Drágulnak a mozijegyek
2012. szeptember 06. 15:34
Juniior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 645 Csatolások: 0 Azonosító: 174046 offline |
hát ** meg ezek nem komplettek -.-így még kevesebben fognak járni egy popcorn + egy kóla 1500 ft + a jegy otthon megnézem a neten INGYEN jó egy kicsit várok míg felrakják de jobban megéri kényelmesebb és nem kerül pénzbe
2012. szeptember 06. 15:40
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12527 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Elsőre az jutott eszembe, hogy ez is olyan, mint idehaza pl egy panelház közös költsége, az egyre kevesebb fizető (fizetni tudó, fizetni akaró) lakástlajdonossal fizettetik ki a nem fizetők részét is. Itt meg a maradék moziba járóval fizettetik meg azt, hogy más otthon letölti ingyen - és még büszke is rá és kérkedik vele.
Aztán továbbgondolva arra jutottam, hogy nem is a jegyek árával vagy a nézők számával van baj, hanem magukkal a filmekkel. A producerek, rendezők és studiók minden egyes filmmel felül akarják múlni a korábbiakat. Ez pedig egyre többe kerül. Manapság annyiba kerül egy nyári sikerfilm, amiből 10 éve 10-20 film készült. Egyre több a látvány, az effekt és evvel arányosan csökken a tartalom minősége. Párszor be lehet palizni egy nézőt, de ötödikre már azt mondja leszarja, mert a korábbiak sem jöttek be neki.
A studiók egyre több pénzt ölnek egy filmbe, ami egyre nehezebben térül meg nekik. Több kis költségvetésű, ámde minőségi filmre lenne szükség, a jó történetre, ötletes dolgokra jobban vevők a nézők, mint 2 óra értelmetlen zúzásra.
A független és kis studiók ideje fog elérkezni, akik kis pénzből is tudnak jó filmeket csinálni és profitálni belőle, míg a nagy studiók egyre nagyobb buktákat fognak produkálni a telhetetlenségükkel.
Aztán továbbgondolva arra jutottam, hogy nem is a jegyek árával vagy a nézők számával van baj, hanem magukkal a filmekkel. A producerek, rendezők és studiók minden egyes filmmel felül akarják múlni a korábbiakat. Ez pedig egyre többe kerül. Manapság annyiba kerül egy nyári sikerfilm, amiből 10 éve 10-20 film készült. Egyre több a látvány, az effekt és evvel arányosan csökken a tartalom minősége. Párszor be lehet palizni egy nézőt, de ötödikre már azt mondja leszarja, mert a korábbiak sem jöttek be neki.
A studiók egyre több pénzt ölnek egy filmbe, ami egyre nehezebben térül meg nekik. Több kis költségvetésű, ámde minőségi filmre lenne szükség, a jó történetre, ötletes dolgokra jobban vevők a nézők, mint 2 óra értelmetlen zúzásra.
A független és kis studiók ideje fog elérkezni, akik kis pénzből is tudnak jó filmeket csinálni és profitálni belőle, míg a nagy studiók egyre nagyobb buktákat fognak produkálni a telhetetlenségükkel.
2012. szeptember 06. 15:40
répácska999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.09. Hozzászólás: 330 Csatolások: 0 Azonosító: 175181 offline |
Az a sok idióta aki ezt kitalálta..............
Legyen drágább a mozijegy!Legyenek ennél is üresebbek a mozik!Így van.Ez a jó megoldás.
Legyen drágább a mozijegy!Legyenek ennél is üresebbek a mozik!Így van.Ez a jó megoldás.
2012. szeptember 06. 15:46
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3504 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Mert úgy majd biztos több fog fogyni...
2012. szeptember 06. 15:51
Gloria SMTPNvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 185294 offline |
Szuper ötlet....nagyon okos ember lehett aki kitalalta
2012. szeptember 06. 15:53
Anna 11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 176606 offline |
Ezek meg őrültek azt sem tudják mit csinálnak. Jobb lesz ha alig lesz valaki a moziba ?
Hát én ezt nem értem hogy miért csinálják ezt . Tisztár megőrültek .
Hát én ezt nem értem hogy miért csinálják ezt . Tisztár megőrültek .
