Közeleg az új tanév, mindenkit foglalkoztat ez a téma több-kevesebb lelkesedéssel. Tisztítsd meg a fejed az iskola előtt, állj készen rá!
A teljes cikkhez kattints ide!
Tippek és trükkök az új tanévre
2012. augusztus 29. 14:45
2012. augusztus 29. 14:55
Maite_Selena fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.19. Hozzászólás: 473 Csatolások: 0 Azonosító: 184026 offline |
jó tippek,lehet megcsinálom ezeket:)
2012. augusztus 29. 14:57
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline |
Jó tippek, bár a takarítás valahogy sosem jön össze nekem. A szobámban még mindig zajlik a 3. világháború néhol egy-egy fegyverszünettel, amikoris viszonylag rend van a szobában, és ha anyu behozza a frissen hajtogatott ruhákat, hogy rakjam el a szekrénybe, az állandóan az asztalomról az ágyamra, és az ágyról az asztalra kerül, és még véletlenül sem a szekrénybe...xD
2012. augusztus 29. 14:58
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
Ezek a tippek nem segítenek ahhoz hogy boldogan menjek be az évnyitóra.. ezekkel eddig is tisztában voltam, de így összefoglalva és leírva könnyűnek hangzik..pedig nem az.
2012. augusztus 29. 15:29
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1338 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline |
Nagyon jó és elhatároztam hogy meg is csinálom mindet! Kérdés hogy ebből mennyi teljesül de én rajta leszek! Az első pontnak anya pedig külön örülni fog mert már 3 hete ezzel szekál hogy csináljak rendet és tegyem el a nyári ruháimat...
2012. augusztus 29. 15:45
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline |
Nagyon jó cikk! Biztosan megfogadoma tippeket
2012. augusztus 29. 15:49
hát én már múlthéten konkrétan az egész szobát átpakoltam, sokkal esztétikusabb lett az egész
am meg ha levagyok törve nekem aztán nem segít ha nézek egy filmet ami hasonló lehet a problémámhoz, mivel az igen csak távol áll a valóságtól, és én azt gondolom hogy az ember ne éljen álomvilágban olyan szinten már hogy a filmek segítenek neki túljutni a nehéz helyzeteken
inkább akkor a haveroknak panaszkodom XD
am meg ha levagyok törve nekem aztán nem segít ha nézek egy filmet ami hasonló lehet a problémámhoz, mivel az igen csak távol áll a valóságtól, és én azt gondolom hogy az ember ne éljen álomvilágban olyan szinten már hogy a filmek segítenek neki túljutni a nehéz helyzeteken
inkább akkor a haveroknak panaszkodom XD
2012. augusztus 29. 16:40
Nagyon jó! Betartom mindent! Én is mindig a Stay Strong-ra gondolok, ha valami bajom van.
2012. augusztus 29. 16:48
Nagyon jó cikk pont ma takaritok/tottam vagyis átrendeztem a szobám. Köszi a cikket nagyon jó lett.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.