Eva Longoria utálja a mindennapi edzést
2012. szeptember 14. 15:45
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline |
Én nem vagyok oda a diétáért,jobban mondva nagyon sokat eszem.Szerencsém van,hiszen nem látszik meg az alakomon.Nyári szünetben egyáltalán nem tornázok,mozgok,és ez elég baj.Viszont suli közben a torna óra miatt fitt vagyok,és szeretem is.Plusz minden nap suli után focizunk,és azt nagyon imádom.Elég sportos alkat vagyok,de nem tudom rávenni magam,hogy járjak is valamire,mert nem tudom eldönteni,hogy mire.De szerintem emígy nekem elég a mozgás,és én meg vagyok elégedve magammal.
2012. szeptember 14. 17:11
Hát saját konditeremmel nekem is menne, basszus
2012. szeptember 14. 18:20
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
Akkor ne menjen olyan sokat edzeni Amúgy tényleg nagyon szép
2012. szeptember 14. 18:27
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline |
én imádok edzeni. nincs jobb érzés annál, mint amikor jól megmozgathatom magam. sokakkal ellentéten a futás az egyik kedvencem. Eva alakja tényleg tökéletes, de nem hiszem, hogy olyan nagyon hízós alkat lenne. azért biztos ő is érez némi büszkeséget mikor edzés után izzadtan a tükörbe néz.
2012. szeptember 14. 18:28
June15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 612 Csatolások: 31 Azonosító: 141963 offline |
Hát, igen sajnos valóban megkell küzdeni érte, és hát sokszor nem is túl kellemes hajnalban kelni miatta, vagy pedig késő este izzadni. Igazából én szeretek edzeni...itthon, egymagam, "hagyományosan" , de igazából nekem ez akkor ad élvezetet mikor nincs mellete más dolgom, például nyári szünetben. De azért suli mellett, megmondom őszintén itthon már jó formán semmi olyat nem csinálok...egyszerűen nem marad rá már energiám .
Azt azért még hozzá tenném, hogyha nekem saját edzőtermem lenne, könnybe lábadt szemekkel mennék le mindennap , a "szexi tréner" pedig tutira kivenné az álmosságot a szememből.
Azt azért még hozzá tenném, hogyha nekem saját edzőtermem lenne, könnybe lábadt szemekkel mennék le mindennap , a "szexi tréner" pedig tutira kivenné az álmosságot a szememből.
2012. szeptember 14. 19:01
Miért utálja ha nem is kövér,neki azért nem nagyon kell megszenvedni.
2012. szeptember 14. 19:35
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1265 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline |
Én is utálok xd
2012. szeptember 15. 13:36
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
nemis látszik h 37
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni