speciel meg pont nem a tanulás miatt nem várom az iskolát,hanem a borzasztó osztálytársaim miatt.
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
2020-ban ért véget a kapcsolatuk.
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Félig kopasz lett vagy átverés?
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Románc alakulhatott a forgatáson.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
„Ezt akarják látni az emberek” - A Your Fault: London színészei megvédték a toxikus mostohatestvéri románcot
„Ezt akarják látni az emberek” - A Your Fault: London színészei megvédték a toxikus mostohatestvéri románcot
Ma volt a második rész premierje.
17 év után visszatért! Itt a Shrek 5. hivatalos előzetese!
17 év után visszatért! Itt a Shrek 5. hivatalos előzetese!
Nézd meg, mi lesz a folytatásban!

0 felhasználónak tetszik: