Bár a Video Music Awards azon kevés műsorok közé tartozik, amely még a zenéről szól az MTV-n, azonban mi most a divat oldaláról közelítjük meg a showt.
A teljes cikkhez kattints ide!
MTV VMA: legjobb és legrosszabb ruhák
2012. szeptember 07. 16:47
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline |
Már megint tök ocsmányak, vagyis a legtöbb. Egyesek tényleg többet mutattak, de mit vártunk Deminek csak a kabát jó, valahogy a ruhája nem tetszik
1 felhasználónak tetszik:
Kiim
2012. szeptember 07. 16:47
Katy , Demi és Miley gyönyörű ruhákat viseltek, de Kesha elég furán néz ki abban az öltözékben.
2012. szeptember 07. 16:48
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
valahogy most semelyik ruhát nem irigylem a viselőjétől
ami nekem ezek közül leginkább nem tetszik,az Rita és Kesha ruhája.valamint én a 1D fiúk öltözékétől se ájultam el annyira,bár nem volt katasztrófa.egyedül talán Demi az,aki szerintem legjobban választott ruhát.
ami nekem ezek közül leginkább nem tetszik,az Rita és Kesha ruhája.valamint én a 1D fiúk öltözékétől se ájultam el annyira,bár nem volt katasztrófa.egyedül talán Demi az,aki szerintem legjobban választott ruhát.
2012. szeptember 07. 16:48
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5218 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline |
Katy Perry és Demi ruhája gyönyörű, na meg persze a One Direction és a The Wanted fiúk is nagyon jól néztek ki. Viszont Kesha valami szörnyen fest..
2012. szeptember 07. 16:49
Nicki Minaj-t én nem oda soroltam volna, Miley gyönyörű volt!
2012. szeptember 07. 16:51
A legtöbb ruha egyszerűen borzalmas.
2 felhasználónak tetszik:
Kiim,
Black Hearth2
2012. szeptember 07. 16:52
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline |
Uram segíts! És elvileg őket stylistok öltöztetik.. A legtöbb ruha borzasztó, szabályosan a hánynám kategóriában landoltak. Rihanna úgy fest ebben a ruhában és ezzel a hajjal mint egy 40 éves nő, Miley C.-nál az egész megjelenését tönkreteszi a "csodálatos" haja.. Pink-el nincs baj, csak őt is öregíti ez a ruha, túl konzervatív hozzá. Amber Rose-nak pedig valaki szólhatott volna, hogy ekkora hassal illendő lett volna szolidabb ruhát választania. Zoe talán az egyetlen aki elfogadhatóan festett Kesha pedig..te jó isten !
2012. szeptember 07. 16:55
Demi, Miley és Katy volt a leggyönyörűbb. A többiek ruhája nem igazán tetszik. :|
2012. szeptember 07. 16:58
mileyfanbogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.28. Hozzászólás: 775 Csatolások: 38 Azonosító: 108754 offline |
One direction, Miley Cyrus <3
2012. szeptember 07. 16:59
Taylor, és Demi a legcsinibbek!
Miley is az, de a hajával nem vagyok kibékülve..
Miley is az, de a hajával nem vagyok kibékülve..
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.