Bár a Video Music Awards azon kevés műsorok közé tartozik, amely még a zenéről szól az MTV-n, azonban mi most a divat oldaláról közelítjük meg a showt.
A teljes cikkhez kattints ide!
MTV VMA: legjobb és legrosszabb ruhák
2012. szeptember 07. 16:47
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline |
Már megint tök ocsmányak, vagyis a legtöbb. Egyesek tényleg többet mutattak, de mit vártunk Deminek csak a kabát jó, valahogy a ruhája nem tetszik
1 felhasználónak tetszik:
Kiim
2012. szeptember 07. 16:47
Katy , Demi és Miley gyönyörű ruhákat viseltek, de Kesha elég furán néz ki abban az öltözékben.
2012. szeptember 07. 16:48
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
valahogy most semelyik ruhát nem irigylem a viselőjétől
ami nekem ezek közül leginkább nem tetszik,az Rita és Kesha ruhája.valamint én a 1D fiúk öltözékétől se ájultam el annyira,bár nem volt katasztrófa.egyedül talán Demi az,aki szerintem legjobban választott ruhát.
ami nekem ezek közül leginkább nem tetszik,az Rita és Kesha ruhája.valamint én a 1D fiúk öltözékétől se ájultam el annyira,bár nem volt katasztrófa.egyedül talán Demi az,aki szerintem legjobban választott ruhát.
2012. szeptember 07. 16:48
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5218 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline |
Katy Perry és Demi ruhája gyönyörű, na meg persze a One Direction és a The Wanted fiúk is nagyon jól néztek ki. Viszont Kesha valami szörnyen fest..
2012. szeptember 07. 16:49
Nicki Minaj-t én nem oda soroltam volna, Miley gyönyörű volt!
2012. szeptember 07. 16:51
A legtöbb ruha egyszerűen borzalmas.
2 felhasználónak tetszik:
Kiim,
Black Hearth2
2012. szeptember 07. 16:52
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline |
Uram segíts! És elvileg őket stylistok öltöztetik.. A legtöbb ruha borzasztó, szabályosan a hánynám kategóriában landoltak. Rihanna úgy fest ebben a ruhában és ezzel a hajjal mint egy 40 éves nő, Miley C.-nál az egész megjelenését tönkreteszi a "csodálatos" haja.. Pink-el nincs baj, csak őt is öregíti ez a ruha, túl konzervatív hozzá. Amber Rose-nak pedig valaki szólhatott volna, hogy ekkora hassal illendő lett volna szolidabb ruhát választania. Zoe talán az egyetlen aki elfogadhatóan festett Kesha pedig..te jó isten !
2012. szeptember 07. 16:55
Demi, Miley és Katy volt a leggyönyörűbb. A többiek ruhája nem igazán tetszik. :|
2012. szeptember 07. 16:58
mileyfanbogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.28. Hozzászólás: 775 Csatolások: 38 Azonosító: 108754 offline |
One direction, Miley Cyrus <3
2012. szeptember 07. 16:59
Taylor, és Demi a legcsinibbek!
Miley is az, de a hajával nem vagyok kibékülve..
Miley is az, de a hajával nem vagyok kibékülve..
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.