A Backstreet Boys mind az öt tagja nemrég újra egy színpadon állt. A fiúk egy interjú keretein belül meséltek a terveikről és a fellépésről.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Backstreet Boys tele van tervekkel
2012. szeptember 20. 11:34
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Hát elismerem, hogy akkor, 1990-es években mikor kisiskolás voltam hallgatható zenét csináltak, de most felnőtt fejjel, szerintem ők már kimerültek. És a One Directiont is utálom, a The Wanted jó!
2012. szeptember 20. 12:21
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Örülök Neki hogy visszatérnek.
Kiskorom egyik legmeghatározóbb bandája volt a Spice Girls-szel együtt. Az albumot izgatottan várom. Remélem legalább olyan jó lesz, mint a debütáló albumuk 1996-ból. Az igazán király egy lemez lett.
2012. szeptember 20. 13:35
Yaroslava! Barlangban élsz? XD Őket MINDENKI ismeri.
Én már nagyon várom, és örülök, h Nick nem maradt meg a hosszú hajánál, mert az csak fiatal korában állt jól neki
Várom az új albumot, biztosan jó lesz
Én már nagyon várom, és örülök, h Nick nem maradt meg a hosszú hajánál, mert az csak fiatal korában állt jól neki
Várom az új albumot, biztosan jó lesz
2012. szeptember 20. 14:03
Én is nagyon örülök neki. Annak kevésbé, hogy a cikk jó gyorsan eltűnt a palettáról -.-" Na mindegy
Nekem is kiskorom legmeghatározóbb együttese *-* Bár én a Spice Girlsnek nem voltam rajongója, de bírtam őket is
Szerintem a Millenium és a Black and Blue lett nagyon jó album
De hát mindenkinek más a kedvence
Nekem is kiskorom legmeghatározóbb együttese *-* Bár én a Spice Girlsnek nem voltam rajongója, de bírtam őket is
Szerintem a Millenium és a Black and Blue lett nagyon jó album
Idézet (Pöttömke @ 2012.09.20. 12:21)
Örülök Neki hogy visszatérnek.
Kiskorom egyik legmeghatározóbb bandája volt a Spice Girls-szel együtt. Az albumot izgatottan várom. Remélem legalább olyan jó lesz, mint a debütáló albumuk 1996-ból. Az igazán király egy lemez lett. 
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. szeptember 20. 20:13
Ezzel egyetértek, bár ott már annyira nem a régi popos, hanem inkább electro irányban próbálkoztak
De sztem nem sikertelenül
Idézet (csakpp @ 2012.09.20. 17:32)
Nagyon örülök nekik, imádom őket. Szerintem a This Is Us c. albumok is nagyon jó 
2012. szeptember 21. 10:30
|
|
VicaUnaMileyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.04. Hozzászólás: 310 Csatolások: 1 Azonosító: 146608 offline
|
Én tudom, hogy sikerülni fog nekik! BSB 4ever! <3
Pöttömke
2012. szeptember 22. 13:09
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9319 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Gyertek vissza... nem voltak a legnagyobb kedvenceim, de néhány daluk mindig is klasszikus marad nálam.
Pöttömke
2012. szeptember 22. 16:05
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Sokszor jobb a csúcson abbahagyni, tartja a mondás. Tény, a rengeteg tingli-tangli énekes, illetve énekesnő mellett nagyon is helyük van, mert még mindig fényévekkel jobbak, mint a kedves kollégáik, de anno a This is us albumuk is számomra nagyon nagy csalódás volt. Én elhiszem, hogy haladni kell a divattal és a korral, de ők is - mint mindenki - átmentek diszkóba. Körülbelül olyan színvonalú zenét várok tőlük, mint amit a '90-es években produkáltak, és nem azt, amit a legutóbbi albumuknál, mert nekem személy szerint nem tetszett. Kíváncsian várom a nagy visszatérést, de szerintem a mostani albumukat is inkább az eladhatóság fogja inspirálni.
Pöttömke
2012. szeptember 22. 16:55
Bízom benne, hogy nincs igazad, ám mégis tartok attól, hogy ők is, akárcsak a GC, eladják magukat. Én imádom a fiúkat, már kicsi korom óta, de tényleg nem volt akkora szám a This Is Us
Hát majd meglátjuk, hamarosan jön az új klip
Idézet (Beyla @ 2012.09.22. 16:05)
Sokszor jobb a csúcson abbahagyni, tartja a mondás. Tény, a rengeteg tingli-tangli énekes, illetve énekesnő mellett nagyon is helyük van, mert még mindig fényévekkel jobbak, mint a kedves kollégáik, de anno a This is us albumuk is számomra nagyon nagy csalódás volt. Én elhiszem, hogy haladni kell a divattal és a korral, de ők is - mint mindenki - átmentek diszkóba. Körülbelül olyan színvonalú zenét várok tőlük, mint amit a '90-es években produkáltak, és nem azt, amit a legutóbbi albumuknál, mert nekem személy szerint nem tetszett. Kíváncsian várom a nagy visszatérést, de szerintem a mostani albumukat is inkább az eladhatóság fogja inspirálni.
2012. szeptember 30. 16:52
|
Verus30új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.21. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 167643 offline
|
http://www.facebook.com/pages/Backstreet-Boys-Magyar-hivatalos-Fan-Club/495760053786263
aki szeretne csatlakozni uj BACKSTREET BOYS(Magyar hívatalos Fan Club)
aki szeretne csatlakozni uj BACKSTREET BOYS(Magyar hívatalos Fan Club)
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.