2012. szeptember 06. 15:53
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (_ToTo_ @ 2012.09.06. 15:40)
Akkor pedig a lehetetlent akarják. Egymást nem fogják tudni túlszárnyalni csak akkor ha sok pénzt ölnek a projektbe, ami talán visszajön, talán nem.
2012. szeptember 06. 16:07
Blarymajdnem |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 1108 Csatolások: 11 Azonosító: 141855 offline |
Szegény mozik lehúzhatják a rolót. Eléggé kevesen veszik a fáradságot elmenni plusz még ekkora összegeket kifizetni. Sokkal egyszerűbb letölteni filmeket internetről..
2012. szeptember 06. 16:16
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Szerintem pedig most nagyot fognak szívni. Erről senki nem beszél mert nem lenne szabad de véleményem szerint elég nyilvánvaló hogy ha csökkentenék a jegyek árait, akkor sem mennék többen moziba, mert a válság válság marad és a filmfesztiválok előbb sugározzák a filmet. Az is biztos, hogy általában egy filmfesztiválos esemény után megjelennek a DVDRipek a weboldalakon, a mozit sem kell kivárni. Elég ha a filmfesztet kivárod (ami néha hosszú időtartam is lehet) és utána nem sokkal később le lehet tölteni a DVDRipet és Isten tudja milyen nevű fájlokat is. Szegény mozibajáró emberrel akarnák kifizettetni az üres helyeket, a fejesek BMW-it és bizonyos sztárok busás, egy filmért kapott fizetését, itt pedig minden a filmfesztiváloknak megy. Ez veszett fejsze nyele és erről nem az az ember tehet akinek nincs pénze moziba menni és letölt, hanem az, aki engedte hogy a filmek között ekkora legyen a verseny, aki leokézta hogy igen, költsünk rá ennyi milliót és most meg sír a szája hogy nem jött vissza a pénz. Ilyen hozzáállással nem is fog.
2012. szeptember 06. 16:17
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12527 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (ophely88 @ 2012.09.06. 15:53)
Akkor pedig a lehetetlent akarják. Egymást nem fogják tudni túlszárnyalni csak akkor ha sok pénzt ölnek a projektbe, ami talán visszajön, talán nem.
Majd sorra belebuknak, csak idő kérdése. Képes egy film is csődbe vinni egy studiót. Jó példa erre a Cutthroat Island című kalandfilm (ami mellesleg elég korrekt kis kalandfilm) ami csődbe vitte a Carolco studiót, ami korábban olyan filmeket hozott tető alá, mint a Csillagkapu, Cliffhanger, Chaplin, Tökéletes katona, Elemi ösztön, Terminator 2, Emlékmás, Bosszú börtönében, Vörös zsaru vagy a Rambo 3.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. szeptember 06. 16:27
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5218 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline |
Miért, ha drágább lesz a jegy, többen fognak majd moziba járni? Inkább csak még kevesebben..
2012. szeptember 06. 16:31
Sajnos, tényleg elég kevés néző van a moziban. Júniusban beültem a barátnőmékkel a Hófehér a Vadász-ra. Azt hittük, hogy csak mi leszünk bent, ugyanis a film előtt 1-2 perccel jöttek még be alig 10-en. Akkor szembesültem vele, hogy ha ez így megy, akkor bezárják a helyet. (Már fontolgatták, hogy megtegyék ezt a lépést.)
Ha tovább emelkedik a mozik jegyára, akkor még kevesebb néző lesz. A belépő mellett a vidékieknek még az útiköltséget is fizetniük kell, ami szintén nem olyan olcsó. Lehet, hogy így egy kicsivel növekszik a bevétel, de fennáll annak a lehetősége, hogy ugyanannyi marad, mert csökken a nézők száma.
Ha tovább emelkedik a mozik jegyára, akkor még kevesebb néző lesz. A belépő mellett a vidékieknek még az útiköltséget is fizetniük kell, ami szintén nem olyan olcsó. Lehet, hogy így egy kicsivel növekszik a bevétel, de fennáll annak a lehetősége, hogy ugyanannyi marad, mert csökken a nézők száma.
2012. szeptember 06. 16:35
csillaglány▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.29. Hozzászólás: 1420 Csatolások: 37 Azonosító: 174497 offline |
ha ennyivel emelnek, akkor szerintem inkább kevesebben mennek el moziba. o.O
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni