Közeleg az új tanév, mindenkit foglalkoztat ez a téma több-kevesebb lelkesedéssel. Tisztítsd meg a fejed az iskola előtt, állj készen rá!
A teljes cikkhez kattints ide!
Tippek és trükkök az új tanévre
2012. augusztus 29. 14:45
2012. augusztus 29. 14:55
|
|
Maite_Selena fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.19. Hozzászólás: 473 Csatolások: 0 Azonosító: 184026 offline
|
jó tippek,lehet megcsinálom ezeket:)
2012. augusztus 29. 14:57
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Jó tippek, bár a takarítás valahogy sosem jön össze nekem. A szobámban még mindig zajlik a 3. világháború néhol egy-egy fegyverszünettel, amikoris viszonylag rend van a szobában, és ha anyu behozza a frissen hajtogatott ruhákat, hogy rakjam el a szekrénybe, az állandóan az asztalomról az ágyamra, és az ágyról az asztalra kerül, és még véletlenül sem a szekrénybe...xD
2012. augusztus 29. 14:58
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Ezek a tippek nem segítenek ahhoz hogy boldogan menjek be az évnyitóra.. ezekkel eddig is tisztában voltam, de így összefoglalva és leírva könnyűnek hangzik..pedig nem az.
2012. augusztus 29. 15:29
|
|
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline
|
Nagyon jó és elhatároztam hogy meg is csinálom mindet! Kérdés hogy ebből mennyi teljesül de én rajta leszek! Az első pontnak anya pedig külön örülni fog mert már 3 hete ezzel szekál hogy csináljak rendet és tegyem el a nyári ruháimat...
2012. augusztus 29. 15:45
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
Nagyon jó cikk! Biztosan megfogadoma tippeket
2012. augusztus 29. 15:49
hát én már múlthéten konkrétan az egész szobát átpakoltam, sokkal esztétikusabb lett az egész
am meg ha levagyok törve nekem aztán nem segít ha nézek egy filmet ami hasonló lehet a problémámhoz, mivel az igen csak távol áll a valóságtól, és én azt gondolom hogy az ember ne éljen álomvilágban olyan szinten már hogy a filmek segítenek neki túljutni a nehéz helyzeteken
inkább akkor a haveroknak panaszkodom XD
am meg ha levagyok törve nekem aztán nem segít ha nézek egy filmet ami hasonló lehet a problémámhoz, mivel az igen csak távol áll a valóságtól, és én azt gondolom hogy az ember ne éljen álomvilágban olyan szinten már hogy a filmek segítenek neki túljutni a nehéz helyzeteken
inkább akkor a haveroknak panaszkodom XD
2012. augusztus 29. 16:40
Nagyon jó! Betartom mindent! Én is mindig a Stay Strong-ra gondolok, ha valami bajom van.
2012. augusztus 29. 16:48
Nagyon jó cikk pont ma takaritok/tottam vagyis átrendeztem a szobám.
Köszi a cikket nagyon jó lett.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: