Így élne Barbie és Ken a valóságban.
2012. szeptember 07. 19:47
fruzska141 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 655 Csatolások: 11 Azonosító: 134445 offline |
Te jó ég mik vannak manapság!
2012. szeptember 07. 19:55
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline |
imádtam barbizni, és fura, de most is imádom a barbikat (bár már nem játszok velük)... ez a képsorozat olyan amerikai szépség jellegű...
2012. szeptember 07. 20:17
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline |
Fanni0325 igazad van
2012. szeptember 07. 20:33
eszterke126visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 455 Csatolások: 0 Azonosító: 168140 offline |
ez durva azért miért kell kent egyértelműen annak beálitani ???? nemértem ti ?
2012. szeptember 07. 20:51
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline |
Nagyon szerettem barbizni, de ezt a szőkeséget soha nem bírtam. Mindig más kinézetű babákkal játszottam, a kedvencem például egy fekete bőrű lány volt. Nem szerettem Barbie-t, már akkor is olyan műnek és undorítónak tartottam.
Az elején még egész viccesek voltak a képek, de az utolsó kiborított érzelmileg. Szerintem nem kell megmagyaráznom.
Egy kislánynak nem szabadna megnézni ezt a cikket, mert totál lerombolná az érzelmi világát. Bár én már 8 évesen is azon gondolkodtam, hogy igazán csinálhatták volna Kent élethűbbre, mármint ott középen. Így azt se értettem, hogy akkor így hogy lesz gyerekük? Nem kellett felvilágosítani, magamtól is kilogikáztam, és hülyeségnek tartottam, hogy Ken így néz ki.
Egyébként érdekes, hogy senki nem néz a képek mögé. Nem nagyon látom, hogy sokan megértették volna a mélyebb értelmét...
Az elején még egész viccesek voltak a képek, de az utolsó kiborított érzelmileg. Szerintem nem kell megmagyaráznom.
Egy kislánynak nem szabadna megnézni ezt a cikket, mert totál lerombolná az érzelmi világát. Bár én már 8 évesen is azon gondolkodtam, hogy igazán csinálhatták volna Kent élethűbbre, mármint ott középen. Így azt se értettem, hogy akkor így hogy lesz gyerekük? Nem kellett felvilágosítani, magamtól is kilogikáztam, és hülyeségnek tartottam, hogy Ken így néz ki.
Egyébként érdekes, hogy senki nem néz a képek mögé. Nem nagyon látom, hogy sokan megértették volna a mélyebb értelmét...
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
2012. szeptember 07. 23:45
Katy Perry Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 156714 offline |
Ez olyan Katy Perry -Ur so gay beütés ..
2012. szeptember 08. 01:24
Gloria SMTPNvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 185294 offline |
Ez nagyon NAGY!!! Hehe ez tetszik!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.