Megtarthatja nevét a brit One Direction
2012. szeptember 16. 13:42
dori324visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.28. Hozzászólás: 211 Csatolások: 41 Azonosító: 154098 offline |
Idézet (Grace Benning @ 2012.09.16. 12:33)
Miért? Te hallottad má' őket élőben? Gondolom koncerten még te sem voltál. Az meg a másik, hogy hagy legyen már mindenkinek saját véleménye. Továbbjutottak, mert Simon megcsinálta őket. Látta a bennük rejlő milliókat, és erről szól ez a szép történet. Egyedül, egyenként nem jutottak volna semmire, ez sajnos tény. Lehet, hogy van némi tehetségük, de nem annyi, hogy egyedül megállják a helyüket ebben a szakmában. Együtt ütősek, mert a mai trendbe tökéletesen beleférnek a kamaszos hülyülésükkel, a "szívhezszóló" nótáikkal, meg a cuki pofijukkal. Lehet vitatkozni, hogy ki miért szereti őket, de mindannyian tudjuk, még az ádáz tiltakozók is, hogy azért, mert megdobban tőlük a kicsit szívük, és nem a hangjuk miatt. Édesek, bohócok, kicsit elkornyikálnak, szórakoztatnak és majd letűnnek ők is. Ha feloszlanak, akkor fog majd látszani, mekkora tehetségük van, vagy nincs. Kíváncsi vagyok szólóban bármelyik is képes lesz-e létrehozni valamit és fennmaradni a felszínen. Valljuk be, ez Robbie Williamsen és Gary Barlown kívül nem sok mindenkinek sikerült. Szeressétek őket, most ebben a korban vagytok, és ennek örülni kell. Nem is várom el a rajongóktól, hogy most átlássanak a szitán. Majd ennek is eljön az ideje, de most még érthető, hogy minden áron véditek őket. Elmúlik ez is, semmi sem tart örökké. Most sikeresek, most minden kamaszlány róluk álmodik, de emlékezzünk vissza, pár hónapja még Bieber volt a császár, akkor még őt védtétek ennyire, mostanra valahogy megcsappant a rajongói száma és csak azok maradtak mellette, akik tényleg megláttak benne valamit. Az új mindig elsöpri a régit. Velük is így lesz, ahogy őelőttük még nagyon sok médiajelenséggel így volt.
Neked nincs olyan akiért rajongsz és nem hagyod hogy megbántsák?? Mert nekem ilyen a One Direction!!Minden egyes sértés rájuk és beszolások fájnak mert ugy vagyok vele hogy mivel érdemelték meg?Kedvesek viccesek és minden rajongójukat szeretnek meg mindig hálálkodnak a rajongoknak!A zenéjüket meg aki nem szereti annak nem kell hallgatni.Én ugy gondolom hogy a Directionerek továbbra is áljanak ki melletük és kész.És én az vagyok tetszik vagy sem.
2012. szeptember 16. 13:51
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Idézet (dori324 @ 2012.09.16. 13:42)
Neked nincs olyan akiért rajongsz és nem hagyod hogy megbántsák?? Mert nekem ilyen a One Direction!!Minden egyes sértés rájuk és beszolások fájnak mert ugy vagyok vele hogy mivel érdemelték meg?Kedvesek viccesek és minden rajongójukat szeretnek meg mindig hálálkodnak a rajongoknak!A zenéjüket meg aki nem szereti annak nem kell hallgatni.Én ugy gondolom hogy a Directionerek továbbra is áljanak ki melletük és kész.És én az vagyok tetszik vagy sem.
Nem bántjuk meg őket. Nem is tudnak arról, hogy mi itt most mit beszélünk és minden bizonnyal nem is fognak. Nem is érdekli őket, hiszen dől a lé és sikeresek. Ennyi elég a boldogsághoz. Nekem is van olyan, akiről nem szeretem, ha rosszat mondanak, de a normálisan megfogalmazott vélemény nem fáj. Nagyon ritkán állok le vitatkozni az ellentáborral. Ez olyan, mintha szembeszélben próbálnál köpni egy íveset. Csak rajtad folyik végig a végeredmény, az ellentábor meg jót mulat közben. Ezt sose felejtsd el.
2012. szeptember 16. 13:51
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Ennek túl sok értelme nincsen,hogy két ugyan olyan nevezetű fiú banda van szerintem hülyeség....!!!
2012. szeptember 16. 13:53
Vera23 szívvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.22. Hozzászólás: 253 Csatolások: 0 Azonosító: 181150 offline |
én nagyon örülök neki hogy meg tarthatják a nevüket
2012. szeptember 16. 13:53
Mrs. Malikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 175985 offline |
Leah097 és dori324 teljesen egyetértek veletek D 1D szív 1D lélek Directioner leszek amíg élek! heart.gif
2012. szeptember 16. 14:01
SsciorLuv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 585 Azonosító: 183769 offline |
Luckie:Pont ezt akartam leírni,de nekik úgyis felesleges,mert nem érdekli őket
Egyébként pedig ha vissza gondoltok akkor 2010-ben a fél világ Bieber lázban égett..mostmeg..nem szeretik!!!
Egyébként pedig ha vissza gondoltok akkor 2010-ben a fél világ Bieber lázban égett..mostmeg..nem szeretik!!!
1 felhasználónak tetszik:
Luckie
2012. szeptember 16. 14:05
dori324visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.28. Hozzászólás: 211 Csatolások: 41 Azonosító: 154098 offline |
Idézet (Grace Benning @ 2012.09.16. 13:51)
Nem bántjuk meg őket. Nem is tudnak arról, hogy mi itt most mit beszélünk és minden bizonnyal nem is fognak. Nem is érdekli őket, hiszen dől a lé és sikeresek. Ennyi elég a boldogsághoz. Nekem is van olyan, akiről nem szeretem, ha rosszat mondanak, de a normálisan megfogalmazott vélemény nem fáj. Nagyon ritkán állok le vitatkozni az ellentáborral. Ez olyan, mintha szembeszélben próbálnál köpni egy íveset. Csak rajtad folyik végig a végeredmény, az ellentábor meg jót mulat közben. Ezt sose felejtsd el.
Hidd el én is gyűlölök vitázni az ellentáborral de ha elolvasom a többi hozzászolást fel megy bennem a pumpa.Mert azok nincsennek normálisan megfogalmazva.Igen irja le valaki ogy nem szereti az 1D-t de akkor kulturáltan írja le (és ez most nem rád vonatkozik).És ha ez megvan akkor én elfogadom a véleményét de azokhoz a véleményekhez amihez odaírtam az azért volt mert nem tudtam rajta továb lépni.A neveltségről meg anyit hogy és kulturáltan elmondtam a véleményemet szerintem ugy hogy nem sértetem meg senkit.Elentétben egy jó pár hozszolóval.
2012. szeptember 16. 15:03
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline |
A pénz beszél... bár szerintem a testi épségük érdekében jól tették hogy átengedték nekik a nevet... a sikoltozó kiscsajok nem hagytak volna nyugtot nekik.
2012. szeptember 16. 15:05
zendaaya03visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 157 Csatolások: 7 Azonosító: 181181 offline |
simon és a nagy pénze
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.