A tíz legnagyobb csalódást okozott film
2012. szeptember 07. 16:08
Hát nem tom hogy hogy vagytok vele de az Indiana Jones és a Pókember 3 állati jó filmek.Mi a francot keresnek ott?????????????????????
2012. szeptember 07. 16:29
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline |
Idézet (PinkPoison @ 2012.09.07. 15:28)
Indiana Jones-t nem is ismertem a Hannah Monatana előtt és most se. Ráadásul csak évekkel később jöttem rá, hogy az milyen film. xD Én nem nézném meg. xd
What? Hogy kerül össze a Hannah Montana meg az Indiana Jones?
2 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Black Hearth2
2012. szeptember 07. 17:31
kia08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 50334 Azonosító: 179313 offline |
Idézet (Kiim @ 2012.09.07. 16:29)
What? Hogy kerül össze a Hannah Montana meg az Indiana Jones?
Az egyik HM epizódban Miley Indiana Jones féle női alakot formál, a történetet nem tudom, de sajnos láttam azt a részt. Elég érdekes, hogy néhányan csak így ismerik.
A listával nem vagyok egy véleményen, nekem a Másnaposok 2. jobban tetszett, mint az első és az X-Men sem lett annyira rossz. A többi filmre pedig nem igazán emlékszem, hogy láttam volna-e.
2012. szeptember 07. 19:08
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline |
Egyiket se láttam.
2012. szeptember 07. 19:25
LunaFleurvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 145 Csatolások: 1 Azonosító: 157732 offline |
Az Indiana Jones filmek szerintem jók, de úgy túlzottan nem rajongok értük, de a maga nemében tetszenek, és mindegyik ugyanúgy. A Baljós árnyak, az új három részből a legkevésbé tetszik, DE tetszik(ebből az következik, hogy a többi még inkább) Mivel gondolom a régi 3.rész "folytatására" értik, így nem értem, hogy kerülhetett bele, mert szerintem minőségileg nem ehet őket összehasonlítani (két különböző filmkorszak).Történetileg nem tudom mi vele a baj. Az X-men filmekkel ugyanaz a helyzet, mint az Indianakkal, jók és tetszenek és valóban az előzőekhez képest rosszabb Az ellenállás vége, de ennyire nem. A Keresztapa 3-t nem láttam. A Pókember 3 sem csalódás, egy aprócskát talán valóban rosszabb, mint az elődei. Másnaposokat szintén nem láttam, de őszintén, nem is érdekel. Az Álomháború nekem személy szerint tetszett. Egy saját, különös hangulatú, szürreális és látványos film, aminek hatalmas a vége. A Mátrix is tetszett és kb. azt tudnám leírni, amit a pókemberhez írtam. Az Eggyel nő a tét valóban rosszabb, mint az első rész, hiszen az egyszerűen zseniális lett. A második csak egy remek munka egy jó körítéssel, de érezhetően gyengébb.
2012. szeptember 07. 19:35
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Korrekt lista. De leginkább az Indiana Jones 4. okozta számomra a legnagyobb csalódást. Méltatlan befejezése volt az Indi-filmeknek. Jobb lett volna, ha le se forgatják.. :S
2012. szeptember 07. 19:46
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4158 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline |
A lista nagyon korrekt! Sajnos nem lettek olyan jók a filmek, mint amennyire vártam.
2012. szeptember 07. 19:49
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline |
Hát tényleg...ezek csalodást okoztak nem örömöt
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.